Резонансні ДТП

Автор BigFAN, 16:50, 17 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Взагалі-то права керування позбавляють на підставі рішення суду. А їздити він міг і без посвідчення водія, просто взяв машину тай поїхав по місту.
Я чула, що батьки "його" вже роблять малу п'яною, чи вже зробили... Але яка різниця, вона хоть би на четвереньках повзла, вона була на переході.

vyluzja Franka

Цитата: Juha від 09:56, 11 Травень 2011
Але яка різниця, вона хоть би на четвереньках повзла, вона була на переході.
+1
... хлопака який був на місці пригоди, казав що хтось з інспекторів хотів перекласти балетку з лівої ноги яка залишилась на пішоходному переході десь в інше місце поза ним. Але він попередив його, щоб тог не робив ... ...

Yorgens

Невже так важко зробити, щоб той єдиний світлофор працював, а не блимав жовтим?!  >:D
А правда, що той водій кілька років тому вже збив людину і не поніс покарання?

Juha

Не думаю. Тай йому зараз 22 роки.

wildperson

Цитата: Yorgens від 14:19, 11 Травень 2011
Невже так важко зробити, щоб той єдиний світлофор працював, а не блимав жовтим?!
Зовсiм не важко. Цiна питання вище.

vyluzja Franka

Цитата: Yorgens від 14:19, 11 Травень 2011
Невже так важко зробити, щоб той єдиний світлофор працював, а не блимав жовтим?!  >:D
... думаєте світлофор би виправив саме цю ситуацію? Хіба в тому випадку якщо б дівчина побачила (можливо, але то було б технічно нереально) заборонний червоний (якщо би він в той час горів) то може б і зупинилась. Водію - там би чи червоний чи зелений - різниці б напевне не було, на такій швидкості результат був би однозначно такий самий, адже наскільки я знаю дівчина вийшла з-за автомобіля який зупинився і пропускав її, тобто був виїзд на зустрічну...
пару тижнів перед тим інспектори "тренували" "штрафами" водіїв, що проїзджали на їхній включений світлофор. потім побачивши, що водії на зелений їдуть а пішоходи незважаючи ні на що (бо не було на що) переходять дорогу, то зрозуміли що пахне смаженим і відключили його.
Тобто якщо б забстрагувати ситуацію, коли світлофор включений і навіть би стояв патруль там де вони "полюбляють" стояти, то думаю вони б "холодні" були що вчудили.
До речі неодноразово попереджували їх про можливість наїзду на так званому "регульованому перехресті".

BigFAN

Цитата: Yorgens від 15:28, 10 Травень 2011
BigFAN, коли ми з тобою розмовляли під "Нашим краєм", була збита дівчина на пішоходному переході біля світлофору. Чув, що той хто збив її вже знову їздить, даїшники машину вже повернули. Що про це відомо? Хіба це не порушення з боку ДАІ?
конкретно по цій ситуації ти сам знаєш як у нашій державі з мажорами, чув шо їздить хоча сам не бачив ні разу.

BigFAN

Цитата: Juha від 09:56, 11 Травень 2011
Взагалі-то права керування позбавляють на підставі рішення суду. А їздити він міг і без посвідчення водія, просто взяв машину тай поїхав по місту.
Я чула, що батьки "його" вже роблять малу п'яною, чи вже зробили... Але яка різниця, вона хоть би на четвереньках повзла, вона була на переході.
там такий слин запустили: шо мала їшла не по зебрі а вибігла із за "Гуцула експрес" а він щойно зупинившись на перехресті тількино рушив, і наїхав на неї, тапочок на зебру підкинули подружки.......і дальше в цьому дусі

Juha

Цитата: BigFAN від 21:16, 12 Травень 2011
там такий слин запустили: шо мала їшла не по зебрі а вибігла із за "Гуцула експрес" а він щойно зупинившись на перехресті тількино рушив, і наїхав на неї, тапочок на зебру підкинули подружки.......і дальше в цьому дусі
oh
Капець просто :!:
Тільки-но рушив і 50 метрів дитину протягнув... А вона з експресу така п'яна вийшла, що попутала сторону, де вона живе. А подружки (малі) також п'яні, геть не налякалися побаченого і зразу зметикували, що робити...
В людей геть совісті нема...  :(

Жирна_Бойова_Панда

і саме шо головне... шо ж проконає це все діло... :indeed

sv

ploskonos

Як варіант - батьки винуватця домовились з батьками потерпілої, і це все робиться для того,щоб не було відповідальності перед законом.Звичайно,за гроші.За спільною згодою...

wildperson

Цитата: ploskonos від 10:05, 13 Травень 2011
Як варіант - батьки винуватця домовились з батьками потерпілої, і це все робиться для того,щоб не було відповідальності перед законом.Звичайно,за гроші.За спільною згодою...
Ну ТАК- в принципi по людськи. Якщо з батьками домовлятися, а не з слiдчими- то хай.

vyluzja Franka

Цитата: wildperson від 13:12, 13 Травень 2011
Ну ТАК- в принципi по людськи. Якщо з батьками домовлятися, а не з слiдчими- то хай.
... ну Петро, а де тоді правда по твоєму, спроможний оплатити наслідки, їздиш і давиш всіх підряд по вулиці???
Ну так жеж виходить! Тут бесіди вже йдуть, що можливо то і не перший випадок у нього, а якщо так і піде далі може бути третій, четвертий...........
Якась компенсація, то можливо і логічно, але є ж закон і ми перед ним рівні. Через це у нас в країні і бардак.

Шмайсер

Я би посадив козла, щоб більше не ганяв.