Гриби, або "тихе полювання"!

Автор sumen, 17:44, 15 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

KosivArt

Файний фотозвіт :good: Шибене то де? Скільки дають за кілограм грибів?

vyluzja Franka

Сушіння грибів в польових умовах

vyluzja Franka

Шибене то - Верховина, Ільці, Красник, минаємо Дземброню, Зелене, Шибене, і далі доріг нема, крім як по нейтральній полосі і до Бангофу.
Туди ще автобус їде - Коломия - Буркут
Ну звичайно - на Верховинське заїхали :)

vyluzja Franka

Ну і найтяжчі мої трофеї - так званя "гуцульські" гриби афродизіяки, гордумани, пістрєки етс.
їх було з десяток але важать вони майже як каміння :)

KosivArt

Цитата: vyluzja Franka від 13:23, 09 Серпень 2010
Ну і найтяжчі мої трофеї - так званя "гуцульські" гриби афродизіяки, гордумани, пістрєки етс.
а шо дійсно гриби ці «помічні»? :)

vyluzja Franka

Цитата: Стас від 13:25, 09 Серпень 2010
Цитата: vyluzja Franka від 13:23, 09 Серпень 2010
а шо дійсно гриби ці «помічні»? :)
Ну не можу тобі точно сказати, напевно знаю одно що не шкодять :)

O.V.

Ось такий дуже цікавий і рідкісний гриб найшов в Шешорах - клатрус Арчера. reading У Росії цей гриб має назву решіточник, або квіткохвісник. Він відомий і нашим польським сусідам. З англійської мови назва гриба перекладається як"диявольські кігті", або"восьминогоподібна смердючка". У багатьох країнах ця дивовижа занесена до національних Червоних книг.  :znajkaКлатрус Арчера - рідкісний тропічний та субтропічний вид родом з Австралії, Нової Зеландії, Тасманії. У Європі гриб вперше спостерігали на території Франції у 1914 році. Науковці вважають, що він завезений з Австралії разом з вантажем вовни. З того часу прибулець вперто поширюється Західною Європою, хоч трапляється дуже рідко.

KosivArt

виглядає як квітка, а він взагалі їстивний?

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Стас від 12:56, 14 Серпень 2010
Я би не став :bad:

Циклопова

Я тоже, нехай другі експерементують...

O.V.

Цитата: Стас від 12:56, 14 Серпень 2010

Неїстівний точно, причому від нього жахливо смердить. Цим запахом він приваблює до себе мух, які потім і розносять його на десятки кілометрів

sv

а шо то за гриб - єшник, як він називається по книжці?

IVP