Juha
Ст. модератор
Репутація: 77
My little dream )))
|
|
« Відповідь #15 : 23:14, 21 Січня 2010 » |
|
Із мною вчилися на курсі Хорт Кліщ Кіт і Чарка це із 12 чоловік . +1 А в мене в академії є викладачі Пані-Будьласка (мужчина) і Спасибо-Фатеева (не знаю як останнє перевести на укр.мову: Спасібо-Фатєєва)
|
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #16 : 17:00, 22 Січня 2010 » |
|
А в мене в академії є викладачі Пані-Будьласка (мужчина) і Спасибо-Фатеева (не знаю як останнє перевести на укр.мову: Спасібо-Фатєєва)
Це вже мега-прізвища
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #17 : 15:49, 23 Січня 2010 » |
|
Цікаві прізвища))))) "Пані-Будьласка,можна вас на хвилинку?"...
Мені траплялись викладачі з такими кумедними прізвищами: Падюка(читали студенти навмисне Гадюка,або Падлюка...),Баран...
Одногрупник має прізвище Цізда. З ним постійні хохми...
Історія наших прізвищ відома:їх давали з врахуванням особистих якостей людини або через якесь вміння чи приналежність...
Що той предок таке начудив,що дали йому Пані-Будьласка..?!
|
Time is not on your side.
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #18 : 16:11, 23 Січня 2010 » |
|
...Історія наших прізвищ відома:їх давали з врахуванням особистих якостей людини або через якесь вміння чи приналежність... Зовсiм не факт, що начудив, це швидше варiант В.В.Противсiх (Пані-Будьласка маю на увазi). Прiзвищ такого плану повно , щось типу Жанiбекова в мене пару чоловiк працювало (замучився в договiр вписувати), а Гниду i Ганжу й тепер зустрiчаю щотижня..
|
|
|
|
preludio
Відвідувач
Репутація: 3
|
|
« Відповідь #19 : 20:06, 23 Січня 2010 » |
|
ооооо,ще згадала на мому факультеті вчилася дівчина з призвіщем Вагіна,але наголос йде на перший склад,але всі викладачі читали на другий.....
|
Як ти сприймаєш життя, так і життя сприймає тебе...)
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
|
|
« Відповідь #20 : 22:06, 23 Січня 2010 » |
|
ооооо,ще згадала на мому факультеті вчилася дівчина з призвіщем Вагіна,але наголос йде на перший склад,але всі викладачі читали на другий..... Круто,ще цікавіше,ніж Цізда...
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #21 : 16:46, 27 Січня 2010 » |
|
ооооо,ще згадала на мому факультеті вчилася дівчина з призвіщем Вагіна,але наголос йде на перший склад,але всі викладачі читали на другий..... ... в неї пращури напевно щось важили Недавго згадав в мене одногрупник був Буряк (і на вигляд теж, хто не знав той думав що ми його так підмахували), і ще знайомий є фамілія Убий-Вовк
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #22 : 17:08, 27 Січня 2010 » |
|
А як вам прізвище Гнида? Чудесно))))) Правда, та людина на гниду аж ніяк не змахувала. Культурний, гарний чоловік, а з прізвищем не пощастило.
|
|
|
|
vyluzja Franka
Абориген
Репутація: 50
життя шкодить здоров'ю
|
|
« Відповідь #23 : 19:27, 27 Січня 2010 » |
|
О, згадав фамілія сержанта який перевіряв у мене документи в Перкалабі - сержант Харь. А ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
|
|
« Відповідь #24 : 00:52, 28 Січня 2010 » |
|
ха)))
|
|
|
|
Galen
Абориген
Репутація: 27
Світ нікому не обіцяв бути справедливим.
|
|
« Відповідь #25 : 10:37, 28 Січня 2010 » |
|
ОА ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта Краще бути Лютою аніж Невінчаною ))))))))
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #26 : 15:03, 28 Січня 2010 » |
|
ОА ще у нас в Косівському коледжі були хлопець і дівчина Лютий і Невінчана потім вони поженилися і вона поміняла фамілію на Люта Краще бути Лютою аніж Невінчаною )))))))) Кому як Згадав, що чернiвецька дiвчина з моеi групи (в технiкумi) на третьому курсi з дiвочого прiзвища Сич перейшла на чоловiче Воробей. Навiть деякi викладачi до самого диплому звали ii "Птiчкiна", вона не ображалася
|
|
|
|
EdSem
Постійний відвідувач
Репутація: 10
|
|
« Відповідь #27 : 12:14, 12 Грудня 2010 » |
|
а в мене в групі був Чудак, Рибак, Лис, Колиба. А дівоче прізвище моєї дружини - Лебідь.
|
|
|
|
|
|