Чи вiдчували ви себе бiлою вороною?

Автор Аля, 22:52, 12 Жовтень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Аля

Взагалі я людина без комплексів, але іноді трапляються ситуації коли я відчуваю себе білою вороною. Яскравим прикладом стала зустріч з подругами десь півроку тому.Як виявилось за одну зустріч я примудрилась побути білою вороною кілька разів. Крім того, що я була єдиною із 8 жінок, яка не курить (принципово), але до цього вже звикли, найстрашнішим на думку моїх "подруг" було те, що за 7 років (5 з них офіційного шлюбу) я ні разу не зрадила чоловікові. А коли я сказала, що мені навіть би на думку таке не спало тому, що я його люблю, їх обуренню не було меж. На мене градом посипались питання, мовляв ти в якому віці живеш і таке інше. От я і задумалась Я, що одна така "несучасна", чи таких мамонтів більше. Хай би як але окрас свій міняти не планую...

Аля

Дивно, 87 переглядів і ні одної відповіді. Невже мене треба занести до "Червоної книги", як останнього представника вимираючого виду БІЛИХ ВОРОН?!

Шмайсер

Цитата: Аля від 09:12, 15 Листопад 2009
Дивно, 87 переглядів і ні одної відповіді. Невже мене треба занести до "Червоної книги", як останнього представника вимираючого виду БІЛИХ ВОРОН?!

Це ненадовго))

ploskonos

Все нормально,треба дотримуватись своїх принципів.

Аля

Цитата: ploskonos від 15:09, 15 Листопад 2009
Дякую!

Аля

Цитата: Шмайсер від 12:30, 15 Листопад 2009
Цитата: Аля від 09:12, 15 Листопад 2009

Це ненадовго))
Звідки така думка?

wildperson

Та я тут принципiв особливих не побачив. За виключенням хiба що чудового принципу не йти за натовпом.
Не палити, тому що "а от всi навкруг...", просто тому, що то тобi "несмачно". Не спати з iншими мужчинами, тому що "у всiх вже по шiсть коханцiв..", а просто тому, що чоловiк "бажаний i коханий".

Аля

Цитата: topp від 21:03, 15 Листопад 2009
Та я тут принципiв особливих не побачив. За виключенням хiба що чудового принципу не йти за натовпом.
Не палити, тому що "а от всi навкруг...", просто тому, що то тобi "несмачно". Не спати з iншими мужчинами, тому що "у всiх вже по шiсть коханцiв..", а просто тому, що чоловiк "бажаний i коханий".
А ти був колись "пернатим блондином", байдуже чи через принцип, чи просто так склались обставини?

wildperson

То не принципи, швидше склад характеру.. Не люблю брехати, не вмiю пiдлещуватися до начальства, швидше промовчу. В деяких колективах я тому виглядав такою вороною (хоча не вважав себе таким, то е рiзниця).
Був перiод ,коли якраз я, в офiсi з 8-ми чоловiк, один курив (вiдстоючи право на персональну попiльничку на пiдвiконнику перед поверхами). Але то тоже на "бiлу ворону" якось не.. Я не "вiдчуваю себе..", я просто вiдгороджуюся вiд того свiту в даному випадку, я нiкому не заважаю, так не заважайте й менi також. Вирiшувати самому, що робити з своiм життям.

Gorolya

Так кожна людина як на мене трішки є отою "білою вороною")
для прикладу ну серед моїх знайомих мало хто курить) значить вони для мене білі ворони)) та й щоб отак всі поголовно зраджували... щось не спостерігається)  певно подружки прикрасили трохи свою буденність)

Все ок)
Мені от подобається бути  не такою як всі)))  не зливатись з сірою масою))) думками, способом життя, вчинками, навіть своїм стилем ) та й життям загалом)))

це ж круто !

wildperson

Цитата: Gorolya від 23:29, 15 Листопад 2009
це ж круто !
Майже в тему пригадав... Колись я ходив з хвостом на головi (ще й з бантиком), браслетами на руках i цепурою на шиi з штамповкою "Accept" або "AC/DC". Про одяг вже мовчу.. В окремих компанiях на Кобилянськiй я не вiдчував себе "бiлою вороною", а от в технiкумовському комiтетi комсомолу, або в канцелярii будiвельного вiддiлення (аналог деканату в iнститутi)- ой-йой. Резюме- вибирайте компанii (по можливостi) :)

Аля

Цитата: topp від 00:06, 16 Листопад 2009
Резюме- вибирайте компанii (по можливостi) :)
Якраз тому"подруги" в лапках

Аля

Цитата: Аля від 22:52, 12 Жовтень 2009
Хай би як але окрас свій міняти не планую...
Люди, мене цікавить ваша думка взагалі, а  не в межах обговорення моєї ситуації(тут якраз все нормально)

Galen

Кожна людина в тій чи інший ситуації відчувала себе цією білою вороною. Тут головне вміти правильно відстояти своє право і власну думку.