УКРАЇНА має Талант!!! другий сезон

Автор BigFAN, 19:15, 22 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Хто самий крутіший?

Іст Сайт Бі Бойз
Роман Болдузєв
гурт Вода
Олександр Божик
Сергій Капранов
Вячислав Корсак
Ваграм Петросян
Олена Ковтун
Антон Каргатоа і Олександр Тулінов (крейзі балалйщик + баянист)
Микита Кисельов
Герої Майданчиків

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 19:41, 18 Травень 2010
Про неї не можна сказати нічого поганого. Вона виконувала Уітні Хюстон "I will always love u". Як на мене то трохи не її була пісня. Хоча всеодно це було шикарно :!:

з пісньою однозначно не вгадала, ота пісня шо в неї була на кастингу то була бомба...

Juha

Але вчора був шикарний фінал  :yahoo: Які учасники, як побудовані номери, наскільки продумане шоу на кожний номер... ЦЕ БУЛА БОМБА  :!:
Я продовжую вважати, що мільйон найбільше потребує Олена Ковтун  :!:
Проте перемоги заслуговують приймі половина учасників.
Я навіть готова вчора була відправити смс за Капранова. Це було страшно  :!:
Божик - я ще такого не бачила. Думала, що він може буде грати лежачи на спині чи на животі, а тут... Причому шикарно підібраний музичний ряд...
Малий Ваграм - я з минулого півфінала вважала, що треба було брати Влада Дробинко, але пвсля виступу цієї 9-річної дитини вчора зразу визнала, що була неправа. Наскільки прикольний малий і що він витворяє... А що буде дальше (якщо він не закине)... Невже наш танцювальний рівень починає розвиватися...
Тулінов і Каргатов - це просто жесть  :!: Я не знаю як їх можна критикувати чи не любити... Це такий дует - це ДУЕТИЩЕ  :!: Я вчора думала, що балалайка одна, не зазвучала би так, а разом з баяном, причому ці два обличчя... В мене просто немає слів.
Олена Ковтун вчора виступила значно краще.
Я б дала 500000 тисяч їй, по 100 тисяч всім переліченим вище, і ще сто тисяч, що залишилося розділила б між БіБойс і Болдузєвим.
Кісельов, Корсак і Герої площадок вчора були нормальні, але не шикарні порівняно з всіма решту...

Які тут професійні організатори цього шоу  :!: Не можу дочекатися вже Х-фактору  :good:

TEODORUK

На мою думку вокалістів забагато пропустили у фінал,виступ Корсака і малого Кисельова не сподобалися взагалі.Дуже файно виступили ГЕРОЇ МАЙДАНЧИКІВ і інопланетяни- баяніст з балалайщиком,а також шахтьор Капранов!

BigFAN

додав голосування, закрию в наступну п"ятницю.
будем знати найкрутшого за версією КОСІВ Арт.
голосуєм активніше :!:

BigFAN

Фінал дійсно афігенний
Іст Сайт Бі Бойз - просто крутячі чувати :good:
Роман Болдузєв - так собі :nenayu
Вода - файно :)
Олександр Божик - фист файно :good:
Сергій Капранов - повага :good:
Вячислав Корсак - най би далі тютюн вирощував :nea:
Ваграм Петросян - ввах як модно :good: :good: :good:
Олена Ковтун - ну :nenayu від хвилювання було багато в ноти непопадалова. просто гарно :)
крейзі балалайщик - просто крейзі круто :good: :good: :good: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ваадим Кисельов - так-собі :scary
Герої Майданчиків - респект :good:

Juha

BigFAN

народ давайте активніше голосувати, бо в п"ятницю голосування закрию.

BigFAN

нині остатній день голосування, вечором разом з закриттям ліній для відправки СМС я заблокую голосування. :za4ot

BigFAN

я просто в шоці від вибору УКРАЇНИ :nenayu
я розумію шо жалко тьотю, але ж були дійсно таланти....... :(

Жирна_Бойова_Панда

Juha

Треба було голосувати  :)
Я рада, що їй дали мільйон  :!:
але розстроєна, що тому Артему дали минулого року гроші, могли і Божику дати, а ні...
КРИЗА!!!!!!!!!!!!!
Божик - бомба  :!:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 11:12, 29 Травень 2010
Треба було голосувати  :)
Я рада, що їй дали мільйон  :!:
але розстроєна, що тому Артему дали минулого року гроші, могли і Божику дати, а ні...
КРИЗА!!!!!!!!!!!!!
Божик - бомба  :!:

я в таких штуках не голосую, не вірю шо там все прозоро :)
зі. жалість страшна штука.  :nea:

BigFAN

такий вибір підтверджує перевагу сентиментальності над об"єктивністю в українців :nenayu

Juha

Не спорю  :!: В мене вся сім'я за неї голосувала   :blum3:
Я продовжую настоювати, що ці гроші їй треба, а розкручуватися вони всі будуть  :!: Зараз тури, концерти, замовлення - тай поназбирують свої гроші  :!:  :)

BigFAN

Цитата: Juha від 13:09, 29 Травень 2010
Не спорю  :!: В мене вся сім'я за неї голосувала   :blum3:
Я продовжую настоювати, що ці гроші їй треба, а розкручуватися вони всі будуть  :!: Зараз тури, концерти, замовлення - тай поназбирують свої гроші  :!:  :)

думаю шо все таки треба оцінювати талант, а не те кому більше потрібно грошей :nenayu. та і ше мож було би найти пару конкурсантів кому ті кошти потрібніші більше, доприкладу дівчата сироти, що живуть з бабцею. яке в них майбутьнє :?: а ше там було купу даунів яким по пару штук тоже на лікування не помішає :crazy:
я надіслав три СМС за:В. Петросяна, балайщика і за Іст Сайт Бі Бойз, бо вони були для мене найкрутіші.
а саме більше я приторчав коли мій двохрічний кіндер, вчора, під час номеру Іст Сайт Бі Бойз, почав на підлозі пробувати викидати пару їх фішок. :dance :yahoo: