Косівчани в телевізорі

Автор IVP, 20:02, 30 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: as_tar від 22:35, 03 Грудень 2011
я нікого не нищу, а пишу свою думку про передачу - на щастя це не заборонено і якщо тебе наші форумчани підтримують то це теж їхня думка!

Головне, що знову ворог я, хоч Петро теж висловив свою думку, але мені вже не звикати  :)
Та два вже ворогИ, не переживай. Я лиш уточнити хочу: 600 гостей то таке.., родичi заставили й т.д., я колись й 60 не хотiв (а хотiв замiсть львiвський кольоровий телевiзор "Електрон" шлюбним подарунком), але тато встав стiною. Я не про саме весiлля, навiть не про те, що його в нет виклали. А от участь в передачi такого формату... Значить "менi не дано зрозумiти" Певно твоi учнi зрозумiли, в нас же реформа освiти... "это полный вперед" (С)Чиж

Синиця

+100, Тарас, Віталік і Петро! :plus1
Цілком вас підтримую!

Ніхто нікого не має в намірах знищити.
Особисто я з Боженою не знайома, але переглянувши дану передачу в мене склалося м'яко кажучи не надто хороше враження про дану особистість.

Якщо Божені хотілося запам'ятатися, то це вдалося. Але ото щоб запам'ятатися такою, як є і справити про себе хороше враження треба було бути просто собою...
А може ти і була собою?  :nenayu

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 22:54, 03 Грудень 2011
Та два вже ворогИ, не переживай. Я лиш уточнити хочу: 600 гостей то таке.., родичi заставили й т.д., я колись й 60 не хотiв (а хотiв замiсть львiвський кольоровий телевiзор "Електрон" шлюбним подарунком), але тато встав стiною. Я не про саме весiлля, навiть не про те, що його в нет виклали. А от участь в передачi такого формату... Значить "менi не дано зрозумiти" Певно твоi учнi зрозумiли, в нас же реформа освiти... "это полный вперед" (С)Чиж

уже 4  :)

Божена - ти прекрасно знаєш і без мене, що ти опозорилась і жалкуєш про це, але визнати це на форумі чи вибачитись - ти цього не зробиш, не дозволить гордість, а на мене звісно легше все звалити і перевести стрілки!  :)

Я чекав цю передачу давно, хоч ТБ я не дивлюсь, але мені хотілось підтримати тебе і потім написати статтю про тебе в газету, але після перегляду в мене був такий неприємний осадок, що я навіть не мав слів, тому написав аж тепер свою думку!

Gorolya

Синиця

І ще ото хотіла написати...
Цитата: Juha від 22:32, 01 Грудень 2011

P.S. Я тричі заповнювала сюди анкету, і тричі дойшовши до місця, де треба було фотки закинути, я то на роботі заповнювала - не мала їх, то не могла оприділитися, а останній раз і фотки вибрала, але не наважилася відправити.
Я ще раз переконалася, що, СЛАВА БОГУ, що я це не зробила  :)
ДУЖЕ ДОБРЕ, що Юля не заповнила і не відправила заявку! :flower
Хоча, можливо, хоча б Юля з усіх косівських, кого показували по ТВ, показала наш народ як вихований, цивілізований і культурний!

Тарас Пасимок

Цитата: Синиця від 23:19, 03 Грудень 2011
Хоча, можливо, хоча б Юля з усіх косівських, кого показували по ТВ, показала наш народ як вихований, цивілізований і культурний!

я до речі теж так подумав!_)

дякую всім, хто написав і на мене вже не звісять всіх мертвих собак, як в темі про громадянський шлюб  :)

odnosel4anka

Жирна_Бойова_Панда

мде, а кажуть в мужиків ЕГО :crazy:

Bogdana

Божена,  подивилася програмку сьогодні і нажаль залишився тільки негатив про тебе, як людину :(
  Тарас, не кидай каміння в мій і інші городи ;) Це якось дико.....

Juha

Ого  :!: Поки я подивилася перший сезон "Ходячих мерців", тут таке...
Оdnoselchanka, ти не ображайся. Критика конструктивна.
Я чесно, всім своїм київським друзям вже місяць торочила про тебе і 4 весілля, щоб вони подивилися на наші справжні традиції хоть трішечки. Чесно, мені одна подруга, подзвонила після першого показаного весілля, де ти возмущалася залом, і каже: "Юля, вона проста дівчина десь з гір, прийшла в нормальний ресторан і таке виговорює..." Абсолютно чужа людина тобі і тій учасниці. Я тебе захищала, цитую: "Яна, сама в шоці, але я думаю, що це просто перекручене на ТВ. Тому що вони вміють вирізати слова і складати докупи брєд". Почитавши відгуки, я зрозуміла, що такої думки всі. Але вірила, що насправді ти не так те все подавала. Але тепер, після твоїх відписок на критику з боку форумчан, я розумію, що так воно насправді і є. Так не можна. Ти серед своїх щось хочеш нам доказати. А це і є дивно найбільше.

Шановні форумчани, я Вас дуууже прошу. Давайте завкруглятися. Ми всі не без гріха. Кожен любить пообсуждати, посміятися з інших і т.д. І не всі це роблять зі зла, просто така наша людська натура. Звичайно, неприємне враження є в людей про західних українців, але повірте, що вини odnoselchankи тут взагалі немає. Я не думаю, що хтось асоціює цю передачу, з тим хто і звідки. Всеодно вони побачили кількість ковбаси, вони побачили багато дружок, побачили кількість людей. (це, до-речі, в нас було, є і буде ще довго і нічого в цьому поганого немає). Щодо подорожей, то я щиро вірю, що odnoselchanka ще не раз поїде, а весілля буває раз в житті і його потрібно було погуляти на славу, що вона й зробила, адже сколихнула всю Україну в прямому сенсі цього слова.
Всі ж зробили свої висновки, які б вони не були. І я йду спати  :):drinks:

IVP

ЦитатаПоки я подивилася перший сезон "Ходячих мерців"

Другий сезон якшо будеш дивитися, дивися тільки 1 і 7 серію, бо 2,3,4,5,6 - це унилі соплі.

BigFAN

ну, лишу вже і я свій комент, коли перший раз пустили передачу почав дивитись якраз з Божениного весілля і поскриптум троха засмутив тому, повтор так і не дивився шоб....
але є і друга сторона медалі, допустим я попав на подібне шоу (нє ну не треба зразу пертись) допустим назбирали в телеканалі на  Ford Mustang Shelby GT500 1967 року випуску в якості призу, скажу чесно мені скоріше всього було б насрати на думку глядачів про мене. так шо думаю це справа особиста.

Galen

Це все телебачення, чогось впевнена, що сама Божена свій образ не створювала. В кожній передачі мусить хтось бути добрим, а хтось поганим. І прошу замітити, ще коли виходу в ефір не було, Божена писала, "Ви всі мене добре знаєте, яка я є насправді людина". Я знаю, тому висновків ніяких не зробила, і нічого поганого не скажу.

А навіть якщо і так, "світ нікому не обіцяв бути справедливим"))))) :icon_fight1:

Dana Eco-Kosiv

підтримую gALINA_S.
БО,
якби ті,
кому не сподобалось,як повела себе Божена,
побачили і попередні програми,то такого б не написали.

А з попередніх випусків відомо,що практично всі конкурсантки "котять бочку одна на одну".
Жодного разу не бачила,щоб хтось 100%-о оцінив конструктивно і справедливо.

Ну і ще,то все справа смаку.
Все було добре, на мій погляд.
Настільки, наскільки могло.
То ж непросто все!  Поставте себе на місце Божени.

Burkut

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 22:40, 03 Грудень 2011але нажаль це не олімпіада і тут просто участь, а не перемога не канає...
участь у телешоу, це саме олімпіада. спеціальна олімпіада
єдине виправдання цьому - гроші. але реальні гроші там заробляють ведучі, чи запрошені зірки