Документальний фільм про гуцулів переміг в конкурсі від ютуб та Рідлі Скота

Автор Burkut, 02:15, 13 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Burkut

ЦитатаЗа кілька тижнів звичайних українських вівчарів з Закарпаття побачить увесь світ. Вони просто стали героями документального фільму українського режисера Бориса Гришкевича.

А він просто переміг на міжнародному конкурсі "Життя за один день". Його організаторами стали всесвітньо відомі режисери Кевін Макдональд та Рідлі Скот разом з популярним сайтом YouTube.

Учасники мали зняти фільм про один день з життя будь-кого. В конкурсі змагалися 80 тисяч фільмів зі 192 країн світу. Перемогли лише 26 короткометражок. Серед них і українці.
Сам фільм в 3 частинах та трішки тексту тут

KosivArt

KosivArt

odnosel4anka

перша частина якось недуже професійно знята... а в загальному то цікаво подивитися як живуть вівчарі.

Galen

wildperson

Цитата: gALINA_S. від 11:32, 13 Січень 2011
А мені не відкривається, халепа.
Зайди з-пiд Опери, може в тебе IE6, в мене з-пiд нього також не вiдкиваеться, ютюба перестала старi браузери пiдтримувати.

odnosel4anka

до речі мова дуже класна в закарпатті, я все розумію, бо звідти родом, там пройшло моє дитинство :) якщо якісь слова вас цікавлять, то питайте ;)

BigFAN

IVP

Та то видно шо фотоапаратом, зара це взагалі популярно стало, непогана картинка за відносно невеликі кошти за дзеркалу.

odnosel4anka

нічого собі, тоді я теж можу знімати... я мрію зняти хоч маленький відео-ролик особистого виробництва :)

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 23:07, 14 Січень 2011
нічого собі, тоді я теж можу знімати... я мрію зняти хоч маленький відео-ролик особистого виробництва :)
А хто заважае? Зеркалка не дуже й потрiбна, таку вiдеоякiсть, як на цьому ролику дае легко моя мiнiатюрна мильниця Casio, для "щось пiдрiзати"- комп з VirtualDub в руки. Зроби "День Вчителя Молодших Класiв" наприклад)))

IVP

ти гониш, простою мильницею ти норм. HD не знімаєш, незнімеш картинку такою насичено, контрасною і макро таке взагалі не вийде.

wildperson

Цитата: IVP від 23:34, 14 Січень 2011
ти гониш, простою мильницею ти норм. HD не знімаєш, незнімеш картинку такою насичено, контрасною і макро таке взагалі не вийде.
я звичайно можу тут викласти вiдео, що своiм EX-Z70 знято, але нiколи не любив щось комусь доказувати i пiськами мiрятися. I нi разу не збирався казати, що мильниця краще зеркалки (тим бiльше профi-вiдеокамери). Лиш мав на увазi, що для
Цитата: odnosel4anka від 23:07, 14 Січень 2011
багато затрат (крiм бажання) не треба.

Marinka

Маючи Mark і прямі руки, можна стати богом від хоум відео)) (ну і не тільки)

odnosel4anka

я казала про Косів міні-ролики зняти... а також відео про велотріперів косівських... на ютубі виставити як рекламку!