Угадай фільм

Автор Жирна_Бойова_Панда, 10:27, 22 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Тогорішна Морквина

а це італійське!)

KosivArt

Зловєщіє мєртвєци 4 ? :ce

Тогорішна Морквина

Цитата: Стас від 09:31, 14 Квітень 2011
Зловєщіє мєртвєци 4 ? :ce
)))))) ну взагалі-то, не дуже! але визнаю, я шось крішку перегнула, так шо приймається відповідь про зловєщіх мртвєцов! :)

EdSem

Цитата: Морквина від 20:06, 13 Квітень 2011
Єс!!! :yahoo: Люблю, коли знают испанске кіно!))
Porque? Eres una espanola?

Тогорішна Морквина

Цитата: EdSem від 22:47, 14 Квітень 2011
Porque? Eres una espanola?
No, soy una ucraniana! Pero el cine espanol merece una atencion! (... :oj я правильно написала?)))

EdSem

Цитата: Морквина від 09:03, 15 Квітень 2011
No, soy una ucraniana! Pero el cine espanol merece una atencion! (... :oj я правильно написала?)))
Al medio)))

yaro my

Цей фільм майже всі знають:

Malva Landa

Часом не "Матриця"?

yaro my

Часом вона, відгадано вірно.

Juha

Круто! Я з цього фільму бачила тільки "Перезагрузку"...

yaro my

Не повезло тобі. В "Вечірньому крарталі" .був такий жарт-прокляття: "Щоб ти "Матрицю" дивився з третьої частини. Реально тільки перша варта уваги, а "Перезагрузка" і "Революція" - то в основному стрілялки-доганялки. Ще там прикололо, як в Сіоні "пробуджені" люди на дискотеці колбасились. Це вже субкультура.

Malva Landa

Хтось вважає цей фільм дивним і зовсім незрозумілим, а хтось називає справжнім кіношедевром.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Malva Landa від 12:59, 31 Травень 2011
Хтось вважає цей фільм дивним і зовсім незрозумілим, а хтось називає справжнім кіношедевром.

а хтось дупля не ріже шо це таке :ce

Malva Landa

Знач. так: та темноволоса дівчина втрафила в аварію і забула все на світі... забрела в чужу хату і там не зле прилаштувалася... ну і по ходу фільму намагається згадати хто вона така, а їй охоче взялася допомагати молода акторка (блондиночка), яка на той момент гостювала у хаті :)

Тогорішна Морквина

Малхолланд драаааайв!!! Це жеж Девід Лінч!

Мені так нравицця, коли Мальва загадує кіна, бо тіко тоді мені ліхко одгадувать!!))