Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Ілона

Цитата: Marinka від 12:49, 15 Серпень 2008
Ще дуже класний фільм - "Солодкий листопад".

Це з Кіану Рівзом?

KosivArt

Подивився "Zeitgeist" — про світові релігії, банки, війни, масмедіа, теракти та рокфеллерів. Раджу подивитись цей фільм кожному. Matrix has you.

borowed

цей фільм ше називають духом часу

borowed

Нейнен (голий).Кльовий фільм від шведів.Все відкрито,без цензури.Але смішно і повчально в дечому.

Жирна_Бойова_Панда

вчора дивився, якусь "дешевеньку" німецьку комедію про армію, здається називаєть "нехочеться жити" чи шось таке... але реготав так, шо сусіди чули :)

wildperson

Зовсiм не кiноман, але не змiг не подiлитися.. Випадково по ТБ не з початку наткнувся на фiльм.., так захопило- залiз в локалку i скачав його за 3 хвилини- став дивитися спочатку (задовбала реклама по ТБ кожнi 5 хв. просто). Називаеться "Хоттабич", 2006-го року, рекомендую. Кому сподобався "Брюс всемогущий"- саме то :-)), але тут нема америкосовського тупiзму. В двох словах: наш хакер зламав сайт Майкрософта, але подруга не оцiнила й сказала шо ти грошей не приносиш, в хатi навiть чайника нема, чай в каструльцi вариш. Вiн зламав i-нет магазин й заказав щось типу чайника.. А там- джин сидiв:-)

Ілона

Дуже прикольний фільм!
Кожний момент відточений - я вже разів п"ять його дивилася...  :rofl:
Там Віктор Сухоруков знімається!

Жирна_Бойова_Панда

ага Хоттабич - то річ...
недавно дивився "мадагаскар 2" з українським перекладом - просто супер... всім рекомендую....

borowed

поки норм якості не знайду -не дивитимусь.Бо зіпсує все враження(

Marinka

Цитата: tHe_Eney від 17:16, 16 Листопад 2008
ага Хоттабич - то річ...
недавно дивився "мадагаскар 2" з українським перекладом - просто супер... всім рекомендую....

Оно конєчно прикольно, але зовсім не той гешефт який був у першому;) перший однозначно крутіший;) Але нічого так. головне дивитися в кінотеатрі або великою компанією, тоді всі піддаються масовому "психозу" і хіхікають навіть дам де не дуже смішно;) Єдине що мені не сподобалося, так це те щов 2 мадагаскарі не розкрита тема маленького лемурчика той которий "мі-мі-мі-мі";))
Підтримую тему - Хотабич - Клас;)

Жирна_Бойова_Панда

ми якраз дивились кінотеатрі, правда правда не фист великою братвою... але ефект непоганий...
як на мене 2 частина краще від першої... пінхвіни і мавпи рулять :)

фтему: недавно подивився "ГОЛ 2"... просто супер кіно, вже неможу дочекатись 3 частини...

Ілона

Ми ходили цілим "садочком" на мультик "Мадагаскар"!
Я з двома своїми малими і сусідка з донькою.
Класно було те, що ми в темноті спокійно пили пиво - поки наші діти з широко розплющеними оченятами дивилися мульт!
Якщо чесно - перша частина більше сподобалася!

Juha

А мені Мадагаскар-2 більше сподобався за першу частину. :blum3:

Жирна_Бойова_Панда

тіко шо глянув "перевізник 3" хоть я такі фільми не люблю, але досить пристойно. + про Україну :)

borowed