«Оригінали» на форумі

Автор wildperson, 23:23, 07 Січень 2010

Попередня тема - Наступна тема

чи підвищує інтерес до форуму наш жошуа?

так
4 (26.7%)
ні
11 (73.3%)

Всього голосів: 15

Dana Eco-Kosiv

мені більше подобається реакція деяких форумчан на ЙоГо дописи.

Я щиро сміюсь, перечитуючи їх. По рівню дотепності часом розділ з Гумором пасе задніх.

s19or

Цитата: KVITKA від 01:10, 14 Жовтень 2010
мені більше подобається реакція деяких форумчан на ЙоГо дописи.

Я щиро сміюсь, перечитуючи їх. По рівню дотепності часом розділ з Гумором пасе задніх.

Треба буде послідкувати шо там народ пише )

Vlad

Я так зрозум1в, що лиш л1нивий сюда не пише.. Ну то я не буду виключенням ;)
Прошу за флуд не вважати

А якщо ц1кава моя думка по сабжу, то най соб1 "ориг1нал" пише шо хоче. Якшо то трол1нг - то увагу не звертати.
якшо загадив тему - то флуд треба видаляти
а так най соб1 живе 1 пасеться в темах рел1г11 1 тому под1бне

Жирна_Бойова_Панда

соль в тому шо ми від неділі терли один його пост... а він його постійно копіпастив  :crazy:

ploskonos

йо,Влад правИй.Най жиє.
А потерти пости,Вітальку,то не проблема,у нас уже модераторів далі буде більше як юзерів)).

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 14:37, 14 Жовтень 2010
А потерти пости,Вітальку,то не проблема,у нас уже модераторів далі буде більше як юзерів)).

колись їх було ше більше  :crazy:

wildperson

Цитата: ploskonos від 14:37, 14 Жовтень 2010
...у нас уже модераторів далі буде більше як юзерів)).

:offtopic"якщо я вам не подобаюся- звертайтеся до виробника" (С)пiдпис дочки адмiна на одному дружньому форумi.
Я не син Стаса, але звертатися все одно до нього :)

Gorolya

чекайте, тут новий фрукт з"явився...
хам ще той)

Dana Eco-Kosiv

дивно,що того Z...ще не забанили.
Модери, то той иєшуа?чи ні?

Жирна_Бойова_Панда

vyluzja Franka

Фрукт, ще той - йому мало би стидно бути прикриватися іменем і манерою спілкування реальної особи... дивно деколи наскільки ницими можуть бути вчинки людські.

julio

Та ладно вам...
Всі ознаки, що притаманні поведінці людини віком за 30 років, яка не знайома з мережевим етикетом.

Dana Eco-Kosiv

продовжу речення:"...та й Взагалі з етикетом?!".

Не хочу вірити,що хтось справді веде подвійне он-лайн життя на даному форумі.

julio

Цитата: KVITKA від 21:25, 18 Жовтень 2010
продовжу речення:"...та й Взагалі з етикетом?!".
Це троха різні речі. Яскравий приклад, коли людина не виробила звички зважати на дати повідомлень.
* На цьому "тримається" половина (може й більше) "сенсаційних" новин рунету. Публікують "бородату" новину, народ ведеться, а потім хтось приходить і каже, що цей "свіжак" має вже пару років.*

Але одна з головних проблем пов'язана з тим, що хоч ми всі і заховані за моніторами, але велика кількість народу все одно, почавши "виступати" перед громадою, відчувають себе дещо незахищеними і тому використовують "захисні маски". Найчастіше це - агресія.

Цитата: KVITKA від 21:25, 18 Жовтень 2010
Не хочу вірити, що хтось справді веде подвійне он-лайн життя на даному форумі.
Немає нічого страшного. Важливіше, на це зважати і розуміти на що саме розраховує "лялькар".

Dana Eco-Kosiv

Моя думка така:цей...опонент підживлюється реакцією інших форумчан на свої ляпи, цим самим задовільняє свій спортивний інтерес. Його мета----утопічна.
Тупо,на мій погляд.