Руйнування легенд

Автор BigFAN, 23:16, 21 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

є така телепередача яка руйнує легенди.
давайте в цій темі попробуєм обговорювати легенди які знаєм ми.
ось і перша;це правда шо зівання заразне?

Жирна_Бойова_Панда

в одній з серій хауса казали як називається цей синдром  :blush2: :crazy:

Dana Eco-Kosiv

думаю,що ті чудаки з тієї програми працюють за власним покликом,а не за гроші...

позіхання заразне....не думаю...

А це правда,що коли вип*єш певну дозу актив.вугілля,то не сп*янієш?!

BigFAN

Цитата: KVITKA від 23:24, 21 Вересень 2010
думаю,що ті чудаки з тієї програми працюють за власним покликом,а не за гроші...

на рахунок зівання я можу поспорити, десь будеш зівати зверни увагу чи ніхто з тобою рядом не зіває.
за вугіль не знаю, але таку легенду чув.

Dana Eco-Kosiv

перевірю.
А це правда,що в Запорожці поміщається 20 чоловік?!

BigFAN

Цитата: KVITKA від 23:42, 21 Вересень 2010
перевірю.
думаю шо гон, ми їхали в 12-тьох і це було піпєц

Dana Eco-Kosiv

а фото маєш?Якщо маєш,то сюди закинь :-)
в 12-х,але не всі були в салоні напевне...
І то це певне було давно, коли ми всі були дітьми)))

BigFAN

це було на мій випускний після 9-го класу, одна мала спала під капотом двоє сиділи на даху.

wildperson

Цитата: KVITKA від 23:42, 21 Вересень 2010
перевірю.
Помiщаеться. Але чисто на спiр i недалеко, типу з клубу до хати, км.2, перевiрено))), вiд комплекцii залежить, не бiльше розмiру 46))
А от 6 чоловiк на мотоциклi (Ява 250 без коляски)- це вже було 12 км по горбах вночi. В 96-му роцi, якi можуть бути фото?)))

Dana Eco-Kosiv

Marinka

Не правда. Сп'янієш. Але вплив токсинів на твій організм буде мінімальний. отже на ранок голова не буде бо-бо. Пити з розрахунку 1 таблетка на 10 кг живої ваги. Провірено;)

wildperson

"голова не буде бо-бо"- це не факт, любу якiсть можно перебити кiлькiстю)))). Пробував якось- помогало мало (може тому, що замiсть улюбленого жовтого джину "Сiгремс" була сусiдська самогонка?)

Malva Landa

Вважаю, що вранішнє "бо-бо" залежить від якості та кількості вжитого алкоголю, також не рекомендуються експеременти у вигляді різних "убойних" коктейлів  :nono:

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 23:32, 21 Вересень 2010

на рахунок зівання я можу поспорити, десь будеш зівати зверни увагу чи ніхто з тобою рядом не зіває.
А як воно заразне - що передається статевим шляхом :) це якась психо-біо-хімічна реакція організму на деякі чинники і я думаю закладена генетично і ще я думаю що це не "атавізм" - воно потрібне.
... на скільки я обізнаний в цьому, зівання буває від недостачі кисню. А ще воно здається "стадний синдром" це коли ніби наші пращури які жили гуртами вкладалися спати то також позівали і то виходило у всіх майже в один час.

Marinka

Цитата: vyluzja Franka від 13:13, 22 Вересень 2010
Цитата: BigFAN від 23:32, 21 Вересень 2010

А як воно заразне - що передається статевим шляхом :) це якась психо-біо-хімічна реакція організму на деякі чинники і я думаю закладена генетично і ще я думаю що це не "атавізм" - воно потрібне.
... на скільки я обізнаний в цьому, зівання буває від недостачі кисню. А ще воно здається "стадний синдром" це коли ніби наші пращури які жили гуртами вкладалися спати то також позівали і то виходило у всіх майже в один час.
Зайди якось в заповнений тролейбус (маршрутку, автобус) стань на початку і зроби вигляд що позіхаєш, але зробити це треба досить "смачно". І побачиш, як кожен третій теж почне писок дерти;))))))))))