Документальний фільм про гуцулів переміг в конкурсі від ютуб та Рідлі Скота

Автор Burkut, 02:15, 13 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Цитата: odnosel4anka від 16:45, 17 Січень 2011
я казала про Косів міні-ролики зняти... а також відео про велотріперів косівських... на ютубі виставити як рекламку!
Краще у нас на сайті)

Galen

Цитата: odnosel4anka від 23:07, 14 Січень 2011
нічого собі, тоді я теж можу знімати... я мрію зняти хоч маленький відео-ролик особистого виробництва :)
Не словом, а ділом, Божуся. Дєрзай! :)

Burkut

того веловідео на ютубах вагон і ще й чималенький возик позаду.
тому, щоб воно було цікаве(не для себе, а як реклама), то має бути дуже добре відео.
вчора дивився профайл одного київського райдера. знято майже професійно, на 3 голови краще, ніж відео ваших косівських даунхільщиків. але не цікаво. бо французи, америкоси, британці викладають щотижня по кілька відео кращої якості і з кращою технікою катання. та й росіяни по кілька відео на місяць викладують, і теж професійно, і їздять краще за наших.

тому якщо є бажання зробити гарне відео про катання в косові, людям за його межами, то краще зняти якісь цікаві місця, пейзажі, тих же гуцулів на полонині, а велосипеди, то вже діло стоп'ятнадцяте.

якщо ж відео для популяризації велосипедного відпочинку серед своїх на форумі, тоді можна знімати байки :)

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 22:20, 17 Січень 2011
Не словом, а ділом, Божуся. Дєрзай! :)

Галюся, просили боги щоб і ви помогли! Будеш у мене актрисою ы даже за кулісамы!  :blum3:

Цитата: Burkut від 23:30, 17 Січень 2011
тому якщо є бажання зробити гарне відео про катання в косові, людям за його межами, то краще зняти якісь цікаві місця, пейзажі, тих же гуцулів на полонині, а велосипеди, то вже діло стоп'ятнадцяте.

якщо ж відео для популяризації велосипедного відпочинку серед своїх на форумі, тоді можна знімати байки :)

саме про останнє речення я мала на увазі. Для наших :incar  :incar :incar

Galen

Цитата: odnosel4anka від 01:46, 18 Січень 2011
Галюся, просили боги щоб і ви помогли! Будеш у мене актрисою ы даже за кулісамы!  :blum3:

З мене така актриса... Я тобі буду дублювати, ОК????? :)

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 10:50, 18 Січень 2011
З мене така актриса... Я тобі буду дублювати, ОК????? :)

дублювати буде Оля! А ти актриса! Нікуди тобі від мене не дітися...

Жирна_Бойова_Панда

Galen

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 13:12, 18 Січень 2011
Панда нам зараз надає по одному місці onass Прикращаєммм.

збоченець!

Лан Галя, менше слів, більше діла.

Жирна_Бойова_Панда

vyluzja Franka

Ну, що я скажу, ви можете зі мною не погодитись але то таке. Я не кажу з точки зору що міг би краще щось зняти а просто ділюся думками.
Я додивився до середини 2-ої частини далі вже тільки прокрутив. є гарні кадри як для якогось дипломного проекту або щось таке, але на мега документалку як на мене не тягне.
Поясню чого такий "фурор"...
1) як такого щось документального та і ігрового кіно в Україні ніц нема, щось менеше-більше нормальне можна рахувати за МЕГО.
2) народ який живе в "мегаполісах" здичів настільки відносно тих закарпатців які живуть як і їхні предки - для них мав бути ШОК це все, як! так можна жити!!!? без нокіаппепсіеплнетсупермаркетфорд-світу, просто в сорочці штанях гумаках і бути щасливим. Тому люба інформація яка не вписується в формат зомбоящика для них так як відро холодної води на голову...
Я щось такого там не побачив, але добре що хоть щось зняли і десь хтось то помітив.
Я ще багато маю думок на рахунок цього фільму але не думаю що буде доцільно їх тут викладати.
... а відео для даунхілу і велотріперів то я мушу то зняти :)

Burkut

ну так оцінювали не українці
це медитативний фільм, без голівуду та екшину.
хоча дійсно надто затягнутий.
Цитата: vyluzja Franka від 13:01, 19 Січень 2011
... а відео для даунхілу і велотріперів то я мушу то зняти :)

ну як побачу щось на зразок цього, зняте в Косові, то зніму шолома :)

vyluzja Franka

Цитата: Burkut від 18:13, 19 Січень 2011
ну як побачу щось на зразок цього, зняте в Косові, то зніму шолома :)
хе-хе я це вже бачив колись - такого точно не зможу, таке зняти потрібно потратити купу часу, залучити людей і я так думаю фінансово теж мало потягнути.
Зразу кажу будем розраховувати на варіант "попроще" але... хто зна :)