УКРАЇНА має Талант!!! другий сезон

Автор BigFAN, 19:15, 22 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Хто самий крутіший?

Іст Сайт Бі Бойз
Роман Болдузєв
гурт Вода
Олександр Божик
Сергій Капранов
Вячислав Корсак
Ваграм Петросян
Олена Ковтун
Антон Каргатоа і Олександр Тулінов (крейзі балалйщик + баянист)
Микита Кисельов
Герої Майданчиків

BigFAN

Marinka

BigFAN

Marinka

BigFAN

Львівський відбір був пріснонький, хіба шо гурт "Орфей" так ні цо

Juha

Вже не можу дочекатися цього відсіву...
Дуже цікаво за тих сестричок з Одеси... Бо минулого тижня показали, що старша дуже плакала. Я припускаю, що її не взяли, а взяли меншу  :!: :!: :!: Але можливо не взяли обох  :nenayu

BigFAN

відобрали 50 найкращих, з яких  10 повний ацтой down
з 10 шо буде виступати в наступну п"ятницю 8 діййсно таланти, маньяк-балалаішник :crazy: фаворит

Juha

Цитата: BigFAN від 23:54, 09 Квітень 2010
відобрали 50 найкращих, з яких  10 повний ацтой down
з 10 шо буде виступати в наступну п"ятницю 8 діййсно таланти, маньяк-балалаішник :crazy: фаворит

Вважаю, що з цієї 10 вийде балалайщик і сестри Петрик.
Мені дуже шкода тієї пампушечки зі Львова, що співала народну пісню. А взяли якусь тьотку незрозуміло "Сильная женщина". а так в принципі всіх моїх фаворитів взяли  :!: :!: :!:

BigFAN

мені в сестрах страшно не сподобалось міміка старшої, в той момент коли їм запропонували виступати дуетом, а так ніцо малі.

Juha

Та мені також... Я ще тоді так возмущалася, але аж сьогодні побачила (в повторі) що то просто такий кадр журналісти зловили, а насправді вона була довольна :!: До-речі, мені здається, що в неї зіркової хвороби менше ніж у тої дівчинки, якій Яма заміж запропонував...

BigFAN

Цитата: Juha від 00:20, 10 Квітень 2010
Та мені також... Я ще тоді так возмущалася, але аж сьогодні побачила (в повторі) що то просто такий кадр журналісти зловили, а насправді вона була довольна :!: До-речі, мені здається, що в неї зіркової хвороби менше ніж у тої дівчинки, якій Яма заміж запропонував...
не було б міміки, не було б і кадру, а радість за молодшу сестру то вже прояви проффесіоналізму в шоубізі.

Juha

Можливо, але я думаю, що це не помішає їм пройти. Тим більше, що менша - просто шикарна  :!: І сподіваюся, що балалайщик буде на першому місці, бо якщо на другому, то не думаю, що жюрі їх вибере...
Але в фіналі не буду за жодного з першої 10 вболівати  :)

BigFAN

вибере, вибере там такий  :crazy: погляд
а ше модні "героїї майданчиків"  та брейкери.

BigFAN

а шо я казав :crazy: балалайщик БЕСТ  :yahoo:
і з "героями майданчиків" не смазав, але сестри Петрик певне переможуть :nenayu

BigFAN