Як боротись з свавіллям працівників ДАІ

Автор BigFAN, 19:57, 06 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

Цитата: Стас від 14:19, 27 Лютий 2013
голівуд курить в стороні ;)
то перша проба, але якшо відзніму матеріал зроблю крутіше)))

KosivArt

файно є :)

добре би більше матеріалу по району

anv

Цитата: BigFAN від 00:01, 14 Лютий 2013
спочатку бичара а на прикінці шо він не хоче працювати в ГАІ :crazy:
Вже минуло 2 тижні. прийшли якісь офіційні відписки і тд?

BigFAN

Цитата: anv від 22:26, 01 Березень 2013
Вже минуло 2 тижні. прийшли якісь офіційні відписки і тд?
прийшли всі чотири повідомлення про вручення, також дві проміжні відповіді з прокуратури і ВВб, що матаріали направили в УМВС області.

BigFAN

щойно спілкувався з дільничним, який зранку відбирав у мене пояснення по "інспектору перередасту" він знову попросив пояснення але вже по другій події яка сталась 22.02 2013 на посту м. Яремче. даним відео відео зацікавились в УМВС області на найвищому рівні. не знаю в чому прикол але я скористався 63 статтею Конституції.
хочу написати всім, що в мене немає: ніяких наркотичних речовин, не зареєстрованої зброї та боєприпасів, брелків та інших високотехнологічних шпигунських пристроїв. :crazy:

KosivArt

Цитата: BigFAN від 18:50, 15 Березень 2013
хочу написати всім, що в мене немає: ... та інших високотехнологічних шпигунських пристроїв. :crazy:

а Кенон + 70-200? ;)

BigFAN

Цитата: Стас від 18:59, 15 Березень 2013
а Кенон + 70-200? ;)
ну нахера ти попалив :crazy:
а то ідея, можна замаскерувати під пралку і проводити скриту зйомку :good:

BigFAN

BigFAN

KosivArt

о, початок цікавий, чекаємо продовження :)

BigFAN

Відповідь Сміха

KosivArt

покажи ше текст скарги, шоб знати як писати подібні документи

BigFAN

Цитата: Стас від 09:31, 28 Березень 2013
покажи ше текст скарги, шоб знати як писати подібні документи
перевищує кількість символів)))

BigFAN

сьогодня відправив таку катлєту :crazy:                                                                                                   
                                                                                                      До заступника начальника УМВС
                                                                                                      України в Івано-Франківській обл
                                                                                                      полковник міліції Сміх В.В.
                                                                                                      76018 м. Івано-Франківськ
                                                                                                      вул. Академіка Сахарова 15
                                                                                                      М.В.І.
                                                                                                      78600, м. Косів,

Інформаційний запит.

в порядку ЗУ «Про доступ до публічної інформації»
28.03.2013р. на мою адресу надійшла відповідь за вихідним номером № 4/ М-10 від 14.03.2013р (копія додається).
Ст. 18 ЗУ «Про звернення громадян» надає право заявнику знайомитися з матеріалами перевірки, тобто знімає обмеження щодо доступу заявника до цієї публічної інформації.
Ст. 14 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» зобов'язує розпорядників інформації надавати право запитувачам робити виписки з документів, на яких зафіксована дана інформація, фотографувати, копіювати, сканувати їх, записувати на будь-які носії інформації, тощо.... також  встановлює  обов'язок  Відповідача  надавати  достовірну  ,  точну    та   повну  інформацію.
Відповідно до ст. 20 ЗУ «Про доступ до публічної інформації», розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. . 
Враховуючи викладене,
                                                           ПРОШУ:
Протягом п'яти днів з дня отримання запиту, надіслати на мою поштову адресу копії всіх документів з матеріалів перевірки вищевказаної заяви.
З обов'язком відшкодування фактичних витрат на виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок ознайомлений.

Додаток на 1 арк.

« 28 » березня 2013р.                                                       _____________М.В.І..

KosivArt

Серйозний меседж :coffee
Ти зберігаєш переписку? На книжку мало би вже набратись :)