ДАІ на "гастролях" в КОСОВІ

Автор BigFAN, 13:54, 08 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 14:29, 09 Квітень 2011
на мості біля податкової включили світофор :!:  ну і само-собою шо наші "продавці полосатих палочок" там стоять.
будьте обережні :car

Невже включили?))) Бачите, потрібно лише підняти ініціативу і всього можна "добитися" ))

KosivArt

Цитата: BigFAN від 14:29, 09 Квітень 2011
на мості біля податкової включили світофор

певно влада читає косівський форум :)

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 17:35, 09 Квітень 2011
Невже включили?))) Бачите, потрібно лише підняти ініціативу і всього можна "добитися" ))
Цитата: Стас від 17:51, 09 Квітень 2011
певно влада читає косівський форум :)
:offtopic :crazy:

vyluzja Franka

Цитата: Шмайсер від 17:35, 09 Квітень 2011
... ага той світлофор  стояв собі "на запасних" коліях, його включили коли стало "скрутно" :) ...я сам в суботу аж не повірив, але знаючи "ход мислєй" наших гайців, побачивши, що горить жовте а не блимає зупинився, як не як заборонний сигнал, коли включилось червоне мене розвалив істеричний сміх, думаю а деж продавці полосатих палок ? рушив на зелене - дивлюсь а вони із-за буса на стоянці визирають, аж дві машини (напевне не встигали отоварювати, цікаво СКІЛЬКИ ПРОТОКОЛІВ ВОНИ ТОДІ СКЛАЛИ???) Думаю, що ні одного, а якщо і хоч один, то раджу тому чоловіку зразу звертатись до суду, більш як впевнений маршрутного листа у них не було, та і факт введення в експлуатацію світлофора теж спірний, ну і звичайно стандартний набір.
Бачив порушників які проїзджали на червоне, продавці при чому їх не зупиняли, переважно віталися піднімаючи руку.
Моє імхо - при такому спонтанному включенні світлофора працівник ДЕРЖАВНОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ІНСПЕКЦІЇ мав би перебувати безпосередньо на перехресті і попереджувати аварійні випадки а не "торгувати паличками" на стоянці, БО пішоходи по старій звичці валили собі на перехід, чи там зелене чи червоне (так що міг хтось когось переїхати, або не помітити сигналу і ввалити когось хто виїзджав з моста. "Стара звичка" - це не відмазка при створенні ав. ситуації, але вибачте, коли той світлофор не працюваввід розвалу Союзу, то думаю що навіть гості міста знають, що там не працює, а при суботньому сонцю, сигнал не помітити як два пальці....
До речі дане перехрестя не обладнане пішоходними світлофорами а то непонятки між учасниками дор. руху виходять. Проїзджаєш на зелене а тобі під колеса пішоходи лізуть...
Ще про стару привичку - після однієї аварії на виїзді з об"їздної на Франка змінили організацію руху, головною зробили вул. Дружби а до того було Франка, так там за 2 тижні 12 ДТП було, жителі сіл валили по замовчуванню по Франка в місто як по головній - хто там дивився на той знак в корчах, може його там вітром перевернуло, а може хтось пожартував, аж через 2 чи 3 місяці аж намалювали розмітку СТОП з виїзду Франка.
Отакео... я думаю, що це проста "халатність".

KosivArt

добре би повішати на податкову випукле дзеркало для пішоходів, які йдуть з центру на міст.

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 10:26, 11 Квітень 2011
добре би повішати на податкову випукле дзеркало для пішоходів, які йдуть з центру на міст.
... і ще коло інтернату, коли виїзджаєш на головну то для прикладу у мене вантажний мікроавтобус крім штатних дзеркал додаткових немає я фізично не можу побачити що там по головній рухається, так би мовити з правої задньої корми, роблю так, визджаю в протилежну сторону напрямку який мені потрібно "в сторону Люльчука" і тоді даю на ліво "в місто" - більшість тих, що їдуть ззаду думають напевне що я хамлю - бо так навіть швидше виходить деколи виїхати з того перехрестя.

vyluzja Franka

... сьогодні бачив на об"їздній (як на вул. Франка) людей схожих на даішників в формі з паличкою які торгували нею в чорному "тонованому" БМВ без опіз. знак. ДАІ  з цивільними номерами серії МО. Мене не зупиняли, але навіть якби й зупинили то я б машину не відкривав не глушив а спілкувався б через шкло і першим питанням до них билиб висунуті сумніви що вони інспектори взагалі...
Хтось казав що в косові є "Кобра" сьогодні - як вони виглядають і що вонотаке. Їхню Тойоту з мигалками і синіми номерами я знаю. А що це за ящірки були?

BigFAN

знову зупиняли ці модні в білих сорочках, трохи посперечались на рахунок "відкрийте капот"))))

IVP

BigFAN

Цитата: IVP від 15:27, 01 Травень 2011
ну і на чому зійшлись ?
я потянув за ручку що відкриває капот а він вимагав шоб я вийшов і підяв капот сам, я відмовився і після 5-ти хвилиного спілкування "біла сорочка" ні з чим вернулась в свою машину :crazy:

BigFAN

засік три екіпажа ДАЇ з Коломиї, та автобус і Уазік з Беркутом :car

BigFAN

нова інфа - це відпрацювання по Косівькому району

anv

Цитата: BigFAN від 19:28, 15 Вересень 2011
нова інфа - це відпрацювання по Косівькому району
Відпрацювання чого? І як з тим боротися

BigFAN

Цитата: anv від 19:32, 15 Вересень 2011
Відпрацювання чого? І як з тим боротися
усього - ловлять п"яних за кермом, шукають ліваки, перевезення лісу навіть підсилають неповнолітніх з проханням продати тютюнові вироби або алкоголь.
як боротись - дотримуватись законодавства

anv

О, т
Цитата: BigFAN від 19:40, 15 Вересень 2011
усього - ловлять п"яних за кермом, шукають ліваки, перевезення лісу навіть підсилають неповнолітніх з проханням продати тютюнові вироби або алкоголь.
як боротись - дотримуватись законодавства
О, то є добре. Буде трохи тишини з гонщиками і хлопці поколядують