Який фільм Вам сподобався найбільше?

Автор Жирна_Бойова_Панда, 01:57, 08 Квітень 2007

Попередня тема - Наступна тема

borowed

зміст ніякий,і постановка не надто.За такі фільми треба морду режисеру товкти;)

Mol'far

А на вашу думку який фільм гідний щоб йому "морду не товкти"?) :)

borowed

тисячі фільмів,але не цей.просто деякі заокеанські режисери чогось думають шо люди тепер звертають увагу тільки на спецефекти.Здається Юха писала про деяку подібність цього фільму з Післязавтра.але я б не ставив їх на один рівень.В післязавтра якось повноцінніше розкиваються взаємовідносини людей в важкі моменти.А тут...Містер Андерсон весь фільм хоче зробити одне,а потім робить інше.
та ше  й в якись невизначений спосіб.ше одне зауваження.я розумію,перегоріла все електроніка.Але як могли зупинитись ДВЗ?я розумію,це всетаки фантастика,але і вона повинна якось логічно пояснювати процеси.А в цьому фільмі такого не видно.дивишся його,і думаєш,чи то ти такий ідіот,чи з тебе такого хочуть зробити...
в тему - мультик Вольт - супер позитив і супер класний мувік.Як і Воллі.

Skipper

Воллі - прикольний мульт, режисеру зачот  ))

Gorolya

О! дійсно Воллі - супер!
Безподобний український переклад!)

Тогорішна Морквина

А я, знаєте, очінь люблю кіна рижисера Педро Альмадовара! Хоть люди і кажуть, шо то ФУ-ПРОГАМАСЄКАВ, но які ж там чуства, а який етнографічний матеріал безцінний--настоясча Іспанія! Кльори ці їхні червоні-жовті, такі люди пристрасні, витрішкуваті!....

Vlad

Marinka

Просто супер! Оце талант... Фільм триває 5 хвилин, а вражень від нього на все життя.

Juha

Juha

Подивилася "Операція "Валькірія". Мені дуже сподобався.  :good: Шкода, що тільки знаєш чим закінчиться.
І дуже гарний фільм "Сім життів" з Вілом Смітом.

lolo

"Страна приливів", "Найка сну", "Запределье"
хтось дивився це?

odnosel4anka

я не дивилась цих фільмів. А якого жанру вони? Короткий сюжет.

lolo

страна приливів - чудова стрічка на тему аліса в країні чудес.
найка сну - артхаус від режисера кліпів бьорк
запределье - розповідь про розповідь.
специвічні стрічки. раджу почати з другої

Jur4yk

"Амели", "Эксперимент", "Элизабеттаун", "Мечтатели", "Апокалипто", "Фрида", "Игры разума", "Гудбай, Ленин!", "Город Бога", "Близость", "Догвиль", з останнього - "Миллионер из трущёб", "Жизнь заново", "Просто вместе"

odnosel4anka

половину з вище зазначеного дивилась))) класні фільми. До речі була на сесії минулого тижня, ходила в кіно, дивилась "Кохання у великому місті" та "Подвійна гра". Перше прикольне, життєве, а друге трохи непонятне... но по своєму цікаве)))