Свинячий грип

Автор богдан21, 14:42, 01 Листопад 2009

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

директорша Авальбанку у Франківське (біля ратуші) вік 33 роки день в стаціонарі і смерть від нетипової пневионії - це реальна статистика і таких випадків купа. лікарям заборонено давати всю картину смертності від грипу та ускладнень.
в КОСОВІ в реанімації 2 людей в край важкому стані.

Marinka

Цитата: .....fan від 14:25, 13 Листопад 2009
директорша Авальбанку у Франківське (біля ратуші) вік 33 роки день в стаціонарі і смерть від нетипової пневионії - це реальна статистика і таких випадків купа. лікарям заборонено давати всю картину смертності від грипу та ускладнень.
в КОСОВІ в реанімації 2 людей в край важкому стані.
Навіть в Києві немає штаму і реактивів. Звідки в Косові такі взялися? З чого приплели сюда нетипову пневмонію? Там як ногу ламаєш не знають з якої сторони до тебе підійти, а ви кажете... Хорош істерику розводити!!!

BigFAN

тому що ніде в Україні нема лабораторії по встановленю шкаму тому і не може бути реальної статистики наслідків пандемічного грипу.
смертність від нетипової пневмонії важче приліпити до гемарою, карієсу чи гепатиту - тому певне грип і його ускладнення(версія лікарів з якими спіпкувався)
істерики немає прсто факти, особисто сам прививатись не буду му мати надію на власний імунітет.

ploskonos

Задовбали вже ці бесіди."Нетипова пневмонія".
А ви що хотіли,щоб у людей,які ведуть гіподинамічний спосіб життя,дихають невідомо чим,жруть невідомо що,в яких завдяки "прогресу" імунітет на нулю,щоб у них пневмонія протікала типово,як у підручниках за 19-те століття?
Плюс віруси і бактерії мутують під впливом всяких чорнобилів і хімічних забруднень середовища,а в нас тільки стогін чути.
Зраня замість лишнього бутерброда з ГМО зарядка,ввечері замість сидіння за компом - пробіжка,
літом замість Єгипту - Піп-Іван,зимою замість теплих капців - Буковель,і вам на нетиповість буде начхати.

BigFAN

є мальонька проблемка:  важко вже найти хавку без ГМО, тий фільтер на писок не придумали.....
але Буковель, Чорно Гора, пробіжка + мед, полонинські гогодзи, горіхи, банош з бринзьов - це ЙО!

KosivArt

Прививка від грипу — це взагалі курам на сміх, вірус постійно мутує так шо будь-яка прививка лиш вбиває імунітет. Це треба знати всім і не вестись на всякі реклами і міністрів-князевичів.

ЗІ. Хто йде купатись на Гук на водохрещя? :)

BigFAN

Цитата: Стас від 19:34, 13 Листопад 2009
Прививка від грипу — це взагалі курам на сміх, вірус постійно мутує так шо будь-яка прививка лиш вбиває імунітет. Це треба знати всім і не вестись на всякі реклами і міністрів-князевичів.

ЗІ. Хто йде купатись на Гук на водохрещя? :)

я буду. був час купався цодення 3 роки - ніяка хрень не брала, але кинув тоді і почалось...

KosivArt

я лиш 3 роки купаюсь, але 2 тижні тому таки зловив грип, певно слабо окунався :)

BigFAN

Цитата: Стас від 19:57, 13 Листопад 2009
я лиш 3 роки купаюсь, але 2 тижні тому таки зловив грип, певно слабо окунався :)
певне матьорий штам був :strong:

IVP

Після того як подивиився серію документалок на СТБ про шкоду ГМО, сучасні харчі, чіпси, приправи, соуси і т.д. Зразу викинув у смітник майонез і кетчуп, чіпси і мівіну не їм майже рік, колу останній раз пив 2 місяці назад, стараюсь вживати компоти і дивитися на обкладинки продуктів, шукати вміст емульгаторів, трансжирів і ГМО

wildperson

Цитата: IVP від 23:08, 13 Листопад 2009
Після того як подивиився серію документалок на СТБ про шкоду ГМО, сучасні харчі, чіпси, приправи, соуси і т.д. Зразу викинув у смітник майонез і кетчуп, чіпси і мівіну не їм майже рік, колу останній раз пив 2 місяці назад, стараюсь вживати компоти і дивитися на обкладинки продуктів, шукати вміст емульгаторів, трансжирів і ГМО
А так радикально то нащо? Я хiба що з колою категорично згоден. А чим тобi майонез не вгодив? Можу дати рецепт саморобного. reading Так само як i кетчупу.. :nyam Але тодi треба все самому, курочку, помiдорчики, все таке... Аби гарантiя була. Правда ще й з сусiдами проблеми.., раптом хтось свиняче покашляе на твою курочку? А ти потiм за ii пiдтримкою будеш собi майонез... :)

KosivArt

Цитата: topp від 23:54, 13 Листопад 2009
А чим тобi майонез не вгодив? Можу дати рецепт саморобного. reading

Я б почитав рецепт, можеш закинути сюди?
https://forum.kosivart.com/index.php?topic=301.0

wildperson

IVP

Цитата: topp від 23:54, 13 Листопад 2009
Цитата: IVP від 23:08, 13 Листопад 2009
А так радикально то нащо? Я хiба що з колою категорично згоден. А чим тобi майонез не вгодив? Можу дати рецепт саморобного. reading Так само як i кетчупу.. :nyam Але тодi треба все самому, курочку, помiдорчики, все таке... Аби гарантiя була. Правда ще й з сусiдами проблеми.., раптом хтось свиняче покашляе на твою курочку? А ти потiм за ii пiдтримкою будеш собi майонез... :)

Я знаю як робити майонез і кетчуп.

А ти пошукай в інеті ті документальні фільми, можливо є на сайті СТБ.  У майонезі найсприятливіші умови для розмноження різноманітних бактерій, тому від майонезу багато отруєнь і він не може стояти по пів року в холодильниках!

Аля

Цитата: Жирна Бойова Панда від 17:57, 12 Листопад 2009
"За статистикою в Україні на 1 пчихнутого припадає 12 обісраних." - от до чого привела ця епідемія   onass
Влучно! А ще 150 спеціалістів. У п"ятницю їздила на базар у Заболотів(Верховинським автобусом) і стала свідком дискусії двох  таких "спеціалістів". Дізналась дуже багато нового(всі брєдні не писатиму), а зокрема,судячи з розмови, свинячий грип привезли з імпортованим м"ясом, наче б то для того, щоб у нас впали ціни на живу вагу :rofl:Сміялась довго, проте влізати у їх розмову не стала, адже від їхнього діалогу у багатьох людей з"явилась на лиці усмішка, а це ДОБРЕ!  Сміймося, і ніяка слабість до нас не доступить!