Перегони ідеальних кандидатів на пост президента

Автор Dana Eco-Kosiv, 01:03, 26 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Мій вибір:

Богословська Інна Германівна
0 (0%)
Бродський Михайло Юрійович
0 (0%)
Гриценко Анатолій Степанович
0 (0%)
Костенко Юрій Іванович
1 (6.3%)
Литвин Володимир Михайлович
0 (0%)
Мороз Олександр Олександрович
0 (0%)
Пабат Олександр Вікторович
0 (0%)
Противсіх Василь Васильович
0 (0%)
Ратушняк Сергій Миколайович
1 (6.3%)
Рябоконь Олег Васильович
0 (0%)
Симоненко Петро Миколайович
0 (0%)
Супрун Людмила Павлівна
0 (0%)
Тимошенко Юлія Володимирівна
1 (6.3%)
Тігіпко Сергій Леонідович
0 (0%)
Тягнибок Олег Ярославович
4 (25%)
Ющенко Віктор Андрійович
1 (6.3%)
Янукович Віктор Федорович
1 (6.3%)
Яценюк Арсеній Петрович
1 (6.3%)
Не підтримую жодного кандитата
4 (25%)
Я взагалі не йду голосувати
2 (12.5%)
А шо у нас знову вибори??
0 (0%)

Всього голосів: 16

Juha

Взагалі-то судимість знімається після відбування покарання. Янукович має повне право балатуватися на посаду президенета згідно нашого законодавства, але він не мав ніякого права бути губернатором Донецької області. Тому що дана посаба є державною службою, де не може працювати особа, що коли-небуть мала судимість. А президент України, так само як і народні депутати - це політики. Закон їм дозволяє балатуватися. Інше питання, що за них голосують...

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: IVP від 17:20, 18 Січень 2010
http://unian.net/ukr/news/news-357722.html

Щось форум глючить, невиходить мені викласти всі свої думки, значить просто подивіться на 7 міліонів "ізбіратєлєй проффесора" яким вистачає музики, горівки і 80 грн.

отаке бидло тільки і може так голосувати :bad:

BigFAN

Цитата: Juha від 17:15, 18 Січень 2010
Цитата: BigFAN від 17:07, 18 Січень 2010
стабільності при Фьодиричу  на початках вряд чи тре чекати. Фьодарич - новий перерозподіл власності, зміна повністю виконавчої влади та начальства силових структур, нові качелі з другою державною, жостка диктатура і т. д...
Це все буде на початку любої нової влади.
при Юльці ротація кадрів буде меншою, другої "великої і могучої" їй нафіг не тре, тай перерозподіл власності буду незначний, а от диктатура тоже буде але сама губернаторів пи...ти не ме. ну і є один значний + новорічне поздоровлення буде звучати еротічніє.

Juha

Цитата: BigFAN від 17:33, 18 Січень 2010
при Юльці ротація кадрів буде меншою, другої "великої і могучої" їй нафіг не тре, тай перерозподіл власності буду незначний, а от диктатура тоже буде але сама губернаторів пи...ти не ме. ну і є один значний + новорічне поздоровлення буде звучати еротічніє.
Я не згідна. Навпаки буде ще й та ротація при ній. І почнетьбся якраз таки з губернаторів. Вона поки була прем'єром їм нічого зробити не могла, бо призначає і звільняє їх президент за нашим чудовим законодавством... А тепер почнетсья чистка справжня (точніше може початися, якщо вона виграє, хоча я в цьому сильно сумніваюся). І в мене на роботі її якраз бояться через ротацію. Бо всі повтрачають свої посади.

BigFAN

Цитата: Juha від 17:39, 18 Січень 2010
Цитата: BigFAN від 17:33, 18 Січень 2010
Я не згідна. Навпаки буде ще й та ротація при ній. І почнетьбся якраз таки з губернаторів. Вона поки була прем'єром їм нічого зробити не могла, бо призначає і звільняє їх президент за нашим чудовим законодавством... А тепер почнетсья чистка справжня (точніше може початися, якщо вона виграє, хоча я в цьому сильно сумніваюся). І в мене на роботі її якраз бояться через ротацію. Бо всі повтрачають свої посади.
я не за губернатоів писав їх всерівно поміняють, я мав на увазі податкову, МВС, міністерства та іхні всякі департаменти....
P.S. а де працюєш якшо не сикрет?

Juha

Цитата: BigFAN від 17:46, 18 Січень 2010
я не за губернатоів писав їх всерівно поміняють, я мав на увазі податкову, МВС, міністерства та іхні всякі департаменти....
Значить я неправильно зрозуміла фразу "пи...ти не ме".   :)

KosivArt

я був спостерігачем на дільниці в Старому Косові - з 900 людей за Тягнибока проголосувало 45, основна маса — тимошенко, ющенко, янукович.

Косів по області 3 по голосуванню за Тягнибока, але шо з того, якшо ЗАХІД його так слабо підтримав, я не кажу вже про схід-південь, який увесь за януковича.

Шо значить реклама по зомбоящику. Як казав колись янукович — тепер будете жолуді гризти. Зараз вони з х.юлькою почнуть ше той дерибан за владу.

rim

Думаю, що не стільки реклама (її вже напевно ніхто серьйозно не сприймає) як втовкмачення в голови людей переконання про прохідних і не прохідних кондидатів. Пригадаймо виступи, статті політологів та оглядачів перед виборами. Цей метод вже широко використовувався на минулих виборах перезидента та у ВР. Тому панує думка (звичайно навіяна ЗМІ) що для перемоги демократичних сил треба голосувати за Юльку або Ющенка бо інакше прийде Янукович і нам гаплик. На Сході все точно до навпаки- тільки Янукович, бо переможуть помаранчеві.
  На мою думку, це в інтересах ВСІХ мегапартій, які в будь-якому випадку між собою домовляться, а нових людей їм аж ніяк не треба.
  Впевнений що до парламентських виборів кількість людей що ведуться на такі байки зменшиться і "Свобода" обовязково пройде, пригадаймо вибори до Тенопільської обл. ради.

Gorolya

Dana Eco-Kosiv

Я теж була спостерігачем в Старих Кутах в 107 дільниці від ВО"Свободи".Мені дивно з того,що знайшлися (з 1472) 2 такі людиська в Старих Кутах,що проголосували ще й за Василя Противсіх!?
256 за Ющенка і 316 за Юлю.
За Януковича - 45,Яценюка-89....

Приїжджаю додому,а по телику кажуть,що Янукович лідирує(це при 90%оброблених результатів....)
Як таке можливо?!

Виходить,що на Сході була 100%-а явка виборців чи як?!

Жирна_Бойова_Панда

там завжди була висока явка + в януковича стабільний електорат.

KosivArt

Цитата: rim від 22:09, 19 Січень 2010
Впевнений що до парламентських виборів кількість людей що ведуться на такі байки зменшиться і "Свобода" обовязково пройде, пригадаймо вибори до Тенопільської обл. ради.
Все вірно, в порівнянні з минулими виборами прихильників Свободи в кілька разів більше. Так шо готуємось до парламентських виборів.

vyluzja Franka

... про що ви говорите - у нас були вибори олігархів а не президентів.
я вважаю що більш вирішальні парламентські вибори. Ну, звісно якщо діючий парламент не наділиить нового президента якимись новими повноваженнями.
І можливо слідуючі вибори - будуть Президента Росії (ну, це я так абстрагую)
По результату - це було явно - третина виборців живе на сході України, (знаєте чия то парафія). Далі десь коло третини виборців пенсіонери і люди старшого віку яким ці перетрубації знаєте де.. десь коло ЗБІЛЬШЕННЯ пенсії (звідки би то вона збільшилась - якщо працюючих пару чоловік).
Плюс повна зневіра і антипатія.Ющенко - як собі постелив так і має.
Передбачити майбутнє тут дуже легко - хтось з нових президентів введе в Україні "сімейний подряд" ака демократична монархія і буде доти доки не повмирають старші а "недалекі" молодші доведуть до ручки... поки людям не допечуть.
Нам забагато позволили. Ми напевне забули часи Кучми коли людям наступали на мозолі - велкомбек.

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда