Кримінальні новини КОСОВА

Автор BigFAN, 19:03, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

sv

скоро вже від донецького регіону не відрізниш  :(

шах

Шановні Косівчани !!!Обкрадають житлові  будівлі мешканців міста Косова  .За любу інформацію будемо дуже вдячні!!!! Можливо комусь пропонували купити (недорого) газові котли, побутову техніку ,електричні котли до сауни, інші аксесуари ? Адрес для інформації            andrsj.kolssnik@mail.ru     НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ!!!!

KosivArt

Цитата: шах від 23:17, 26 Березень 2013
Обкрадають житлові  будівлі мешканців міста Косова.

Маєте докладнішу інформацію?

шах

Вчинено крадіжку із житлового будинку по вул. Кобилянська .Розбито металопластикове вікно і викрадено Котел вайлант24квт,елктропіч  сауни- херман ,випрямлювач напруги,.........не знаю чи допоможе це якимось чином мені ,але не охота щоб постраждали інші Косівчани- в  цей несприятливий для заробітків час!!!!

IVP

http://firtka.if.ua/?action=show&id=35347

10 травня опівночі до рятувальників Івано-Франківської області звернувся президент федерації спортивного туризму в Чернівецькій області із повідомленням про те, що туристична група, яка слідувала по маршруту із Чернівецької області через Косівський район Івано-Франківської області потребувала допомоги.

Зокрема, один із туристів групи, житель м.Чернівці, на Сокільському хребті Косівського району отримав травму голови внаслідок бійки із невідомими особами, яких зустріли на маршруті і потребував медичної допомоги.

anv

:icon_fight1: Гостинна Косівщина запрошує :crazy:

ploskonos

Десь з тиждень тому у мене з-під хати вночі поїхав мій ровер,Юнівега 510.
Розумію,що він уже мав би бути десь далеко,але якби хтось увидів - маякніть.

Жирна_Бойова_Панда

В друга стиряли велик з під Нашого Краю, через пів року там же його знайшов, так що всяке може бути ;)

KosivArt

Цитата: ploskonos від 15:13, 27 Травень 2013
Десь з тиждень тому у мене з-під хати вночі поїхав мій ровер...

:( ти його на ніч не закривав ланцом?

wildperson

Цитата: Стас від 19:38, 27 Травень 2013
:( ти його на ніч не закривав ланцом?
Ну якщо це бойовий кiнь- нащо його закривати? Вiн мае бити злодiя переднiми копитами й кусатися. I бойовим звуком кликати на допомогу газду :crazy:

anv

Чув про ПР акцію з обшуком в кабінеті у голови рай адміністрації і ще декількох чиновників  :hello

IVP

Трансляція 3D-фільму завдала збитків на 25 тисяч гривень

За попередньою інформацією про нелегальну трансляцію фільму в одному із 3-D кінотеатрів м. Косів правоохоронці вдалися до оперативно-слідчих дій.

Було встановлено, що в червні в даному закладі проходила трансляція фільму виробництва компанії «Warner Brothers», права на трансляцію продукції якої в Україні належать ТзОВ «Кіноманія».

Дані по вказаному факти занесли до ЄРДР за ознаками злочину передбаченого ч.1 статті 176 КК України «Порушення авторського права і суміжних прав»

З'ясувавши всі обставини та зібравши достатньо фактів, слідчі звернулись із клопотанням про проведення санкціонованого обшуку до суду. Мета обшуку: вилучення апаратури за допомогою якої здійснювалася незаконна трансляція, а також друкованої продукції задіяної у реалізації показу фільму. За попереднім підрахунком нелегальна трансляція завдала матеріальної шкоди на 24 880 грн.

Отримавши відповідну ухвалу суду міліціонери поспішили на місце події. В присутності понятих правоохоронці провели обшук та вилучили два системні блоки, з яких здійснювалася трансляція та афіші, де йшлося про показ 3-D фільму.

Правопорушникам загрожує штраф від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всієї нелегальної продукції.

http://www.report.if.ua/portal/novyny/translyatsiya-3d-filmu-zavdala-zbytkiv-na-25-tysyach-gryven?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

KosivArt

А шо в Косові є кілька тридекінотеатрів?

KosivArt

на вихідних шумахери на мерсі знесли перила на мості біля старої музичної школи