Кримінальні новини КОСОВА

Автор BigFAN, 19:03, 07 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:50, 09 Березень 2013
Я нічого не зробив, взагалі нуль. Якось так склалося, що я зосереджений на тому, щоб вижити в цій країні. Хоча знести пам'ятника можу, але мене посадять, а я щось не дуже хочу сідати :crazy: Ти вже, як справжній політик, переводиш діалог на мене :)

Так вийшло,що практично всі нормальні люди в цій країні зосереджені на виживанні.Але в декого знаходяться ще час і сили щось зробити.Може не те,може не так,але,принаймні,пробують.
Є таке прислів"я в латині - medice,cura te ipsum.Суть перекладу така:перш ніж лікувати інших,вилікуйся сам.
Перш ніж звинувачувати інших в бездіяльності,спитай себе,що зробив сам.

Дійде черга й до того,що на Бесарабці.Різниця між ним,і тим,що в Охтирці - на Бесарабці входить в Державний Реєстр пам"ятників,і процедура зняття по закону зовсім інша.

IVP

Наприклад місцеві жителі і влада Сум підтримали знесення пам'ятника Леніну в регіоні, в Хорькові теж не проти, один Гепа почав гавкати шо за Ленін атарвьот і собакам даст сожрать.

Ми хочемо у країні змін, а самі з себе не хочемо розпочати. Як на мене, то будувати будинок на території, яку перед цим не прибрати від сміття і не підготувати грунт неможливо. Перші дії, це навести порядок у ВРУ персональним голосуванням, знесенням "пам'ятників" вождям, заборона комуністичної ідеології і партії (до речі у нас фактично при владі і є самі комуністи, риги - склад з екс комуністів, пів батьківщини - екс комуністи і т.д.)

ploskonos

Шмайсер

Пропоную встановити в Косові пам'ятник воїнам-визволителям дивізії СС "Галичина". Прошу пана Плосконоса винести це питання на найближчій сесії Косівської міської ради.

anv

в нас в районі є крім сс галичини кого вшановувати

Шмайсер

Цитата: anv від 20:41, 09 Березень 2013
в нас в районі є крім сс галичини кого вшановувати

Звичайно, але ж і про героїв не потрібно забувати.

anv

в чому взагалі проблема??? я бачу тільки одну. Фашизм вже давно визнане світове зло, а комунізм ще ні? І коли в нас час 12% голосують і називають себе комуністами то це норма. А те що 67 років тому люди ситуативно вирішили, що їм краще бути з одними(СС) ніж з іншими(комуняками) то це вже страшне зло??? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ДУМАЙТЕ... ГОЛОВОЮ!!!

anv

Шановний Шмайсер! Ви вже взяли за правило вписувати 2-3 відповіді і зникати на пів-дорозі... Дитячий садочок??? Відпишіть мені в темі про вибори(там ви багато писали про жидів-свободівців і тд, а з конкретних питань зїхали). Чи може ви пішли підчитати історичну літературу (теорема про поганого Бандеру і жидомасонів непроканала). Дякую!

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 19:50, 09 Березень 2013
Пропоную встановити в Косові пам'ятник воїнам-визволителям дивізії СС "Галичина". Прошу пана Плосконоса винести це питання на найближчій сесії Косівської міської ради.
По-перше:я не вважаю,що в даний час нам бракує пам"ятників.Бракує нам ,передусім молодому поколінню, - історичної пам"яті,знань,поваги до тих людей ,які у них увіковічнені.
Тому моя думка,що гроші,потрачені на ще один монумент,краще вкладати в історичний розвиток дітей.
По-друге:я не вважаю,що в Косові необхідний пам"ятник "Галичині".Бо, по великому рахунку ,ніякими визволителями вони не були.Не встигли нікого визволити.Німці їх кинули у саму гущу м"ясорубки під Бродами,де їх сразу й розгромили.
Звичайно,я поважаю свідомий вибір дивізійників,які знали,на що  йдуть,багато з них потім опинились в УПА,яка боролась за незалежність.
Але склад дивізії формально за незалежність не боровся,присягу складав на вірність Великій Німеччині і Фюреру.Були в складі дивізії й косівчани.Якщо колись вже й робити пам"ятник - то такий,на якому вказати прізвище всіх косівчан,які брали участь в боротьбі за незалежність.Щоб батьки прводили своїх дітей і казали:"Он бачиш,оце був твій прадід".Такі пам"ятники несуть набагато глибший зміст.

Шмайсер

Цитата: anv від 23:26, 09 Березень 2013
Шановний Шмайсер! Ви вже взяли за правило вписувати 2-3 відповіді і зникати на пів-дорозі... Дитячий садочок??? Відпишіть мені в темі про вибори(там ви багато писали про жидів-свободівців і тд, а з конкретних питань зїхали). Чи може ви пішли підчитати історичну літературу (теорема про поганого Бандеру і жидомасонів непроканала). Дякую!

Вельмишановний пане Anv, я не маю нічого проти євреїв, навіть якщо називаю їх жидами. Жид-це загальноприйнятий етнонім в українській мові, тому не потрібно в цьому бачити якийсь негатив. Мені більше до вподоби це слово, тому що наші пращури його використовували.
Я не маю бажання вступати в дискусію з людиною, яка має  неабияку приналежність до цієї національності ))
Відомий  український мовознавець, доктор філологічних наук Олександр Пономарів в своїх працях писав, що слово "жид" завжди було нейтральним і не мало антисемітського характеру. Я вважаю, що навпаки нам є в чому в них повчитись. :)   

Пане ploskonos, дякую за відповідь. А я вважаю, що дивізійники СС "Галичина" були воїнами світла, які боролись проти "червоної зарази" та захищали свою землю від загарбників, насильників та злочинців... тому їх обов'язково треба вшановувати . В Косові обов'яково повинен бути встановлений пам'ятник та відправлене богослужіння за спокій душ воїнів світла, наших земляків.

anv

Ви шановний при бажанні будучи в Косові зможете глянути наскільки ви помилялись в тому, що я жид. Але зїхали ви вже традиційно... перечитайте тему про вибори... у вас вкінці явно хтось стає жидом... може шукаєте родичів??? то просто створіть окрему тему

Приїдьте в Косів і запропонуйте встановити цікавий вам памятник бо, Як члени Свободи(у якої голова партії за вашими переконаннями жид) будуть встановлювати памятники Галичині(фашистам за вашими роздумами) down

KosivArt

йоу, шановні, давайте ближче до теми :coffee

IVP

IVP

Гуцул, який хотів пограбувати стареньку бабусю, виявився психічно хворим

http://pravda.if.ua/news-37254.html

IVP

П'яний гуцул ледь не порішив свого сина

http://pravda.if.ua/news-37191.html