Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: Стас від 23:12, 28 Березень 2013
Серйозний меседж :coffee
Ти зберігаєш переписку? На книжку мало би вже набратись :)
є троха :crazy:

BigFAN

anv

Я думав, що у мене найгірший почерк в світі :crazy: Зараз вже будуть на тобі шукати гудз.

BigFAN

Цитата: anv від 17:04, 29 Березень 2013
Я думав, що у мене найгірший почерк в світі :crazy: Зараз вже будуть на тобі шукати гудз.
шиють 185ст - злісна непокора працівникам міліції, по епізоту в Яремчі

anv

Та там ти ніби й не приділах... розкручував їх Віталіно. Чи це вони тебе за укриття рецедивіста :car В чому проявилась твоя непокора(за їх сценарієм)?

BigFAN

Цитата: anv від 21:50, 29 Березень 2013
Та там ти ніби й не приділах... розкручував їх Віталіно. Чи це вони тебе за укриття рецедивіста :car В чому проявилась твоя непокора(за їх сценарієм)?
мене звинувачують в блокуванні службового авто, яке їхало на виклик

BigFAN

BigFAN

http://www.youtube.com/watch?v=PrfADCllDds#ws
завтра буду приймати участь в прямому ефірі, буде цікаво.
шановні представники правоохоронних органів ви також не пропускайте вам буде шо почути :crazy:

anv

Буде цікаво. Я підтримую все, що ви робите(завжди подобаються люди, що боряться з системою(прям як фільмі Матриця :crazy:)). Але в Яремчі ви трохи загнали. Поясню. Я вірю більше вам і відео ніж дайцям, але... бутилок і п"янки не зазнято... і ту тьотку ви реально заскоро в бордель прийняли.

BigFAN

Цитата: anv від 22:13, 30 Березень 2013
Буде цікаво. Я підтримую все, що ви робите(завжди подобаються люди, що боряться з системою(прям як фільмі Матриця :crazy:)). Але в Яремчі ви трохи загнали. Поясню. Я вірю більше вам і відео ніж дайцям, але... бутилок і п"янки не зазнято... і ту тьотку ви реально заскоро в бордель прийняли.
бутилки засняті і вони є на відео, кубіта на посту була і вона не прибиральниця, це ми докажем, відносно тої шо приїхала не буду стверджувати, просто мала має якісь особисті справи з гаїшниками

Жирна_Бойова_Панда

anv

У мене висвічує, що такого відео не існує.

Жирна_Бойова_Панда

Жирна_Бойова_Панда