Питання до Стаса та модераторiв

Автор BigFAN, 16:26, 24 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібний нам розділ "Модерування"?

Так
4 (57.1%)
Ні
3 (42.9%)

Всього голосів: 7

ploskonos

Це я не конкретно Вам,Mol'far,а просто ділюсь побаченим на деяких форумах.

Juha

Цитата: ploskonos від 01:07, 25 Червень 2009
...доцільно було б адміністратору створити розділ "модерування".І в нього зносити пости,які викликають суперечку.
Там собі сперечайтесь до посиніння. А користувачі не будуть відволікатись від основної теми.

Підтримую PLOSKONOSA :!: Давайте проголосуємо і якщо результат буде позитивний то сьогодні ввечері-завтра зробимо такий розділ :!:

KosivArt

Небачу потреби в окремому розділі, краще просто розбивати тему на дві.

Наприклад, у випадку з церквою, треба було розбити її на нову тему з назвою «Збір коштів на церкву» і все.

Mol'far

Стас ти правий,і не буде ніяких непорозумінь.

Juha

wildperson

Цитата: Juha від 10:50, 25 Червень 2009
Так а що там сталося :?:
Та нiчого такого не сталося, аби так роздувати тему. Пропоную не створювати нову тему з назвою «Збір коштів на церкву», а просто повicити рахунок (рахунки) для збору коштiв на сайт (сайти). От i вся проблема.

ploskonos

Цитата: Стас від 08:37, 25 Червень 2009
Небачу потреби в окремому розділі, краще просто розбивати тему на дві.

Наприклад, у випадку з церквою, треба було розбити її на нову тему з назвою «Збір коштів на церкву» і все.

З одного боку Стас має рацію,з іншого - на форумі на 530користувачів існує 609 тем.Чи є потреба при відхилянні дискусії вбік створювати нові?

Цитата: wildperson від 11:01, 25 Червень 2009
Цитата: Juha від 10:50, 25 Червень 2009
Так а що там сталося :?:
Та нiчого такого не сталося, аби так роздувати тему. Пропоную не створювати нову тему з назвою «Збір коштів на церкву», а просто повicити рахунок (рахунки) для збору коштiв на сайт (сайти). От i вся проблема.

Питання не в роздуванні ситуації,а в тому,що виникла суперечка(в доброму розумінні слова),в якій обі сторони приводили цікаві аргументи.І шкода,що її припинили.Бо для того,щоб сайт відвідувало більше людей,потрібно писати не тільки про те,що звучить в наших колонках...

Розбив тему, хто вважае небхiдним там висловитися- прошу дуже.

KosivArt

Може й не треба було нової теми чи видаляти суперечку — я не встиг прочитати повідомлення, але Маринка вибачилась, так шо думаю на майбутнє модератори не будуть видаляти все підряд.

Спілкуємось вільно але й не забуваємо про повагу до інших :drinks:

ploskonos

BigFAN

Шановний молфар, пропоную перед тим як рекомендувати "читати, що писав" Вам прочитати уважно!
Попробую для Вас роз'яснити питання до Стаса "чи не здається тобі, якщо б модератори менше витирали вільні висловлювання, які не містять, нецензурних слів та образ, то форум був би цікавішим та незалежним".

Пояснюю:
На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини.
В даному питанні заміть я ні в якій мірі не висловив що Ваша думка була нецензурна чи тим більше образлива відносно мене заміть я навпаки відстоював що наші думки мали право на життя.
Надіюсь що Ви зрозуміли суть питання і в подальшому не будете спотворювати чиїсь міркування.

P.S. Робити якісь неправильні судження і присвоювати їх комусь - ДЕШЕВО.

З повагою ... Fan

BigFAN

підтримую ідею ploskonosa і думаю розділ модерування має класну перспективу!

Жирна_Бойова_Панда

такс, шо тут у вас?... ну ніц ви без мну неможете ;)
йа хз шо там було, але якшо в певному сабжі пішов зовсім інший, який хоть якоїсь але всетаки уваги заслуговує то треба робити нову тему. отак то воно так :)

Цитата: .....fan від 20:00, 25 Червень 2009
На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини.

а флуд, офтоп і інші розумні і-нетовські терміни хто видаляти буде?  onass

Жирна_Бойова_Панда

а просто повicити рахунок (рахунки) для збору коштiв на сайт (сайти). От i вся проблема.

таг то ви через це похарились?

ploskonos

Цитата: Жирна Бойова Панда від 01:35, 26 Червень 2009
а просто повicити рахунок (рахунки) для збору коштiв на сайт (сайти). От i вся проблема.

Ні ,через шо "похарились" уже й згадати важко.  ))

Marinka

Цитата: ploskonos від 10:24, 26 Червень 2009
Цитата: Жирна Бойова Панда від 01:35, 26 Червень 2009

Ні ,через шо "похарились" уже й згадати важко.  ))

Не суть важно через що, головне сам процес "розборок" ;))))))))