Солені озера — варто їхати?

Автор TEODORUK, 09:04, 05 Липень 2009

Попередня тема - Наступна тема

TEODORUK

Привіт! Хтось цього літа був на солених озерах в Солотвино? Якщо були то напишіть які там ціни і чи варто туди їхати?

sanvik

Ціни - орієнтовано 30грн (людина/за ніч - по ходу це мінімум, - точно не знаю). Я був на базі "Дачія Люкс" з палаткою. Можна машиною заїхати на півострів і розкинути палатку. Вартість 10 грн -машина + 5 грн з чоловіка. Плата одноразова.
Озеро брудне - бо глиняне дно. Мені надоїло за 2 дні. Хто ще не був - то їхати варто.

Жирна_Бойова_Панда

будем їхати цього літа компанією уже 4 раз, ше ніразу не пожаліли. живемо постійно на одні і тій же базі "Едельвейс"... такий відпочинок обходиться нам мінімум в 1к грн. за 5-7 днів. весь час весело, оскільки їде братва мінімум в 10 чоловік :)

TEODORUK

Був я 3 дні на тих озерах і розчарувався,бо то не озеро,а болото з мусором,фу аж противно нагадувати,і ціни там офігенні,короче ті мадяри нас дурять як хочуть

TEODORUK

А звідти,як вертався то мене одна баба стара карга наврочила,так шо коли я вийшов на перевалі з автобуса то мною так трясло якби під ток попав і дихати недавало,температура 38 була і тиск підскочив і так ше 4 години мучився,думав шо умру і недоїду до  Косова.

KosivArt

Хоча я не був, але скільки чув розповідей то краще вже їхати з палаткою але на море ніж на ті озера :coffee

Жирна_Бойова_Панда

от завтро якраз їду туда, уже 4 рік... всі кому не подобається - знач ви не зрозуміли фішки тих озер ;)
йа наприклад і не їду купатися, нафіг воно мені треба... а от двіж там ше той, особливо коли норм компанія їде :)

KosivArt

Якшо не купатись-оздоровлюватись, який тоді зміст пертись на ті озера? ПобухПокуражити можна і десь ближче :)

wildperson

Цитата: Стас від 19:22, 15 Липень 2009
Якшо не купатись-оздоровлюватись, який тоді зміст пертись на ті озера? ПобухПокуражити можна і десь ближче :)
+5
хоча може ми щось не в темi? може ПобухПокураж сiль якось модеруе? :)

Жирна_Бойова_Панда

вернувсо вчора ввечері, відпочили на славу. вдень рятувалися від жари в прісних басейнах, а ввечері починалося, був на 2 оупен-еірах, познімали троха дівок, такшо кожному своє ;)

KosivArt

Цитата: Жирна Бойова Панда від 16:00, 22 Липень 2009
вдень рятувалися від жари в прісних басейнах

в солених взагалі не купались?