Косівчани в телевізорі

Автор IVP, 20:02, 30 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

:thank_you2:Коли показали,як Божена скидала хустину,яку молодий намагався зав*яати, я так розридалася....
Ну от,знову плачу!

Твій сюжет вийшов НАЙ-НАЙкращий!І НАЙдовший. :dance
Хоча все обрізано. Крапульки. wall

Молодці,що традиції не зрадили. :thank_you2:
Все,не можу писати,бо сльози скрізь на клавіатурі. :flower

А торт ми ще побачимо у інших програмах.Чомусь дуже впевнена у цьому.

odnosel4anka

Цитата: Juha від 09:57, 02 Грудень 2011
Odnosel4anka, тобі повага по-любе, що наважилася  :!:  :plus1

Ти не відповіла на моє запитання про молодого: то така традиція чи то так просто показали по тв?

Юлька ще той талант  :!:

Знімали в пятницю перед весіллям, а мій Андрій тоді в Львові дома був, бо вони з родиною всі разом мали приїхати на весілля в суботу. Тому візитку знімали тільки зі мною і от таке вони видумали, що нам не можна бачитися.

Juha

Цитата: odnosel4anka від 12:42, 02 Грудень 2011
Знімали в пятницю перед весіллям, а мій Андрій тоді в Львові дома був, бо вони з родиною всі разом мали приїхати на весілля в суботу. Тому візитку знімали тільки зі мною і от таке вони видумали, що нам не можна бачитися.
Я так і думала  :) Не можуть, щоб щось не перекрутити  :!:

wildperson

anv

Juha

Тарас Пасимок

KosivArt

А я ше скажу шо такі тв-пиридачі як "4 весілля", "міняю жінку", "вибираю жінку (чи як там про того танцора з гамерики)" та ін. краще не дивитись, бо по великому рахунку в них кожен ПОЗАОЧІ обсирає іншого. Негатив у чистому вигляді down Такі пиридачі нічого не вчать, а психіку можуть децл поламати, особливо підліткам  :coffee

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 19:37, 03 Грудень 2011
А я ше скажу шо такі тв-пиридачі як "4 весілля", "міняю жінку", "вибираю жінку (чи як там про того танцора з гамерики)" та ін. краще не дивитись, бо по великому рахунку в них кожен ПОЗАОЧІ обсирає іншого. Негатив у чистому вигляді down Такі пиридачі нічого не вчать, а психіку можуть децл поламати, особливо підліткам  :coffee

згідний на всі 100%, але моє ІМХО, що бути чесним, щирим і справедливим ніхто не забороняв і кожен сам зробив вибір, як себе показати на всю Україну!

тому позитивні відгуки про передачу в цій темі мене відверто здивували  :crazy:

особисто я для себе висновки зробив! (про передачу, учасниць, коментуючих) :coffee

або в мене неправильне поняття про мораль і виховання або ... :)

wildperson

Цитата: Стас від 19:37, 03 Грудень 2011

Згоден на всi 100. По дiагоналi подивився, дуже вже багато тут писали..., який же ж встид! Хай Божена вибачае, але пiсля участi в ТАКОМУ вона для мене упала нижче.. А це ж вчителька!! Так хотiлося путiвку? То замiсть 600 людей запросити 25, а на здачу купити путiвку. Фэ :bad: :bad: :bad:

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 20:13, 03 Грудень 2011
Згоден на всi 100. По дiагоналi подивився, дуже вже багато тут писали..., який же ж встид! Хай Божена вибачае, але пiсля участi в ТАКОМУ вона для мене упала нижче.. А це ж вчителька!! Так хотiлося путiвку? То замiсть 600 людей запросити 25, а на здачу купити путiвку. Фэ :bad: :bad: :bad:

нарешті це прозвучало на форумі - дякую тобі Петре за ПРАВДУ, яка все-таки була тут написана!

а то ви мені так любите писати про мої манії і про мою неправоту, а тут всі аплодують чуть не стоячи  і плачуть від щастя! :crazy:

Я дякую Богу за те, що Косів жодного разу не згадувався в програмі, а лише Закарпаття  :)

Проте, враження, яке створила Божена про гуцулів і західних карпатських людей на Всю Україну - це просто ппц  :bad:

odnosel4anka

ну Тарас, як знаєш. Ти сам себе зараз в недуже красиве положення поклав, на форумі серед своїх знищити хочеш свою ж людину. Ті хто мене знає, їх ставлення не зміниться до мене що б ти зараз тут не пробував зробити.

Засуджуйте скільки хочете. Правду знатиму тільки я і ще кілька людей. А кому не дано зрозуміти тому не дано...

Пишіть гадості і ви... Це ваше право.

Тарас Пасимок

я нікого не нищу, а пишу свою думку про передачу - на щастя це не заборонено і якщо тебе наші форумчани підтримують то це теж їхня думка!

Головне, що знову ворог я, хоч Петро теж висловив свою думку, але мені вже не звикати  :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: odnosel4anka від 22:28, 03 Грудень 2011
ну Тарас, як знаєш. Ти сам себе зараз в недуже красиве положення поклав, на форумі серед своїх знищити хочеш свою ж людину. Ті хто мене знає, їх ставлення не зміниться до мене що б ти зараз тут не пробував зробити.

сорі Божена але ти тут не права, ти сама себе "знищила" і Тарас тут ні причому. а репутація людини штука ніжна і свою ти дуже обкакала...
зі. я би був тільки радий за тебе, якби ти гарно показала себе в тій і передачі, та шей виграла. але нажаль це не олімпіада і тут просто участь, а не перемога не канає...