Угадай фільм

Автор Жирна_Бойова_Панда, 10:27, 22 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

yaro my

загадка для Juha і для усіх, хто не вміє чи не хоче через Гугл вгадувати:

Dana Eco-Kosiv

Шмайсер

Цитата: KVITKA♥ від 14:19, 17 Липень 2011
А ще кадрів?
"Воображариум Доктора Парнаса"

І дійсно "Гугл пошук зображень" класна штука)

yaro my

Гуглом можливо прослідкувати лише ті кадри, які взяті з інтернету, а захоплені самостійно скріни не ідентифікуються, якщо я правильно розумію. Так що забава продовжується. А також пропоную загадувати фільми без кадрів, просто дотепним описом, натяком, починаю:
Що получиться від синтезу "Битви екстасенсів" і фільмів: "Наваждение" (Шурик! Да вы телепат!), "Чародеи" (Вижу цель. Не вижу преград), "Формула любви" (Сейчас мне было видение),"Star Wars" і "Lord of the Ring" трохи? Плюс додати гумор не Петросяна, а Мартиросяна і таких зірок кіно як... Поки що не напишу яких, бо то буде надто легко відгадати. Ну, хіба ще така підказка, в вигляді анонсу:
"в епіцентрі боротьби сил Добра і Зла" іноді чути лише "мовчання козлят" і тому треба прислухатись, що "шепоче на вухо вітер майбутнього", бути уважним до любих знаків, які посилає світ на шляху знання.
Хто відгадає - отримає "плюсик" за кмітливість.

Тогорішна Морквина

Отето рєбус! Тут так просто не нагуглиш! А цеє, yaro my, а якого це кіно походження і віку? І може, хто режисер признаєтесь?

yaro my

З режисером буде надто просто вгадувати.
Фільм цього віку, можна сказати "свіжий". В головних ролях дуже відомі актори, зокрема цей:

Тогорішна Морквина

Бєзумний Спєцназ (Людина, шо виріщяєси на козу)!

yaro my

:good: Швидко, похвально, тримай плюс. А кіно суперове, для Першого Квітня особливо.

Тогорішна Морквина

yaro my, а спитай ше шось! Ти так нтірєсно загадуєш, шо аж хочецця відгадать!!!

yaro my

Мерсі за компліман :), але це не по правилах, твоя черга. Щось і я згодом загадаю, ну ось, для розминки, хіба що:
В якій казці кіт співав пісню про те, що він не любить тягнути кота за хвіст?

Тогорішна Морквина

Ха! Я ж родилася в совєцькому союзі!     

"Ми вам скажем па сікрєту, бєз упрьокав і угроз! Нічіво прятнєй нєту, чєм тянуть ката за хвост!"  То про кота Ліапольда!

yaro my

Я загадав фільм-казку, радянських часів, але так як це моя необережність, що не уточнив, то плюсик буде і за Леопольда. Але у моїй загадці кіт співав пісню, що він НЕ любить тягнути кота за хвіст.  Був такий кіт, в фільмі, його грав відомий актор.

Тогорішна Морквина

Ой! Схоже, я народилася хоч і в совєцькому союзі, але не так давно))) Не знати, шо воно.... :nenayu  А в якому фільмі цей "кіт" ше грав?

yaro my

В багатьох. В тій казці ще Баба Яга була дуже молода і енергійна і також співала, пісню, що хлопчиків і дівчаток дуже дуже любить.

Тогорішна Морквина

"Новогодні пріключєнія Маші і Віті"?