Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Juha

"Хенкок" - звичайна американська комедія про нового супергероя. Подивитися звичайно можна, але щоб таке супер класне кіно як рекламувалося, то ні.

_wanted_g

Цитата: IVP від 18:09, 12 Травень 2008
Я не зрозумів, шо , ніхто не любить триллери і жахи ?!

Чому ж,я люблю.Але не тупі жахи,від яких боїшся пройти зі спальні до туалету,а ті,над якими варто задуматися.наприклад "Пила".

Жирна_Бойова_Панда

Тількишо подивився "Хенкок".. з укр. перекладом... гарна казочка... а от з останніх фільмів шо справді сподобалось так то "Особливо небезпечно"... я довго від того фільму неміг відійти... :)

_wanted_g

Цитата: tHe_Eney від 23:15, 14 Серпень 2008
Тількишо подивився з укр. перекладом... гарна казочка... а от з останніх фільмів шо справді сподобалось так то "Особливо небезпечно"... я довго від того фільму неміг відійти... :)

"Хенкок"-це одноразовий фільм(подивився і забув).А от "Особливо небезпечний"....Зав,язка та основна частина-це як і у всіх фільмах цього типу,а сама кульмінація мене дуже вразила.Через неї варто подивитися цей фільм ще раз.

Marinka

Ще дуже класний фільм - "Солодкий листопад". Показувала його своїй половині - заядлому скептику, циніку і т.д - так коли закінчили перегляд в нього очі були на вологому місці.. От. Дуже класний режисерський підхід. Фільм з трагічним кінцем, але після нього не залишається негативу, присмаку втрати і несправедливості, тільки світлий смуток...  І ще, це  досить філософська сага, якщо так можна висловитися...

Juha

Подивилася "Випадковий чоловік" - дуже прикольна романтична комедія. Приємні враження :!: :)

Marinka

Juha

Juha

Ні в якому разі не переглядайте фільм "Прочитати та спалити", якщо не хочете травмувати свою психіку. Такого тупого фільму я не бачила вже дуже давно. Чесне слово :!:

borowed

можливо проблема в недостатньому усвідомленні?)))

Marinka

Суперський фільм "Адмиралъ". Його варто переглянути лише за те, що цю роботу обплювали всі російські критики;) А це я вважаю найкраща похвала.

Juha

Цитата: borowed від 16:03, 13 Жовтень 2008
можливо проблема в недостатньому усвідомленні?)))
Боровд, не переживай. В мене з усвідомленням все ок :!:
А взагалі, якщо ти бачив цей фільм, і побачив там нормальний зміст,крім того, що світ тісний, то поясни, будь ласка. Я заберу свої слова назад.

borowed

тю....та чого ти одразу так різко сприймаєш.
Якшо тебе не розуміє більшість твоїх сучасників,ти або набагато випередив їх за розвитком,або залишився позаду - казав Ніцше.
Можливо саме за суперський креатив ця стрічка знайшла шлях до світової премєри?
І до речі.Можеш відповісти,чому справжні гурмани кіно майже ніколи не дивляться фільми з прокату?

Juha

Я постійно ходжу в кіно. З цього виходить, що я не справжній гурман. Можливо, я не спорю. Мені цікаво дивитися різні фільми, але "Прочитати та спалити" навіть ніякого зацікавлення не приносить. Його дивитися було в напряг. Ми пішли компанією, і тому не вийшли раніше. А повелися на анонс і акторський склад: Джордж Клуні і Бред Пітт. І я думаю, що не ми одні такі. Я не розумію, чому ми не пішли на "Адміраль".  :nenayu

Жирна_Бойова_Панда

млін, а я так хотів піти на "Прочитати і спалити" :(