"Вища мiра"

Автор wildperson, 15:20, 01 Грудень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Наштовхнула на створення теми прочитана газета.., лiнк не даю, свою думку також ПОКИ ЩО принципово замовчу. Питання просте: стрiляти/вiшати душогубiв? чи в тюрму? Що думають форумчани?

Жирна_Бойова_Панда

імхо, мінімум довчне  :nenayu

BigFAN

є такі злочини, за які навіть стріляти замало. але оскільки ми живемо у суспільстві в якому, нібито права людини на 1-му місці, а всяких виродків називають людьми, то страта - це вишак. і я, за вишак.

ploskonos

Як на мене,то довічне набагато жорстокіше покарання за страту.Та й не йде в розріз з  правами людини,
релігійними догмами,так що довічне,однозначно.

BigFAN

Цитата: ploskonos від 15:53, 01 Грудень 2009
Як на мене,то довічне набагато жорстокіше покарання за страту.Та й не йде в розріз з  правами людини,
релігійними догмами,так що довічне,однозначно.
ага. замочив чувак з десяток діточок, а йому камеру з трьох разовим харчуванням. а потім приїдуть пару підорів з якоїсь комісії з ЄЕС, і напишуть що утримання урода не відповідає стандартам і йому в хату тєлік, книжки, газети за кошти податкоплатників і серед них батьки мертвих дітей. а ше є - після 25 років право на прохання про помилування, а там президент з двома ходками - тому що конкретний....
і це права людини?

Gorolya

ніякого довічного!
як найважче покарання - розстріл!
ще можна вішати, елект. стілець і т.д.   
за крадіжку - відрізати руку.
може хоч думати будуть перед тим, як шось творити)
...знаю жорстока я) але що ж тут церемонитись)

IVP

Смертна кара, це метод, який може вплинути на свідомість громадян в значнішій мірі, ніж довічне ув"язнення і може виступати як профілактика для інших, щоб в майбутньому не повторювалося подібне, а довічне, це тільки збитки для держави, у фінансових питаннях, адже скільки коштів і протягом якого часу йдуть на утримання таких людей. От так як в Китаї з минулорічною ситуацією з меламіном, знайшли винних, 2-ох стратили решта сіла на довічне і думаю що люди не схочуть подібне повторювати.

ploskonos

Блін,які тут всі кровожадні...
Всім,хто хоче крові,варто згадати такий аспект:смертна кара в країні з таким рівнем корупції як у нас -це манна небесна для злочинців у погонах і злочинців при владі.По швиденькому засудить самий гуманним суд в світі,на чолі з всякими зваричами продажними,розстріляли,і кінці в воду.
Це все гарно звучить в теорії,про справедливе покарання,а на практиці,коли можуть підставити тебе або твоїх рідних,
над такими речами варто задуматись...

ploskonos

Цитата: Gorolya від 17:08, 01 Грудень 2009
ніякого довічного!

Прецендент з Чикатилом відомий,коли,перш ніж покарати злочинця,розстріляли двох ні в чому не винних.
Причому суд і органи слідчі були куди професійніші і менш продажні,ніж ті що зара в неньці-Україні.
Різати руку за крадіжку?Ога,десять відсотків населення стане однорукими,а десять взагалі без рук,а я їх годувати маю)))

BigFAN

Цитата: ploskonos від 17:47, 01 Грудень 2009
Блін,які тут всі кровожадні...
Всім,хто хоче крові,варто згадати такий аспект:смертна кара в країні з таким рівнем корупції як у нас -це манна небесна для злочинців у погонахі злочинців при владі.По швиденькому засудить самий гуманним суд в світі,на чолі з всякими зваричами продажними,розстріляли,і кінці в воду.
це вже з іншої парафії, ми обговорюєм "вищу міру", а мораторій є і в інших країнах, з іншою владою. шоча якшо влада захоче когось згноїти, вона це і без "вишки" зробить без проблем. приклади наводити?
так шо відмазочка так-собі.

Gorolya

Цитата: ploskonos від 17:56, 01 Грудень 2009
ніякого довічного!

Прецендент з Чикатилом відомий,коли,перш ніж покарати злочинця,розстріляли двох ні в чому не винних.
Причому суд і органи слідчі були куди професійніші і менш продажні,ніж ті що зара в неньці-Україні.
Різати руку за крадіжку?Ога,десять відсотків населення стане однорукими,а десять взагалі без рук,а я їх годувати маю)))

ну що я їм зроблю) 5ьом відріжуть руці, інші задумаються над тим чи варто красти)
ну і це ж не за картоплю крадену робитимуть)  :nono:

завжди є декілька випадків які ставлять щось під сумнів)
але це не причина рівняти все під одну лінійку...  :znajka

BigFAN

Цитата: ploskonos від 17:56, 01 Грудень 2009
ніякого довічного!

так слідаків і прокурора вслід за розтріляними. чи може то ті професіонали підозрюваних головой об стєнка машини не били?

Dana Eco-Kosiv

...В нашій країні зокрема,незабаром постане проблема "перенаселеності" тюрем.
Смертну кару відновлять.

Смерть справді винного не оживить! вбитого,зневаженого,згалтованого...і не поміняє самого ж винного!

А в тюрмі,як відомо,окрема держава зі своїм статутом...одним за злодійство руку відрізують,а іншим(кишеньковим)злодіям-жука на руці кольщик малює?!...

Біблія заперечує вбивство...

Життя-драма абсурду.Мир

Gorolya

Цитата: KVITKA від 21:35, 01 Грудень 2009
Смертну кару відновлять.

Смерть справді винного не оживить! вбитого,зневаженого,згалтованого...і не поміняє самого ж винного!

А в тюрмі,як відомо,окрема держава зі своїм статутом...одним за злодійство руку відрізують,а іншим(кишеньковим)злодіям-жука на руці кольщик малює?!...

Біблія заперечує вбивство...

Життя-драма абсурду.Мир
Амінь.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: KVITKA від 21:35, 01 Грудень 2009
Смертну кару відновлять.

звідки такі дані?