Капище язичників на місці згорівшої церкви?..

Автор Иешуа, 19:33, 23 Липень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Иешуа

Непоганий приклад-це Японія.Не просто Японія,а релігія,панівна релігія Японії-Сінтуїзм. Коли християнство зробило з України темну масу бидла,сінтуїзм підняв японців на височений щабель цивілізованого народу.Вони воювали на стороні  країн осі проти комуно-більшовицької ,жидівської зарази .Ця маленька країна Японія чуть не поставила в позу жидівську Америку ,хоча і в Америці були "білі" свідомі люди-це такі як Генрі Форд,засновник автомобільної корпорації Форд. Який особисто отримав від Фюрера нагороду. І дуже багато писав і виступав на захист Райху.Сінтуїзм-це поклоніння імператору,який уособлює в собі націю,це особливіше почитання предків на противагу християнського дурману.
Любіть ворогів своїх і терпіть і мучтеся на землі ,бо нагорода Ваша буде на небі.І відайте все жиду ,а я Вам дав все на небі.

Shiver2005

Цитата: Иешуа від 13:11, 11 Серпень 2009
Непоганий приклад-це Японія.Не просто Японія,а релігія,панівна релігія Японії-Сінтуїзм. Коли християнство зробило з України темну масу бидла,сінтуїзм підняв японців на височений щабель цивілізованого народу.Вони воювали на стороні  країн осі проти комуно-більшовицької ,жидівської зарази.

Зразу видно, що пишете про те, чого не знаєте. Японська культура дуже жорстока, а релігія завше сприяє неосвіченості. То ось почитайте будь ласка, що відбувалося у Японії протягом більшості століть і чому вчить кодекс японця. Жорстокості і лише жорстокості - вбити немовля, жінку, дитину - для японця не складає труднощів. Це зараз коли всі перехавали аніме всім здається, що японці - то такі істоти на зразок зайців - маленькі і миролюбні. Нічого подібного - це жорстока, люта нація.
А те, що вони боролися проти комуністів підтверджує їхню жорстокість себто бажання змінити один устрій на свій більше жорстокий.
Це ви називаєте цивілізацією?
Ви пишете про імператора, який представляє націю. Як одна людина може представляти цілу націю? Я нікому не дам права представляти себе чи прожити моє життя.
Тоді ще питання - чи не бажаєте ви жити у царській Росії? Під батюшкою царем? Бо ваші розмови про давню релігію, яку відкопати ніхто не може призвели до розмов про царизм, фактично авторитаризм, отже комунізм, тож чим вам не подобається більшовицька комуна?
І нарешті, ви говорите про предків - всі ми від негрів чи ні? Ви язичник-релігійник чи науково можете це довести? Якщо науково - то ви вже не релігійна людина, бо в релігію лише вірують, з точки зору логіки ніхто нічого не пояснює. У цьому і весь кайф.
Зловіть кайф!

wildperson

Цитата: ploskonos від 11:08, 11 Серпень 2009
Пора закривати((,бо почався повний брєд...
Цитата: Marinka від 12:15, 11 Серпень 2009
йо, панове...
Ну чому ж..., автор звичайно хворий, з одноi палати з "морквиною" пише, а от  реакцiю адекватних людей на ту маячню дуже цiкаво читати. Я признаюся- давно маячню пропускаю, а читаю коменти, автору сабжу з самого початку не було що сказати, пуста провокацiя, але вона вдалася. Як колись писали в ЖЖ- "коменти- рулять"
P.S. "маячня"- це я не про точку зору (кожен мае право), а про непослiдовнiсть абсолютну й при вiдсутностi аргументiв- перехiд на особистостi.

Иешуа

Каже священик УАПЦ равину : " Що у Вас за релігія? Ось у нас релігія-сьогодні став диякон,завтра священик,пвсля завтра єпископ,потім архієпископ,потім митрополит а ще дальше патріарх".
А равин йому каже: " А дальші що?"
Священик відповідає: " А дальше вже бог,богом нестанеш"
Равин йому відповідає: " а бідному євреєйському хлопчику вдалося стати богом"

Иешуа

Я ще можу зрозуміти які відстоюють позицію християн. Тим більше на Україні вони вже тисячю років.Хоч як на мене для українця більше підходив би ламаїзм,будизм чи релігія Бон.Ну але товариша який обговорює кодекс самурая - це вже однозначно олігофренія.

Marinka

Цитата: Иешуа від 14:37, 11 Серпень 2009
Я ще можу зрозуміти які відстоюють позицію християн. Тим більше на Україні вони вже тисячю років.Хоч як на мене для українця більше підходив би ламаїзм,будизм чи релігія Бон.Ну але товариша який обговорює кодекс самурая - це вже однозначно олігофренія.
Чиє б мичало....

Жирна_Бойова_Панда

на численні прохання наших радіослухачів темку клоц  :coffee