УКРАЇНА має Талант!!! другий сезон

Автор BigFAN, 19:15, 22 Березень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Хто самий крутіший?

Іст Сайт Бі Бойз
Роман Болдузєв
гурт Вода
Олександр Божик
Сергій Капранов
Вячислав Корсак
Ваграм Петросян
Олена Ковтун
Антон Каргатоа і Олександр Тулінов (крейзі балалйщик + баянист)
Микита Кисельов
Герої Майданчиків

BigFAN

зараз по СТБ що п"ятниці о 20:00 показують шоу УКРАЇНА має Талант! на мою думку це саме модне шоу на нашому телепросторі.
в даній темі пишемо відгуки, коменти....
після оголошення імен всіх 10 фіналістів, створю голосування і визначимо крощого по версії KOSIV ART.

Жирна_Бойова_Панда

люблю це подивитися, деколи таке можна побачити шо ппц. покишо в ТОПі експерементальний репер, який обіцяв зізвати пресу через те шо йому сказали 3 "ні"  :crazy:

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:35, 22 Березень 2010
люблю це подивитися, деколи таке можна побачити шо ппц. покишо в ТОПі експерементальний репер, який обіцяв зізвати пресу через те шо йому сказали 3 "ні"  :crazy:
в нього ше є конкурент  :crazy:той шо за "белиє рози" получив 2 "так" він ше в першому сезоні пробував сили з пісенькою Діми єБлана

Vlad

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:35, 22 Березень 2010
йо! цей чувак зумів настрій цілій країні підняти)))

Dana Eco-Kosiv

нічим мене те шоу не приваблює...(в т.ч. Фабрики,Танці всякі...)не знаю чому...Подружка попросила переглянути.

Я силоміць послухала хіба одне
соло
жінки,в якої проблеми чи то з очима чи з тим.Жінка працює технічним наладчиком.

Пісню Ані Лорак вона виконала на відмінно в ен плюс першій степені!

TEODORUK

Крім талантів,Україна має ще туєву хучю дибілів які приходять,щоб їх по телевізору показали

Galen

Та дівчина з проблемним зором так гарно співала, я мало не плакала. Сама з себе в шоці була. Дуже і дуже гарно. Я 100% буду голосувати за неї.
Це шоу дійсно гарне, такого всілякого можна побачити...

BigFAN

Цитата: KVITKA від 23:57, 22 Березень 2010
нічим мене те шоу не приваблює...(в т.ч. Фабрики,Танці всякі...)не знаю чому...Подружка попросила переглянути.

Я силоміць послухала хіба одне
соло
жінки,в якої проблеми чи то з очима чи з тим.Жінка працює технічним наладчиком.

Пісню Ані Лорак вона виконала на відмінно в ен плюс першій степені!
а переможець першого сезону, а Каладжі який на власній шиї гнув рельсу і ломив брус 15 на 15 і купу інших талантів. якшо це не інтересно дивитись то шо тоді інтересно :?:

Juha

Скажу Вам чесно, я дивилася всі наші українські шоу-змагання, які були. І щоб не говорили за піар, заробляння грошей, і т.д. - я не бачу жодного негативу в цих шоу, чи то Фабрика, чи то Танці з зірками, Танцюють всі, Танцюю для тебе. там один позитив... Сидиш собі і отримуєш задоволення... А Україна має талант - то взагалі бомба  :!: Одна тільки Оксана Марченко чого варта. А про всіх тих учасників можнак говорити і говорити.
Звичайно є мінуси і плюси, можна спорити, але дивитися їх однозначно приємніше ніж будь-які новини... Чи взяти якісь передачі в стилі Інфо-шоку, чи якихось паранормальних явищ...

А щодо останньої передачі і останньої показаної учасниці - я так ревіла, що не могла довго заспокоїтися. В неї однозначно буде або перше, або друге місце.
Минулого року вболівала за хлопчину, що грав на Роялі, але мені не подобалася історія, яку йому придумали. Ну і звичайно за Vertical Limit... Аааааааааа, які пацики...  :in_love: Видно, що з наших країв...

А і ще щодо цих шоу, то на роботі є про що поговорити  :!:

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 18:31, 23 Березень 2010
а переможець першого сезону, а Каладжі який на власній шиї гнув рельсу і ломив брус 15 на 15 і купу інших талантів. якшо це не інтересно дивитись то шо тоді інтересно :?:
Так того ж треба дочекатися,слідкувати за переглядом постійно!
Ще б бліни ламав головою,то,може,я б переглянула... :)

Цікаво,чому ті таланти не проходять якусь класифікацію по стильових напрямках? Видно дбають про рейтинг програми.

BigFAN

Цитата: KVITKA від 05:55, 27 Березень 2010
Цитата: BigFAN від 18:31, 23 Березень 2010

Цікаво,чому ті таланти не проходять якусь класифікацію по стильових напрямках? Видно дбають про рейтинг програми.

як би це мало виглядати, то та класифікація :?:

BigFAN

відбір у Дніпропетровську був якись млявий, хоча декілька талантів було.

Juha

Мені бандурист сподобався... В Донецьку було найпотужніше  :!:

BigFAN

Цитата: Juha від 20:47, 28 Березень 2010
Мені бандурист сподобався... В Донецьку було найпотужніше  :!:
Йоо...кент фист валив

Marinka

Дійсно дуже класно грав;) А ще мені тріо шотландського танцю сподобалося;) Дуже запальні танці. Щира пісня про мамині очі у виконанні Ганни Буцик. Дійсно гарно;)))