♠S.Y.♠
Абориген
Репутація: 21
Май нейм Юра . Foto by Nikon.
|
|
« Відповідь #15 : 22:31, 24 Квітня 2011 » |
|
“Стаття 286. 3. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження або смерть потерпілого, –
карається позбавленням волі на строк від двох до семи років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від одного до трьох років.
|
В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
Репутація: 49
|
|
« Відповідь #16 : 23:58, 24 Квітня 2011 » |
|
Дівчинка без тями в Франику в реанімації.
це походу мій однокласник - нормальний вро чувак - добрий, щирий...
|
|
|
|
Шмайсер
Постійний відвідувач
Репутація: 4
|
|
« Відповідь #17 : 11:44, 25 Квітня 2011 » |
|
уроди
А людина, що навмисне збила ту дівчинку?! Думай, що базариш. Таке може статися з любим шофером, звичайно не дай Бог нікому таке.
|
|
|
|
♠S.Y.♠
Абориген
Репутація: 21
Май нейм Юра . Foto by Nikon.
|
|
« Відповідь #18 : 12:37, 25 Квітня 2011 » |
|
Він ганяв як "Шумахер" , а перед перехрестком і зеброю швидкість треба скидати .
|
В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #19 : 13:38, 25 Квітня 2011 » |
|
Читаємо тут. Зверніть увагу на пости №6 і №23.Шкода,що всі це розуміють,а ті,від кого залежить виконання рішень,почнуть рухатись лише після того,як молода людина втратила здоров"я. По дівчині - знаходиться з політравмою в областній реанімації,з того що знаю - має перелом стегна і ребер. Точнішої інформації поки що нема.
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #20 : 15:07, 25 Квітня 2011 » |
|
Зверніть увагу на пости №6 і №23 Де № поста ти побачив? Я не так дивлюся?
А по сабжу: нас там не було, так що рано говорити про "уродiв" i "Шумахерiв", давайте хай слiдчi розберуться, а потiм вже ярлики.. P.S. Автомобiль- тяжка зараза, пригальмовуй не пригальмовуй- якщо вискочить пiд колеса то й при 30км/год полiтравми будуть
|
|
|
|
Тарас Пасимок
Абориген
Репутація: 49
|
|
« Відповідь #21 : 16:36, 25 Квітня 2011 » |
|
Поясню,чому мигає жовтий:світлофор тимчасово відключили,тому що у нас як завжди,спочатку роблять,а потім думають. Такий підхід привів до того,що забули про існування пішоходів.Тобто,не встановили світлофор і для них. Виходить,що пішохід при перетинанні вулиці користується знаками розмітки,а водій - показниками світлофору. Тобто,водій іде на зелений,а пішохід переходить,бо він на зебрі. І вони обоє праві,але хтось може при цьому може вмерти або бути покаліченим.
оце жесть...
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #22 : 17:42, 25 Квітня 2011 » |
|
оце жесть... Перепрошую, але коли на перехрестi ЧОТИРИ свiтлофори, то окремого для пiшоходiв не треба/не обовязково. Якщо жовтий- рахуйте його нема, правила для нерегульованого перехрестя (зебра- прiоритет для пiшоходiв). Ну а якщо ДВА свiтлофори+зебра- це не по правилах, але тут вже бажання жити пiшого (хочеш жити- подивися на свiтлофор, а потiм на дорогу, коли здавав на права- iнструктор вбивав в голову: "навiть якщо тобi зелений- все одно подивися налiво, може там пожежна машина на виiздi, або просто дурень", до пiшоходiв ще бiльше вiдноситься)
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #23 : 18:43, 25 Квітня 2011 » |
|
Петро,напроти кожного повідомлення пише :"Відповідь #". А на рахунок "бажання жити пішого" ти по-своєму правий,але ти можливо не знаєш,про який перехід ідеться.Там одного бажання мало,там ще треба везіння. На самій дорозі будинок.Висовуєш голову,щоб подивитись,чи нема машини - і можна без голови залишитись,якщо швидкість у машини нормальна.Як у фільмі "Таксі",коли жандарми провіряли новий радар - один в один. Найстрашніше,що це перехід на єдиний міст ,по якому діти ходять до другої школи.От розкажи першачку про "бажання жити пішого".
|
|
|
|
s19or
Фахівець
Репутація: 6
|
|
« Відповідь #24 : 21:02, 25 Квітня 2011 » |
|
Який би він не був, закони писані для всіх!!!
|
|
|
|
s19or
Фахівець
Репутація: 6
|
|
« Відповідь #25 : 21:18, 25 Квітня 2011 » |
|
На даному відрізку дороги треба поставити примусове обмеження швидкості руху в любому випадку. Тому що даний відрізок знаходиться в межах відмітки міста. Тому що цей відрізок дороги знаходиться недалеко від школи і як наслідок його пертинають багат школярів. + Він знаходиться за декілька метрів від центру міста.
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #26 : 22:52, 25 Квітня 2011 » |
|
ніхто не спорить шо може "добрий щирий" Він ганяв як "Шумахер"
він ганяв як долбай..б а не "шумахер"і я раз ....лей йому чуть не відвішав за його гоннки. певне шкода шо не відвішав...
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #27 : 00:53, 26 Квітня 2011 » |
|
дуже гарні в нас "люди", вже бігом прочухали шо винуватець і його сімя не прийшли до церкви на паску... дуже завзяті особистості це прочухали і вже "все село" знає... тут така халепа сталася, а народ хньою страждає, йоб..ний стид, такими бути!
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #28 : 02:55, 26 Квітня 2011 » |
|
дуже гарні в нас "люди", вже бігом прочухали шо винуватець і його сімя не прийшли до церкви на паску... дуже завзяті особистості це прочухали і вже "все село" знає... тут така халепа сталася, а народ хньою страждає, йоб..ний стид, такими бути! ммддя але якби ти то не написав я б і не знала
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #29 : 11:27, 26 Квітня 2011 » |