Скільки вартує душа?

Автор Marinka, 14:46, 13 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Marinka

Маркетингове дослідження.. ніби то...
Мій друг Гугль, після того, як видав мені фішку з продажем душі  наштовхнув мене на думку: є ті, що продають, означає є ті що купують. Море! Океан об'яв  на подібну тематику. Лише ось покупці не якісь харизматичні - чи що сучасний світ зовсім перестав вірити в чудеса, хоч і погані.. Спираючись на теорію А.Сміта, аргументуючи ціноутворення падінням духовності у сучасному світі - за душу пропонують всього 20-80 у.о. мрак... А чого так мало? І так прісно... На одному з форумів хтось написав - Ну що ж ви,  шановний пане так невміло орудуєте, адже навіть не віруючій людині хочеться що б "як у Фауста"... Так... обміліла фантазія, навіть у бісів...
Більш всього розчулює наш народ - цікаво ж, як! А головне - навіщо? Всі висувають різні гіпотези починаючи від консервації до зберігання душі в банківській ячейці... Один заповзятливий хлопець навіть запропонував страхування угоди від непередбачених випадків ;)))
Головне багато хто говорить - в Бога не вірю, але душу не продам – мало що там... Любить наш народ і богові і бісові свічку ліпити...
Але! ...Народ не ликом шитий, говорить - а ти мені спочатку договір кинь на мило, я почитаю, розберуся - якщо умови будуть для мене прийнятні, то домовимося...
Яка ж каша в головах наших співгромадян... вони заперечують Бога взагалі, ніби матеріалісти, але! не заперечують наявність у них душі... круть.
Деякі хочуть продати душу лише в тому випадку, якщо до них прийде Сам. Ось же ж.. З простим чортиськом не так прикольно... Треба було подати ідею інтеренет-магазину. Уявляєте? Інтернет магазин з купівлі-продажу душ.... Псєц...
Цікаво, а що б порадила офіційна церква віруючій людині стосовно відвідин таких форумів? Не ходити туди ні-ні! ? І вообче в ту сторону не дивитися, і навіть не думати... Бо можеш впасти в спокусу. Ну якщо спокуси не бачити і не мати в своїй довбешці хоч би ту звивину, яка вуха тримає, то все дуже просто. Легко уникнути того, чого немає в твоєму житті. Такий весь чистоплюйчик, який і туди ні-ні, і сюди ні-ні, і лише як кінь в шорах... А як же боротьба із злом? Ворога треба знати в обличчя, імхо...
А як би вона прокоментувала взагалі наявність таких форумів? Якщо Вони використовують інтернет і сучасний технології, то чом би церкві не зайнятися тим-же? Організувати форуми типу "Врятую душу"? А то якось в темних виходить дуже активна діяльність, а в світлих – напівсонна - напівпасивна...

Але все-таки моя рада тим хто не хоче продавати свою душу - краще таки на ті форуми не ходити, а то всяке може буть......

wildperson

Задоволено пищщу :) вiд твоiх постiв, як завжди..
То, що ти антиспамом попри всього вирiшила попрацювати- це гуд :applauds
А про душу- знову ж доречна цитата з улюбленого Олега Iгоревича Конкретний лiнк спецiально не даю, кому цiкаво- хай пошукае сам у Дивова "Я подожду". Якщо в двох словах..   Студент спiймав чорта, пiдписав договiр, вiчне життя. ....Далi читати самим...