Інструктор з "катання на лижах"

Автор Marinka, 19:59, 26 Січень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Люде добрі... Потрібен інструктор для катання на лижах. Необхідно поставити на лижі дівчИну років 25 з хвостиком;) Вчиться старанно. reading Майже все схоплює на льоту.  В своєму житті на лижах стояла 1 раз (на карвах) (не рахуючи бігових). Стала, поїхала, і навіть повертала вправо victory  Сама ставила;) Але більше моїх нервів не стане, я так чую, ну не педагог я....  :crazy:
Оскільки стоїть задача не зробити з дівчИни чемпіонку, а лише поставити на лижі, щоб відчути задоволення від катання, то майстер спорту з 15 олімпійськими медалями не конче;)
Порадьте, як хто знає, терплячу і адекватну людину;)
Я скоро буду в Косові, і поспілкувалася з ним (нею).
Хелп, народ!  :please:

Жирна_Бойова_Панда

я вже думав Мацьоцьку підписати   :crazy:

Galen

О-оо, і мені би здався інструктор. Лижі - класна штука.

Думаю, що в Буковелі інструкторів до кольору - до вибору. В цій справі головне бажання. А так, то нічого страшного нема. Ну і, не боятися падати :) :)

ploskonos

На Буковелі 180 гр година.Трохи дороговато))
У нас на Міхалковій інстуктори не гірші,але доступніші.В будні дні народу на горі не багато.думаю,можуть уділити часу.

Galen

Цитата: ploskonos від 12:45, 27 Січень 2010
У нас на Міхалковій інстуктори не гірші,але доступніші.В будні дні народу на горі не багато.думаю,можуть уділити часу.
А яка ціна?

Marinka

Цитата: Галина від 10:34, 27 Січень 2010
Думаю, що в Буковелі інструкторів до кольору - до вибору. В цій справі головне бажання. А так, то нічого страшного нема. Ну і, не боятися падати :) :)

Як би мені був потрібен інструктор на Буковелі, я б не задавала такі запитання на Косівському форумі;))))))))))))))))))) Потрібен КОСІВСЬКИЙ. Полюбе;)

Galen

Цитата: Marinka від 13:42, 27 Січень 2010
Цитата: Галина від 10:34, 27 Січень 2010

Як би мені був потрібен інструктор на Буковелі, я б не задавала такі запитання на Косівському форумі;))))))))))))))))))) Потрібен КОСІВСЬКИЙ. Полюбе;)
логічно

KosivArt

Всі косівські інструктори зараз працюють на Буковелі-Мигово :coffee
До речі, я б радив зачинати учитись на Мигово, а не Михалковій :)

ploskonos

Цитата: Стас від 14:04, 27 Січень 2010

Чому,на Буковелі працюють косівчани,які ніколи не були інструкторами в Косові.
На Міхалковій питати Костю,Світлану Гордій,Анну Василівну(?) Меленчук.
Та й вчать вони внизу ,від 5-ї опори,де схил не стрімкий,ніхто чайника на гору не потягне.

Marinka

Цитата: ploskonos від 15:15, 27 Січень 2010
Цитата: Стас від 14:04, 27 Січень 2010

Чому,на Буковелі працюють косівчани,які ніколи не були інструкторами в Косові.
На Міхалковій питати Костю,Світлану Гордій,Анну Василівну(?) Меленчук.
Та й вчать вони внизу ,від 5-ї опори,де схил не стрімкий,ніхто чайника на гору не потягне.
Мучос граціас;)

BigFAN

0976881117 -Ігор. інструктор який має ліцензію, а не просто чувак який фист їде. процює інструктором на Буковелі, сам косівський. мене ставив на лижі, я сам рекомендую. можна домовитись попрацювати не тільки на Буковелі. має великий досвід праці, серед клієнтів речниця Кучми, декілька депутатів ВР та безліч олігархів та їхніх кубіт.

KosivArt

йо, якщо на горі буде Анна Василівна, то сміло до неї звертайся.

BigFAN

я б не радив учитись катанню, на Михалковій. на непідготовлених схилах імовірність травматизму значно зростає.

Marinka

Цитата: BigFAN від 16:44, 28 Січень 2010
я б не радив учитись катанню, на Михалковій. на непідготовлених схилах імовірність травматизму значно зростає.
Тобто, що таке ратрак Міхалкова знає тільки від своїх сусідок по Карпатах?

BigFAN

Цитата: Marinka від 18:12, 28 Січень 2010
Цитата: BigFAN від 16:44, 28 Січень 2010
Тобто, що таке ратрак Міхалкова знає тільки від своїх сусідок по Карпатах?
йо десь чули