Руйнування легенд

Автор BigFAN, 23:16, 21 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

Перша свіжа легенда:У зв*язку із смертю Бені Ландау(Бена Ладена) ціна на бензин знизиться?!
Друга легенда: смерть Бена Ладена?!  :gruzin

wildperson

:offtopic Правий БiгФан, мало що собачки замахали, ще й рiзнокольоровiсть тут wall , май совicть!

P.S. Цiна знизиться? Нi, маленька, це фантастика! :crazy:

IVP

На рахунок смерті Бін Ладена, говорив зі знайомим з Пакистану,він сказав "легенди ніколи не помирають :gruzin"

wildperson

Цитата: IVP від 08:58, 04 Травень 2011
На рахунок смерті Бін Ладена, говорив зі знайомим з Пакистану,він сказав "легенди ніколи не помирають :gruzin"
Фiгня, особистiсть в iсторii мае велике значення, але Бен Ладен в першу чергу ефективний менеджер, до легенди типу Че не дотягуе нi разу.

Dana Eco-Kosiv

wildperson,в тебе що весняна депресія?
Всі свої умовиводи вважаєш аксіомою?

Цікаво,а "знайомий з Пакистану" косівський нині?

wildperson

Цитата: KVITKA♥ від 11:15, 04 Травень 2011
:offtopic А десь побачила слово "аксiома"? Чи може натяк на те, що моя думка- iстина в останнiй iнстанцii? Все таки слово аксiома не мае вiдношення до "в мене така думка", чи як?

IVP

Цитата: KVITKA♥ від 11:15, 04 Травень 2011

Цікаво,а "знайомий з Пакистану" косівський нині?

Не косівський нінаніц, справжній пакистанець і до нас відношення не має, я мав на увазі не як легенда як особистість, а легенда те що його вбили, це просто нова легенда щоб піднятий рейтинг Обами, зрозумів в чому справа ?

Dana Eco-Kosiv

Зрозумів :crazy:.
В мене така ж думка.
Раніше вже були чутки про його смерть.

BigFAN

Цитата: KVITKA♥ від 21:26, 03 Травень 2011
Перша свіжа легенда:У зв*язку із смертю Бені Ландау(Бена Ладена) ціна на бензин знизиться?!
Друга легенда: смерть Бена Ладена?!  :gruzin
по першій - така ж ймовірність як після смерті якогось Васі з Соколівки :crazy:
по другій - хер його знає, а хіба це шось міняє, чи може ти віриш у міф 11 вересня?

Dana Eco-Kosiv

виросла з того віку,коли вірять у міфи. :coffee

BigFAN

Є такий міф що в аптеці не можна дякувати продавцю після покупки  :nenayu
незнаю чи це правда, але замітив шо в аптеці продавці ніяк не реагують на моє дякую. хтось шось поясне з цего приводу, може Стас?

KosivArt

Juha

Я таке знаю  :!: Це не те, що в аптеці не можна дякувати за лікарства, взагалі, коли береш в когось таблетку, наприклад, від голови, то дякувати не можна  :)
Бо всі нормальні люди не бажають один одному, що їм потрібні були ліки. Так вважається...  :nenayu

KosivArt

якшо тобі дали помічну пігулку, то чого не подякувати?

а ше дивніше, коли не беруть гроші з рук wall

vyluzja Franka

Цитата: Juha від 09:42, 14 Жовтень 2011
Я таке знаю  :!: Це не те, що в аптеці не можна дякувати за лікарства, взагалі, коли береш в когось таблетку, наприклад, від голови, то дякувати не можна  :)
Бо всі нормальні люди не бажають один одному, що їм потрібні були ліки. Так вважається...  :nenayu
... і ще коли наступаєш на каналізаційний люк треба обкрутитися три рази через преве плече :))))
бліііін як все запутано... тоді всім лікарям, як дякувати... стоматологам для прикладу, хірургам які операцію для прикладу вам зробили...
...аааа так є ж гроші :)