Резонансні ДТП

Автор BigFAN, 16:50, 17 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

♠S.Y.♠

"Стаття 286. 3. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження або смерть потерпілого, –

карається позбавленням волі на строк від двох до семи років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від одного до трьох років.

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 15:50, 24 Квітень 2011
Дівчинка без тями в Франику в реанімації. 

це походу мій однокласник - нормальний вро чувак - добрий, щирий...

Шмайсер

Цитата: sv від 22:16, 24 Квітень 2011
уроди

А людина, що навмисне збила ту дівчинку?! Думай, що базариш. Таке може статися з любим шофером, звичайно не дай Бог нікому таке.

♠S.Y.♠

Він ганяв як "Шумахер" , а перед перехрестком і зеброю швидкість треба скидати .

ploskonos

Читаємо тут.
Зверніть увагу на пости №6 і №23.Шкода,що всі це розуміють,а ті,від кого залежить виконання рішень,почнуть рухатись лише після того,як молода людина втратила здоров"я.
По дівчині - знаходиться з політравмою в областній реанімації,з того що знаю - має перелом стегна і ребер.
Точнішої інформації поки що нема.

wildperson

Зверніть увагу на пости №6 і №23
Де № поста ти побачив? Я не так дивлюся?

А по сабжу: нас там не було, так що рано говорити про "уродiв" i "Шумахерiв", давайте хай слiдчi розберуться, а потiм вже ярлики..
P.S. Автомобiль- тяжка зараза, пригальмовуй не пригальмовуй- якщо вискочить пiд колеса то й при 30км/год полiтравми будуть

Тарас Пасимок

Цитата: ploskonos від 15:37, 14 Квітень 2011
Поясню,чому мигає жовтий:світлофор тимчасово відключили,тому що у нас як завжди,спочатку роблять,а потім думають.
Такий підхід привів до того,що забули про існування пішоходів.Тобто,не встановили світлофор і для них.
Виходить,що пішохід при перетинанні вулиці користується знаками розмітки,а водій - показниками світлофору.
Тобто,водій іде на зелений,а пішохід переходить,бо він на зебрі.
І вони обоє праві,але хтось може при цьому може вмерти або бути покаліченим.

оце жесть... :crazy:

wildperson

Цитата: as_tar від 16:36, 25 Квітень 2011
оце жесть... :crazy:
Перепрошую, але коли на перехрестi ЧОТИРИ свiтлофори, то окремого для пiшоходiв не треба/не обовязково. Якщо жовтий- рахуйте його нема, правила для нерегульованого перехрестя (зебра- прiоритет для пiшоходiв). Ну а якщо ДВА свiтлофори+зебра- це не по правилах, але тут вже бажання жити пiшого (хочеш жити- подивися на свiтлофор, а потiм на дорогу, коли здавав на права- iнструктор вбивав в голову: "навiть якщо тобi зелений- все одно подивися налiво, може там пожежна машина на виiздi, або просто дурень", до пiшоходiв ще бiльше вiдноситься)

ploskonos

Петро,напроти кожного повідомлення пише :"Відповідь #".
А на рахунок "бажання жити пішого" ти по-своєму правий,але ти можливо не знаєш,про який перехід ідеться.Там одного бажання мало,там ще треба везіння.
На самій дорозі будинок.Висовуєш голову,щоб подивитись,чи нема машини - і можна без голови залишитись,якщо швидкість у машини нормальна.Як у фільмі "Таксі",коли жандарми провіряли новий радар - один в один.
Найстрашніше,що це перехід на єдиний міст ,по якому діти ходять до другої школи.От розкажи першачку про
"бажання жити пішого".

s19or

Цитата: as_tar від 23:58, 24 Квітень 2011

Який би він не був, закони писані для всіх!!!

s19or

На даному відрізку дороги треба поставити примусове обмеження швидкості руху в любому випадку.
Тому що даний відрізок знаходиться в межах відмітки міста.
Тому що цей відрізок дороги знаходиться недалеко від школи і як наслідок його пертинають багат школярів.
+ Він знаходиться за декілька метрів від центру міста.

BigFAN

Цитата: as_tar від 23:58, 24 Квітень 2011
ніхто не спорить  шо може "добрий щирий"
Цитата: S.Y. від 12:37, 25 Квітень 2011
Він ганяв як "Шумахер"
він ганяв як долбай..б а не "шумахер"і я раз ....лей йому чуть не відвішав за його гоннки.   певне шкода шо не відвішав...

Жирна_Бойова_Панда

дуже гарні в нас "люди", вже бігом прочухали шо винуватець і його сімя не прийшли до церкви на паску... дуже завзяті особистості це прочухали і вже "все село" знає... тут така халепа сталася, а народ хньою страждає, йоб..ний стид, такими бути!  :indeed

Gorolya

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 00:53, 26 Квітень 2011
дуже гарні в нас "люди", вже бігом прочухали шо винуватець і його сімя не прийшли до церкви на паску... дуже завзяті особистості це прочухали і вже "все село" знає... тут така халепа сталася, а народ хньою страждає, йоб..ний стид, такими бути!  :indeed

ммддя

але якби ти то не написав
я б і не знала

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 02:55, 26 Квітень 2011
але якби ти то не написав
я б і не знала

мені це за вчора десь чоловік 5 казало.