Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Цитата: Juha від 21:57, 24 Травень 2009
Але з третім - ні... Це ж не історичний фільм, а художній :!: Хто хоче, той вірить :!:  :)  victory
Ну з одної сторони воно може і так, а з іншої..... Це все впливає на свідомість молоді, яка не хоче знати ні історії, ані взяти книжку в руки. Більшість людей сприймає все за чисту монету. І потім буде як в Штатах - Діти, картини яких відомих художників, де зображена жінка ви знаєте?  - Венера Мілоська!  - Правильно.;))) Занавіс........

Juha

На жаль, таке не тільки в Штатах, а зараз і в нас кругом.......   :(

ПОдивилася "Ігри влади" - мені сподобався, особливо тим, що чекаючи поганого закінчення все вийшло якнайкраще. Фільм автоматично перетворився в казку. Але всеодно: враження позитивні :!:

Жирна_Бойова_Панда

тілько шо дивився трансформери 2 - круть :)

BigFAN

Galen

Звездная пыль і ще всі ті, після перегляду котрих залишаються якісь позитивні емоції...

odnosel4anka

йой, ще лиш недавно подивилась "Тридцять ночей", трохи страшно скажу вам.

IVP

Протилежна тема від Марінки )

Будемо розказувати про фільми які варто подивитися, про такі фільми, трейлери яких не крутили по ТБ цілодобово )

Почнемо!

«Наполеон Динамит» — независимый фильм 2004 года от режиссёра Джареда Хесса по сценарию, написанному им совместно с его женой Джерушей Хесс, также помогавшей и с режиссурой. Джон Хедер исполняет главную роль школьника старших классов Наполеона Динамита. Эта картина — первая полнометражная работа Джареда Хесса, сделанная на основе одной из его ранних короткометражных лент «Peluca».
«Наполеон Динамит» снят в Престоне, Айдахо летом 2003 года. Премьера состоялась на кинофестивале Санденс в январе 2004 года, а полноценный выпуск картины в прокат произошёл в августе того же года. Бюджет фильма всего 400 000 $, сборы же составили более 44,5 млн $. Фильм выделяется нестандартным юмором и вызвал широкий резонанс среди критиков и зрителей, получая в различных рецензиях оценки от предельно низких до высоких, характеристики от глупого до культового.
Фильм получил множество наград и имел настоящий триумф на MTV Movie Awards 2005 года получив призы в номинациях Лучший фильм, Прорыв года(мужская роль), Лучший музыкальный момент.

Фільм потрібно дивитися до кінця, кожен у цьому фільмі зможе згадати якийсь момент зі своєго життя, або нагадає комусь своїх друзів, сусідів і т.д. )))

Онлайн дивимося тут ТУТОЧКИ ЖМІТЬ

Marinka

Цитата: IVP від 17:05, 29 Серпень 2009
Протилежна тема від Марінки )

Будемо розказувати про фільми які варто подивитися, про такі фільми, трейлери яких не крутили по ТБ цілодобово )

Ти мені тутай во не во! по-перше схожа тема вже є, а по друге - не вставляй сюди російські цитати, лінь самому перевести - то хоч через перекладач пережени...
Йо, бразер....

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Marinka від 17:09, 29 Серпень 2009
по-перше схожа тема вже є

поправив  :good:

по темі: недавно захтів гляну якусь норм молодіжну комендію... як виявилось "нормальних" уже не випускають :(
але всетаки надибав "Зажги етим летом" в порівнянні з усіма молодіжними комедіями шо зараз виходять досить непогано.

Juha

Ой, я і забула за цю тему  :blush2:
Всі дивіться АВАТАР  :!: Я під величезними враженнями...

julio

Район №9, Матрица (1 часть), Страсти Христовы - з тих, що справили сильне враження.
Давайте потанцуем?, Анна и король, Законы привлекательности, О чем думают женщины... - ті, які можу переглядати раз на рік ))

Не можу пояснити, але таких фільмів, які знімали в СРСР - тепер не знімають.
Певно, час "російских кіноклассиків" минув. Але фільми лишилися супер!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 17:11, 26 Грудень 2009
Ой, я і забула за цю тему  :blush2:
Всі дивіться АВАТАР  :!: Я під величезними враженнями...

кажуть шо Аватар тре дивитися онлі в кіно, йо?

Juha

Цитата: Жирна Бойова Панда від 15:34, 27 Грудень 2009
о Аватар тре дивитися онлі в кіно, йо?
Я дивилася в кіно, але в звичайному не 3D. Враження просто бомбезні. Там класна графіка, звук. Так що однозначно вдома не той ефект. Це найдорожчий фільм в історії кіно всіх часів і народів. І мені в сто раз більше сподобався за 2012.

Marinka

julio

Один мій знайомий на користь Голівуду та "їхніх піпецефектів" завжди висував таку тезу: "У фільмі повинно бути, що подивитися!"
Як відомо, коли видовище захоплює - думку концентрувати важче.