Питання до Стаса та модераторiв

Автор BigFAN, 16:26, 24 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібний нам розділ "Модерування"?

Так
4 (57.1%)
Ні
3 (42.9%)

Всього голосів: 7

BigFAN

чи не здаєтся тобі, як щоб модератори менше витирали вільні висловлювання які не містять нецензурних слів та образ, то форум був би цікавішим та незалежним?

Marinka

Камінь в мій город;)
Форум абсолютно незалежний. Просто не потрібно флуду. Коли в темі "Згоріла церква" з`являються діалоги з персональними а я заробляю, а ти.... трам-тарам... Це трішки не в тему. Людині яка заглянула просто в тему перший раз і перший раз на форумі не зовсім буде зрозуміло до чого це.

Mol'far

Marinka  цілком тебе підтримую. Тільки що пройшовся по темах.нецензурних слів непобачив.

BigFAN

Marinka заміть я не писав хто і скільки заробляє! повідомлення яке ти залишила трішки підчухане від як ти кажеш "флуду". може доцільніше було його взагалі витерти?

Marinka

Те що я підчухала, як ти висловився, явилося причиною флуду. Саме повідомлення дуже навіть ок.

BigFAN

це моя думка яку біля церкви підтримали багато молодих людей а форум є тоді незалежним коли дають цю думку висловити. доречі пропозиція на толоці не стала причиною флуду а була одобрена і втілена в життя.

wildperson

Цитата: .....fan від 16:26, 24 Червень 2009
чи не здаєтся тобі, як щоб модератори менше витирали вільні висловлювання які не містять нецензурних слів та образ, то форум був би цікавішим та незалежним?
Кричати нАщо?(в заголовку теми)
Нецензурнi слова часом й не варто витирати (якщо вони в сабж), а от образа там була, пiдтримую пОсестру модера

BigFAN

можна дізнатись яка?

BigFAN

прохання до модераторів підчухайте будьласка шрифт назви теми я не хотів кричати просто забув вимкнути CapsLock я лузер сорі. більше не буду!

ploskonos

Моя думка :не було нічого такого,щоб виходило за рамки,а якщо й була невеличка суперечка - так в суперечці народжується істина! :)
Тим більше без образ і персоналій.

ploskonos

Marinka відредагуй ,будь-ласка,шрифт в заголовку і сам заголовок теми поміняй на "питання до Marinкі":)

Dana Eco-Kosiv

Погляд збоку - Молодці,браво!

KosivArt

Модераторам на майбутнє — не видаляйте повідомлення одразу, краще розділіть тему на дві. На форумі ще не достатньо повідомлень і користувачів, щоб одразу все видаляти :)

Домовились?

Mol'far

Я взагалі нерозумію ,що мої повідомлення взяли Фана за живе? буває ,що поробиш,таке життя. Звичайно за командою Фана будемо видаляти всі повідомлення які Він вважає за " нецензурні",образили бідного.Зразу потрібно котити бочку на модерів,))Ви шановний-спочатку трішки читайте,що Ви писали ,а потім подумайте хто правий а хто ні.Звичайно можливо і з мого боку є якась відповідь на вашу,яка не сподобалась Вам,але не все так гладко як Вам хочеться. Тому давайте відноситися з повагою один до одного. Дівчина тут не причому якшо не витерла те повідомлення "яке б Ви хотіли,щоб його небуло" тому треба змиритися з тим шо є.

ploskonos

А як читати,якщо витерли?А взагалі ,щоб в майбутньоиу не виникало подібних проблем,доцільно було б
адміністратору створити розділ "модерування".І в нього зносити пости,які викликають суперечку.
Там собі сперечайтесь до посиніння.
А користувачі не будуть відволікатись від основної теми.