Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Це треба знати  щоб змогти відстояти свої права. Стаття 251 КУпАП. Докази

Доказами в справі про адміністративне правопорушення, є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його
вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються протоколом про
адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами, показаннями технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото- ікінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил,, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами.

vyluzja Franka

Отут один знайомий, почав торбити місцевих гайців, думаю, що кваліфікована допомога йому б не пошкодила :)
http://viktoza.livejournal.com/

BigFAN

сьогодні мені подзвонив швагро і сказав шо його зупинив один гаішник за проїзд на червоне світло, хоча він сказав що проїзджав даний перехресток на мигаючий зелений сигнал і внього є свідок в машині який готовий даний факт підтвердити, попросив проконсультувати відносно своїх прав. я проконсультував і зауважив щоб вони настояли на тому щоб інспектор опитав свідка.
через декілька хвилин він передзвонив і сказав шо інспектор відмовляється зачитувати його права " ст.63 Конституції України та ст. 268 КУпАП" і опитувати свідка. але саме більше я здивувався коли розмова перервалась якимось шарканням і я почув в трубці голос "грози" місцевих автолюбитилів інспектора Ковбаснюка Василя Дмитровича який назвав мою фамілію і запитався чи це я "адвокат" після мого підтвердження відносно фамілії даний їнпектор сказав: " я тебе запам"ятав і ти скоро доїздишся" (тут мав би стояти смайлик з перепудженим лицем і трясущими колінками)
я думаю шо пан Ковбаснюк мене таки запам"ятає, я зроблю все можливе і неможливе шоб даний даішник почав виконувати свої безпосередні обов"язки а не те шо він зараз робить. якшо він хоче дальше працювати в ДАЇ.
P.S. в кого виникали чи будуть виникати якісь проблеми даним інспектором - звертайтесь, буду помагати за простибі
P.P.S. спіціально для Ковбаснюка - я прийняв виклик :icon_fight1:

Yorgens

Привіт. Мене звати Юра.  :hello
Під тим самим ніком зареєстрований на Дорожньому контролі. Часто буваю у Косові.
Виграв вже три суди у даїшників. Два за себе і один за товариша.
В Косові мене один раз зупинили даїшники просто так. До мене підійшов один в окулярах, я не запам"ятав прізвище, та він і втік від мене швидко. Це не Ковбаснюк? Я думаю, в окулярах тільки один є.
Коли я спитав про причину зупинки, він сказав: "Відпрацювання, перевіряємо хто куди їде, хто що везе"  wall :sarcastic_hand:

vyluzja Franka

Цитата: Yorgens від 17:57, 12 Квітень 2011
Привіт. Мене звати Юра.  :hello
Я думаю, в окулярах тільки один є.
Коли я спитав про причину зупинки, він сказав: "Відпрацювання, первіряємо хто куди їде, хто що везе"  wall :sarcastic_hand:
Вітаємо у нас!
Велькам!
...в окулярах тепер вже 2-є є , той що тебе зупиняв, теж ще той чувак розказують :)
Я погуглив прізвище Ковбаснюк то нарив звичайно ж гілку нашого форуму і дві судових справи у Львівському апеляційному :)
Відпрацювання, і що везете - стандартні віідмазки, вони у нас як у заповіднику.

Yorgens

Це було минулого літа, може тоді ще був один в окулярах.
Коли буду наступний раз у Косові, може зустрінемся  :drinks:
ЦитатаОтут один знайомий, почав торбити місцевих гайців, думаю
Віктору респект великий  :applauds :good:, головне їх не боятися, бо при зустрічі намагаються заговорити-задобрити, а як не виходить, то залякати.

BigFAN

wildperson

Побачив от такий диск: http://sorus.ucoz.ru/forum/24-23165-1

Може комусь треба, опис:
На диске вы найдете ответы на
следующие вопросы:
•Что нужно знать при управлении автомобилем.
•Как
правильно общаться с сотрудником ГИБДД.
•В каких случаях вы должны выходить
из машины
•Как вести себя в случае ДТП.
•Как правильно использовать
диктофон, камеру?
•Как и где может выполняться проверка
документов.

Вас остановили для проверки технического состояние автомобиля и:
•Неисправность имеет место.
•Техосмотр просрочен или нет
талона.
•Вас направляют на станцию техосмотра.
•У вас хотят изъять
тех.талон.
•У вас отсутствует номер или он грязный.

Проблемы страховки:
•У вас отсутствует страховка.
•Тот, кто за рулем не вписан
в полис.
•Как ездить без страховки.

Что делать, если вас остановил
инспектор, когда вы:
•В нетрезвом виде.
•Превысили скорость.
•Не
пристегнули ремень.
•Неправильно обогнали (сплошная, знак обгон
запрещен).
•Не увидели знак «Обгон запрещен» за фурой.
•Проехали на желтый
или красный сигнал светофора.
•Вы не пропустили пешехода.
•Забыли детское
кресло.
•Остановились в неположенном месте.
•Разметка на дороге плохо
видна, а Вас остановили, чтобы оштрафовать
•Использовали мобильный телефон во
время движения.

Год: 2011
Автор: пожелал остаться неизвестным
ОС: Windows all
Язык: русский
Формат: iso
Размер: 185.06MB

Yorgens

Планую приїхати в Косів на Пасху. Орієнтовно п"ятниця вечером.

BigFAN

вчора зранку в Снятині зупинили з феном, після короткого і ввічливого  спілкування відпустили, гаішник виявився забобонним і не захотів оформляти такого як я "першого кляєнта на почєток" :crazy:

BigFAN

Цитата: Yorgens від 00:21, 16 Квітень 2011
Планую приїхати в Косів на Пасху. Орієнтовно п"ятниця вечером.

номер скинув в приват

BigFAN

після цього роліка http://www.youtube.com/watch?v=JT5zE1Zw1IQ#noexternalembed&feature=player_embedded звільнили цього геїшника та його начальника

BigFAN

BigFAN

Yorgens

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень:
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=40171

Якщо приймуть, то ТО більше не буде!!!   :drinks: