Євробачення 2010

Автор IVP, 18:47, 29 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

piero

«Я горжусь тем, что еще в 2006 году моим голосом зазвучал первый марш Партии регионов, было проведено более 40 концертов по регионам в поддержку вашей партии. В 2007 году... принимал участие в предвыборном туре партии и телемостах с регионами Украины. В 2009-2010 гг. мои композиции вошли в промо-альбом в поддержку вашей кандидатуры на пост Президента Украины. Несмотря на то, что я не был членом Партии регионов, своим творчеством всегда поддерживал исключительно партию, которую вы возглавляете».

© Василь Лазарович, з листа Януковичу

BigFAN

Цитата: piero від 20:15, 15 Березень 2010
«Я горжусь тем, что еще в 2006 году моим голосом зазвучал первый марш Партии регионов, было проведено более 40 концертов по регионам в поддержку вашей партии. В 2007 году... принимал участие в предвыборном туре партии и телемостах с регионами Украины. В 2009-2010 гг. мои композиции вошли в промо-альбом в поддержку вашей кандидатуры на пост Президента Украины. Несмотря на то, что я не был членом Партии регионов, своим творчеством всегда поддерживал исключительно партию, которую вы возглавляете».

© Вассиль Лазарович, з листа Януковичу
джерело даної інвормації :rules? цікаво

piero

ploskonos

sanvik

Дуже прикро за Василя: спочатку пісні російськомовні (принаймні та шо в кліпі),
скандали та інтрижки навколо відбору на євробачення, тепер виходить, що він
якось раптом став палким прихильником партії регіонів... Щось не видно так званої
гуцульської гордості, гідності... Можливо, стаття брехлива (постаралися конкуренти і т.д.),
але я вже не відчую гордості, якщо наш земляк поїде на євробачення.

KosivArt

та чекайте ше, може пісня буде файна

Marinka

Цитата: sanvik від 20:52, 15 Березень 2010
Дуже прикро за Василя: спочатку пісні російськомовні (принаймні та шо в кліпі),
скандали та інтрижки навколо відбору на євробачення, тепер виходить, що він
якось раптом став палким прихильником партії регіонів... Щось не видно так званої
гуцульської гордості, гідності... Можливо, стаття брехлива (постаралися конкуренти і т.д.),
але я вже не відчую гордості, якщо наш земляк поїде на євробачення.
Сарако...
Лазарович (О, скільки гуцульського в цьому прізвищі!) не переживе втрати такого шанувальника....

BigFAN

Цитата: ploskonos від 20:36, 15 Березень 2010
Зірка Василь)тут)
шлях до зірок прокладений в такий спосіб, все таки кращий ніж через жопу...чи ні?

ploskonos

Цитата: BigFAN від 13:09, 16 Березень 2010
Цитата: ploskonos від 20:36, 15 Березень 2010
Зірка Василь)тут)
шлях до зірок прокладений в такий спосіб, все таки кращий ніж через жопу...чи ні?

Їй Богу,не знаю))

♠S.Y.♠

♠S.Y.♠

BigFAN

всьо!! Герман заявила: Фьодарич не допустить корупційних схем у висуненні представника від УКРАЇНИ на Євробаченні. бути загальнонаціональному конкурсу!

Marinka

Цитата: BigFAN від 23:58, 16 Березень 2010
всьо!! Герман заявила: Фьодарич не допустить корупційних схем у висуненні представника від УКРАЇНИ на Євробаченні. бути загальнонаціональному конкурсу!
Принцип відбору - хто найсексуальніше прошепче пісню??? (як минулого року?) Чим Лазарович не альо?

BigFAN

просто Фьодарич гарантує шо всьо має бути чесно і демократично.