Сайт косівського фолк-рок гурту «Гуцули»

Автор KosivArt, 18:43, 11 Вересень 2009

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Прошу глянути на сайт — Рок-гурт «Гуцули».

Згодом інформації (текстів, фото, відео) буде більше, сайт некомерційний, роблю у вільний час.
Наразі на руках маю відскановний альбом, а також відео з виступів.

Відгуки та поради щодо сайту (зовнішній вигляд, описки та ін.) пишіть в цю тему, а щодо самого гурту — прошу писати в гостьову.

Сайту потрібні ваші коментарі! Не забувайте легендарну косівську групу! :drinks:

KosivArt

Marinka

Сайт - супер. Тільки на  музичних лінках трабл - відкрила тільки intro... Ось.

А ще я б радила викласти композиції підправлені (попідтягувати низи-верхи (вокал)), і звучання зробити більш рівномірним... а то коли майже пропадає звук в середині композиції воно якось не вері гуд....

wildperson

Я нiц не змiг скачати. Поки що добрi слова можу сказати лиш про дизайнера (зовнiшнiй вигляд). Рекомендую кинути копiю аудiо/вiдео на якийсь файлообмiнник. (то що на Ютюбi я качаю, а от аудiо= "червоний лiнк"= "нiчого не знайдено")

KosivArt

Дякую шо відписали, певно проблема з пробілами у назвах файлів, завтра поправлю. Петро, зможеш качнути прямо з сайту.

Маринка, якшо викладати якісніші мп3 їх будуть тирити, записувати на сд і продавати :)

Marinka

Цитата: Стас від 21:37, 14 Вересень 2009
Дякую шо відписали, певно проблема з пробілами у назвах файлів, завтра поправлю. Петро, зможеш качнути прямо з сайту.

Маринка, якшо викладати якісніші мп3 їх будуть тирити, записувати на сд і продавати :)

Можна викладати 1/3 композиції;)

wildperson

Цитата: Стас від 21:37, 14 Вересень 2009
Фiгня то все про тирити. Якщо музика якiсна i можно реально диск купити- я пiсля прослухування пiду й куплю. Я не про Оззiка й не про Металiку, вони й без моiх копiйок обiйдуться (хоча менi й соромно, але в першу чергу за свою бiднiсть). А от групам починаючим, або просто некомерцiйним я допомомогав не раз, бувало навiть не просто купiвлею квитка/касети. Наприклад "Ключ" пiсля концерту продавав рубцак своiх альбомiв (щоб дорогу хоч вiдбити)- в мене грошi були, заплатив за один як за 10 (а вони до речi неiмущим давали й за так). I таких "наприклад" багато.

KosivArt

Цитата: topp від 23:36, 14 Вересень 2009
Фiгня то все про тирити. Якщо музика якiсна i можно реально диск купити- я пiсля прослухування пiду й куплю.

Ти певно не був на кутському базарі — там продають фотки Романа Печижака та інші фотки з косіварту, думаєш хтось питався дозволу? :)

Посилання виправив, тепер можна прослухати всі пісні:
http://huzulyrock.if.ua/2009/09/12/22/

Прошу також писати коментарі на сайт «Гуцулів» :drinks:

Marinka

Цитата: Стас від 08:30, 15 Вересень 2009
Цитата: topp від 23:36, 14 Вересень 2009
Фiгня то все про тирити. Якщо музика якiсна i можно реально диск купити- я пiсля прослухування пiду й куплю.

Ти певно не був на кутському базарі — там продають фотки Романа Печижака та інші фотки з косіварту, думаєш хтось питався дозволу? :)

Посилання виправив, тепер можна прослухати всі пісні:
http://huzulyrock.if.ua/2009/09/12/22/

Прошу також писати коментарі на сайт «Гуцулів» :drinks:

Ну а наф.. фотку більше 72 dpi на сайт виставляти? Для демо варіанту - просто супер. Розпечатати більше ніж 10:15 ніхто не зможе, бо не будуть купувати. А показати людям на що гаразд - просто супер.

KosivArt

Та пічатають любе :) Я ж не буду через окремих рогулів жлобитись і не виставляти фото-шпалери в нормальному розмірі. До речі, пришли свої карпатські фотки для розділу «Світлини» :)

Для сайту гуцулів я думаю краще взагалі зробити окрему сторінку замовлення сд-диску. Кому треба — прослухає з сайту, а кому треба — купить диск з нормальною якістю. Чи як кажете?

Marinka

Цитата: Стас від 20:28, 15 Вересень 2009
Та пічатають любе :) Я ж не буду через окремих рогулів жлобитись і не виставляти фото-шпалери в нормальному розмірі. До речі, пришли свої карпатські фотки для розділу шпалер :)

Для сайту гуцулів я думаю краще взагалі зробити окерму сторінку замовлення сд-диску. Кому треба — прослухає з сайту, а кому треба — купить диск з нормальною якістю. Чи як кажете?

Йо.

wildperson

Цитата: Стас від 20:28, 15 Вересень 2009
Для сайту гуцулів я думаю краще взагалі зробити окрему сторінку замовлення сд-диску. Кому треба — прослухає з сайту, а кому треба — купить диск з нормальною якістю. Чи як кажете?
То треба. А ще, як варiант, можливiсть скачати в нормальнiй якостi за грошi невеликi (але з варiантами оплати, маю на увазi СМС, ВебМанi, Яндекс, тощо.., лиш би було зручно)

KosivArt

Цитата: topp від 23:23, 15 Вересень 2009
А ще, як варiант, можливiсть скачати в нормальнiй якостi за грошi невеликi (але з варiантами оплати, маю на увазi СМС, ВебМанi, Яндекс, тощо.., лиш би було зручно)
Хороший варіант.

wildperson

Чудовий варiант в улюбленоi украiнськоi качалки Download Master. Там правда мова про добровiльнi пожертвування (сам "жертвував" через СМС), але зручно й швидко, що важливо. Часом така заморочена анкета й сам процес оплати, що легше в 5 раз кряк знайти нiж чесно заплатити  нещасних USD 3.

KosivArt