ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #345 : 13:48, 02 Жовтня 2013 » |
|
Порядок денний минулої сесії:
|
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
|
|
« Відповідь #346 : 22:10, 09 Лютого 2014 » |
|
У вівторок в 10.00 чергова сесія.Приходіть,будуть цікаві питання.
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Репутація: 58
Moskalowka
|
|
« Відповідь #347 : 21:02, 24 Лютого 2014 » |
|
Чи може хтось з депутатів внести клопотання про перейменування однієї з вулиць міста на вул. Героїв Майдану ?
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #348 : 23:35, 24 Лютого 2014 » |
|
Чи може хтось з депутатів внести клопотання про перейменування однієї з вулиць міста на вул. Героїв Майдану ?
Був там? Про себе клопочешся? Може перейменувати в вул. Героiв Громадянськоi Вiйни? Ти взагалi зрозумiв ЩО сталося??? Я це бачив вже, в 1993-му. Для тих хто в темi- досить.
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Moskalowka
|
|
« Відповідь #349 : 09:09, 25 Лютого 2014 » |
|
Петре ти так умнічаєш, краще видалися з форуму, мені і без тебе погано на душі.
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
|
|
« Відповідь #350 : 09:21, 25 Лютого 2014 » |
|
Вирішувати таке питання клоптанням було б неправильно.Та й назву ,думаю,треба пропонувати не "Героїв Майдану",а "Небесної Сотні". Я думав над тим,бо на моєму окрузі є вул.Шевченка і провул. Шевченка.Але такі речі правильно робити тільки після громадського обговорення з людьми,які там живуть.Вирішувати такі питання клопотаннями,рішеннями - ,впевнений,хлопці самі б такого не хотіли...
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #351 : 23:31, 25 Лютого 2014 » |
|
Петре ти так умнічаєш, краще видалися з форуму, мені і без тебе погано на душі.
Видалитися з форуму? Ти тут не один. Це перше. Друге. Якщо слiдувати такiй логiцi, то це мало би вже статися давно, ти мав би мене видалити. Бо я був в жовтенятах, пiонерах, комсомолi, а мiй тато ще й КПРС. Вже мовчу, що в мене друга дружина знову москалька. На цьому фонi те, що я не люблю радикалiв та революцiонерiв, а виключно за цивилiзовану Еволюцiю- то вже не важливо, правда?
|
|
|
|
BigFAN
Модератор
Репутація: 66
постріл - це передача думок на відстань...
|
|
« Відповідь #352 : 13:56, 26 Лютого 2014 » |
|
Є пропозіция, і багато людей про неї думає, переіменувати вул. Гвардийську на вул. Небесної Сотні. Я не є історіком але наскількі знаю у нас не було жодної Гвардії, яка діяла в інтересах українського народу. Також було б логічно, якби паралельно вул. Незалежності була вулиця названа на честь людей, які загинули за цю незалежність.
|
Недалекі люди як правило осуджують все те, що виходить за рамки їх світогляду "Франсуа де Лярош Фуко"
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Moskalowka
|
|
« Відповідь #353 : 17:45, 26 Лютого 2014 » |
|
До речі я так само думав, цілком підтримую перейменування вул. Гвардійської на честь вул. Героїв Майдану (тому-що крім сотні загиблих, тисячі покалічених людей, які на решту життя залишаться каліками.)
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
|
|
« Відповідь #354 : 18:34, 26 Лютого 2014 » |
|
На погоджувальній раді сьогодні всі підтримали це питання,завтра сесія,проголосуємо.
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Moskalowka
|
|
« Відповідь #355 : 19:20, 26 Лютого 2014 » |
|
Видалитися з форуму? Ти тут не один. Це перше. Друге. Якщо слiдувати такiй логiцi, то це мало би вже статися давно, ти мав би мене видалити. Бо я був в жовтенятах, пiонерах, комсомолi, а мiй тато ще й КПРС. Вже мовчу, що в мене друга дружина знову москалька. На цьому фонi те, що я не люблю радикалiв та революцiонерiв, а виключно за цивилiзовану Еволюцiю- то вже не важливо, правда?
У Росії зараз йде цивілізована еволюція (коли ше навіть не встигнувши розвернути протест, люди опиняються в автозаці) чи деградація ?
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
|
|
« Відповідь #356 : 21:24, 17 Травня 2014 » |
|
Позавчора ,після багатьох років судової тяганини ,судовиконавцями(за рішенням суду останньої інстанції) повернуто у власність косівській громаді будівлю косівської лазні.Не обійшлося без санта-барбари,але в кінцевому результаті приміщення опечатане і поставлено нові замкИ.
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #357 : 23:45, 18 Травня 2014 » |
|
і що далі з тим буде?
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
ploskonos
Абориген
|
|
« Відповідь #358 : 20:15, 19 Травня 2014 » |
|
Далі.Використовувати по призначенню як громадську лазню - нонсенс.Це було актуально в радянські часи,але не тепер. Тобто є приміщення,капітальне,з панельним перекриттям,заг. площею понад 500м.кв. Думали поділити на офіси і здати в аренду на конкурсній основі.Як є в кого цікаві ідеї - приходіть на сесію,пропонуйте.Або тут пишіть,на авторство претендувати не буду))
|
|
|
|
♠S.Y.♠
Абориген
Репутація: 21
Май нейм Юра . Foto by Nikon.
|
|
« Відповідь #359 : 13:51, 04 Серпня 2014 » |
|
Хто скаже чому садочок "Сонечко" продовжив канікули мінімум до 11 серпня
|
В нас єдина мета - Україна свята, нездолана ніким і ніколи !!!
|
|
|
|
|