Відстріл охорони в Косові

Автор BigFAN, 13:09, 03 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

1.12.2009р вночі стріляли в працівника охоронної фірми "Гепард", з гладкоствола саморобними набоями з цвяхами. а 3 тижні тому стріляли в ше одного працівника, та тренера з карате цієї фірми. то може в нас Чікаго?

Жирна_Бойова_Панда

ну, сам був свідком шо працівники цієї кантори говорити не люблять... тулять в морду не питаючи прізвища, навіть якшо їм просто не сподобалось як ти на них подивився... знач комусь вони вже нахамили

BigFAN

я вже чув про перегинання палкаи у Вікінгу, хоча я був учасником туси з притилежним результатом. контора охороняє мій об"єкт і приїхавши по тривожці, не відзначились якимось екстаординарними методами вирішення проблеми, мені прийшлось довирішувати її власними руками та ногами. :icon_fight1:
але державна служба то взагалі повний піпєц.

Жирна_Бойова_Панда

бачив пару раз і біля мигдалю, вони гасили пяних чуваків за просто так, які ітак ледве стояли...
короч рагулі там....

Шмайсер

Цитата: .....fan від 13:09, 03 Грудень 2009
то може в нас Чікаго?

Хай буде Чікаго лиш не Косово...

ploskonos

Цитата: .....fan від 13:09, 03 Грудень 2009
1.12.2009р вночі стріляли в працівника охоронної фірми "Гепард", з гладкоствола саморобними набоями з цвяхами. а 3 тижні тому стріляли в ше одного працівника, та тренера з карате цієї фірми. то може в нас Чікаго?

Ну якщо використовували вогнепал,то хтось комусь конкретно нахамив...
За просто так такі речі не використовують.