Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Їдучи до дому я побачив автомобіль ДАІ який був припаркований поблизу м. Коломия, вільний час був, ось і вирішив трохи познімати "роботу" даїшників. але моя припаркована Шкода явно дратувала інспекторів)) один з інспекторів підійшов вияснити хто я і чому тут стою, як в нього це вийшло, дальше на відео.http://www.youtube.com/watch?v=Gmycz_nV7lo#ws

BigFAN

після нашого спілкування, інспектори по рації викликали підмогу і все повторилось з новими персонажамиhttp://www.youtube.com/watch?v=7OIyer86gvw#ws

anv

KosivArt

інспектори мають залізну витримку, німці вже напевно б пістолі виймали :)

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Стас від 10:55, 25 Жовтень 2012
Думаю що не лиш нiмцi..
1)Я не дуже зрозумiв сенс цього демаршу. Нагадати даiшникам, що треба знати закони? Не впевнений, що результат задовiльний. Хiба що зашугаються лишнiй раз до пiдозрiлоi машини пiдходити((
2)Якщо результат "акцii" все ж такий як мав би бути- слiдуюча дiя пiсля законного показу посвiдчення- водiю вийти з машини й поставити ноги на ширину плеч (лицем на капот). Перед цим чiтко й голосно продиктувавши права й обовязки. Дивлячися в рiшучий фейс Вiталiя- я на мiсцi даiшника був би абсолютно впевнений, що в нього в багажнику як мiнiмум "Стiнгер".
Так, людина в погонах мае бути ввiчлива.
Так, людина в погонах повинна досконально знати закони.
Так, свавiлля й хабарництво починаеться з всевладдя на дорозi. Коли водiй навiть квакнути проти боiться.
Але друга сторона медалi- якщо ДП буде продовжувати так  й далi- ДПС просто "загубить" на дорозi терористiв й т.д. й т.п. Кому охота на всю Павутину, може то терорист, а може активiст, будуть боятися просто.

BigFAN

Цитата: Стас від 10:55, 25 Жовтень 2012
oh маєш великий досвід спілкування з німецькими копами?

BigFAN

Цитата: anv від 22:40, 24 Жовтень 2012
:good:Чим закінчилось?
другий наряд накивав п"ятами як тільки я почав викликати опергрупу :car

KosivArt

Німаки мають цілу передачу про роботу копів, здається канал RTL, документи всі бігом показують :) Але й інспектори їхні представляються, якшо вже зупинили, і не хамлять.

Якби коломийські сказали шо хочуть глянути документи бо є підозра на крадену машину, то ти теж не показав?

BigFAN

Цитата: wildperson від 15:11, 25 Жовтень 2012
Думаю що не лиш нiмцi..
1)Я не дуже зрозумiв сенс цього демаршу. Нагадати даiшникам, що треба знати закони? Не впевнений, що результат задовiльний. Хiба що зашугаються лишнiй раз до пiдозрiлоi машини пiдходити((
2)Якщо результат "акцii" все ж такий як мав би бути- слiдуюча дiя пiсля законного показу посвiдчення- водiю вийти з машини й поставити ноги на ширину плеч (лицем на капот). Перед цим чiтко й голосно продиктувавши права й обовязки. Дивлячися в рiшучий фейс Вiталiя- я на мiсцi даiшника був би абсолютно впевнений, що в нього в багажнику як мiнiмум "Стiнгер".
Так, людина в погонах мае бути ввiчлива.
Так, людина в погонах повинна досконально знати закони.
Так, свавiлля й хабарництво починаеться з всевладдя на дорозi. Коли водiй навiть квакнути проти боiться.
Але друга сторона медалi- якщо ДП буде продовжувати так  й далi- ДПС просто "загубить" на дорозi терористiв й т.д. й т.п. Кому охота на всю Павутину, може то терорист, а може активiст, будуть боятися просто.
wildperson я прекрасно розумію шо в державі в якій нема навіть натяку на демократію і права людини так би могло ї бути, але слава Богу шо країна моя не Раша.
тепер по пунктах:
1)мені треба було убити 2 години в районі Коломиї, бачу стоїть гопота з феном, думаю припаркуюсь і в разі зупинки якоїсь жертви, допомогти поїхати без втрати грошових знаків. Відносно результату то побачимо, в скарзі моїй до прокуратури, та УМВС будуть дві обов"язкові вимоги: притягнення до дисциплінарної відповідальності, та проходження переатестації.
2)відносно "як має бути" то якшо б пройшло таяк ти описав, гопник в кращому випадку пішов би з роботи, в гіршому повторив би долу колеги бувшого капітана з Харциска Петренка.
3) про "сторони медалі" мета активістів ДК повна реструктиризація ДАІ, тобто заміна гопників з жезлами на правоохоронців в прямому сенсі цього слова.
P.S. якшо на мому місті був би терорист з "Стінгерон" то гопники лежали б мертвими тушками на узбіччі, враховуючи їх рівень професійної підготовки.
P.P.S. відео тільки декілька днів в неті, а мені вже написали 5 чоловік про грубі порушення закону проти громадян імено цими виконавцями головних ролей, плюс фігурант другого відео програв у мене суд, та викидав хабарі в присутності бувшого секретаря міської ради та ще одного косівчанина, перед приїздом опергрупи виклиеаної мною на місце зупинки два роки назад.

BigFAN

Цитата: Стас від 17:22, 25 Жовтень 2012
Німаки мають цілу передачу про роботу копів, здається канал RTL, документи всі бігом показують :) Але й інспектори їхні представляються, якшо вже зупинили, і не хамлять.

Якби коломийські сказали шо хочуть глянути документи бо є підозра на крадену машину, то ти теж не показав?
відносно німаків, то в мене є не малий досвід спілкування німецькими копами і про це я можу написати цілі мемуари.
відносно другого питання відповідь в першій частині відео десь на прикінці, даєць після 15-ти хв прийшов і повідомив що Шкоди Октавія в орієнтируванні на розшук викрадених ТЗ немає.

KosivArt

BigFAN

на питання як з ними боротись? є відповідь - видати їм порожні пляшки  :crazy:
http://youtu.be/sKN58U-uFBw

KosivArt

BigFAN