Інформація від депутата

Автор ploskonos, 21:33, 25 Листопад 2010

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 11:10, 18 Квітень 2013
І куди вирішили вивозити? Здається, якщо не помиляюсь, наше чудовий мер-реформатор хотів вивозити сміття на вулицю Павлика.

На території Косова нема жодної ділянки,яка  б могла використовуватись в якості полігону для відходів і відповідала екологічним нормам .Мова йде про районне сміттєзвалище.Ділянку має знайти районна влада.

♠S.Y.♠

Що рішили по дитячих садках і як там по алкоголю в нічний час ???

ploskonos

Цитата: ♠S.Y.♠ від 14:28, 18 Квітень 2013
Що рішили по дитячих садках і як там по алкоголю в нічний час ???

Садки літом,як завжди,на місяць закриваєм на ремонт.
По алкоголю - поступила пропозиція заборонити продаж в нічний час.Але ,поскільки це регуляторні дії,то юристи мають вивчити це питання і доповісти.Там є якась  специфіка по процедурі.

anv

Народ, якщо брати до уваги всі закони, то в Косові Алкоголь можна продавати десь на Дружби і все :good: і це було б класно

Juha

Почитала повідомлення АНВ і подумала,що Дружби -це там де Шевченка.Думаю,нічого собі,самий п'ючий обізвався.А потім до мене дойшло,що то об'їзна.))))
Я, наприклад,не бачу проблеми продажу алкоголю в нічний час.Проблема,щоб не продавали до 21 року,але це в любий час.
Якщо люди гуляють і в них закінчився алкоголь,то чому їм не можна побігти десь в цілодобовий магазин і купити.
Більше того,не забувайте про ресторани яких в Косові не мало.Не можна буде купити в магазині,чому я не зможу купити,наприклад, в Водограї?Нехай дорожче,але коли треба...

IVP

Цитата: Juha від 10:04, 21 Квітень 2013
Почитала повідомлення АНВ і подумала,що Дружби -це там де Шевченка.Думаю,нічого собі,самий п'ючий обізвався.А потім до мене дойшло,що то об'їзна.))))
Я, наприклад,не бачу проблеми продажу алкоголю в нічний час.Проблема,щоб не продавали до 21 року,але це в любий час.
Якщо люди гуляють і в них закінчився алкоголь,то чому їм не можна побігти десь в цілодобовий магазин і купити.
Більше того,не забувайте про ресторани яких в Косові не мало.Не можна буде купити в магазині,чому я не зможу купити,наприклад, в Водограї?Нехай дорожче,але коли треба...

Взагалі-то до 18 не можна продавати алкоголь.

Juha

Горілку???
Пиво не рахується)

IVP

Ст. 156 КУпАП

Цитатаа також продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років

Нема у нас такого поняття як продаж алкоголю до 21 р. заборонено, дозволено будь-який алкоголь з 18 р.

ploskonos

Цитата: Juha від 10:04, 21 Квітень 2013

Воно так,але,якщо люди гуляють,то переважно якісь запаси в хаті є,та й в ресторані якомусь,дійсно ,можуть купити.
Проблема в тому,що підлітки вечором ходять п"яні,і ще проблема в відсутності спокою біля круглодобових магазинів.
Напроти "Мигдалю",наприклад,будинок,де живуть ,в основному,люди похилого віку.Крики,гвалт,музика з машин там пів-ночі.

По процедурі прийняття заборони - на щастя,вона вирішується не депутатами,а повинні пройти громадські слухання.

Juha

Не згідна!Це площа.І крики там до Мигдалю були,є і будуть.Для цього є ППС.І це мінус проживання в центрі.Без різниці чи в Косові,чи десь в іншому місті.
А заборона прождажу алкоголю явно цю проблему не вирішить.

KosivArt

в районі новий голова райдержадміністрації — Фазан (головний лікар) змінив Шинкарука

KosivArt

Цитата: ploskonos від 13:09, 18 Квітень 2013
На території Косова нема жодної ділянки,яка  б могла використовуватись в якості полігону для відходів і відповідала екологічним нормам .Мова йде про районне сміттєзвалище.Ділянку має знайти районна влада.

Ось рішення районної ради «Про стан виконання Косівською районною державною адміністрацією повноважень у сфері поводження з відходами»

ploskonos

Цитата: Juha від 13:36, 24 Квітень 2013
Не згідна!Це площа.І крики там до Мигдалю були,є і будуть.Для цього є ППС.І це мінус проживання в центрі.Без різниці чи в Косові,чи десь в іншому місті.
А заборона прождажу алкоголю явно цю проблему не вирішить.

Вибачаюсь,що не відповів раніше,тиждень не видів інтернету.
Я не є прихильником заборон,хіба в крайніх випадках.
В даному випадку є дві проблеми:правопорядок,і тут дійсно,основна роль мала б відводитись ППС,яка повинна була б реагувати на порушення спокою в певні години доби.Тим більше,що хлопці з ППС постійно вечором в Мигдалі зависають.
Але порядку там нема.Натомість є постійні скарги жителів прилеглого будинку.Тому участь у вирішенні проблеми змушена брати на себе міська рада.А в міської ради єдиний важіль - заборонити.Або заборонити круглодобовий режим роботи,або продаж алкоголю.
Те ж  саме з п"яними підлітками ,що бродять вечором Косовом(і не тільки).
Від кого залежить ,щоб діти не бродили п"яними?Від сім"ї,від школи і від держави.Батьки в наш час зайняті іншими проблемами,а не вихованням,більшість вчителів теж,а держава - ноу коментс.
Так що питання складне,і особисто я не можу дати однозначної відповіді.

anv

ploskonos

Була вчора сесія,пройшла відносно тихо-мирно.На днях виставлю порядок денний.