Ворожіння. Ваше ставлення

Автор Galen, 14:35, 31 Січень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Вірите, чи ні???
Існування надприродних сил, віщування, ворожіння, долю. У всяких знахарів, бабок-шептух, мольфарів та екстрасенсів?
Мені одного разу прийшлося спілкуватися з такою, свого роду ворожкою. Одним словом - якась дурка :) :) шарлатанка сама настояща.

odnosel4anka

я гадаю на картах, можу передбачити майбутнє на рік.
Вірю в надприродні сили, долю та ворожіння. Але не кожен має дар до цього.

julio

Не пощастило тобі.
А може, навпаки )))

http://www.freewebs.com/csonkaer/boszi.gif

odnosel4anka

Цитата: julio від 15:32, 31 Січень 2010
Не пощастило тобі.
А може, навпаки )))

http://www.freewebs.com/csonkaer/boszi.gif

а чому не пощастило? Мені подобається бачити те, що інші не бачать і знати те, про що інші тільки можуть здогадуватись. Мені подобається. Тільки щоб передбачити майбутнє людини, потрібна її присутність. Тим, хто не вірить, то й не збувається.
А ще не можна ворожити в понеділок, то заборонений день.

кльова картинка відьми але занадто відверта :)

Dana Eco-Kosiv

Всі ворожіння з діють під ефектом Плацебо.
Я б не радила дуже захоплюватися картами і загляданням в майбутнє молодій незаміжній дівчині.
Доля є точно в кожного з нас.
На ворожіння треба мати час.

julio

ЦитатаМені подобається бачити те, що інші не бачать і знати те, про що інші тільки можуть здогадуватись. Мені подобається.
Чому подобається?

BigFAN

моє ставлення - та побарабану.

Juha

А я, якщо чесно, такого боюся. Мені здається, що кожне ворожіння (ну хіба крім невинного на Андрея) несе собою щось негативне і може все зіпсувати...  oh
А ще гадати можна на ромашках...  :flower

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Juha від 08:23, 02 Лютий 2010
А я, якщо чесно, такого боюся. Мені здається, що кожне ворожіння (ну хіба крім невинного на Андрея) несе собою щось негативне і може все зіпсувати...  oh
А ще гадати можна на ромашках...  :flower
відриваючи пелюстки і при цьому приговорюючи:"Любить,не любить"?чи інші справи з ромашками?

Galen

Цитата: odnosel4anka від 15:16, 31 Січень 2010

А мені погадаєш?)))))))

Juha

Цитата: KVITKA від 07:38, 03 Лютий 2010
відриваючи пелюстки і при цьому приговорюючи:"Любить,не любить"?чи інші справи з ромашками?

Звичайно приговорюючи. ти думаєш ромашки для чого ростуть  :?:  ;)

Аля

Свою думку вже висловлювала в іншій темі-про Мольфара, повторюсь , як на мене ворожіння, гадання-то все дурня, а в екстрасенсорику я вірю

paraska

вірю, але намагаюся уникати надмірного знання такого плану. думаю, що занадто чутлива до такої інформації і вона якось обмежує. робить мене менш вільною...

odnosel4anka

Цитата: Галина від 14:30, 03 Лютий 2010
Цитата: odnosel4anka від 15:16, 31 Січень 2010

А мені погадаєш?)))))))

Погадаю ;) тільки це повинна бути не неділя чи понеділок, свято теж не повинно бути, бажано жіночий день, тобто середа, п'ятниця чи субота. Також тре пару гривнів мати з собою. Карти даром нічого не показують, беруть щось на взамін, щоб вони самі не вибрали, що візьмуть від тебе, то треба дати гроші. Вроді все, решту я візьму із собою. Крім чорного кота, звичайно :)

odnosel4anka

Цитата: julio від 17:00, 01 Лютий 2010
ЦитатаМені подобається бачити те, що інші не бачать і знати те, про що інші тільки можуть здогадуватись. Мені подобається.
Чому подобається?

подобається тим, що кожен це не зробить і не навчиться, то або дано при народженні або ні ;)