Нова постанова КМУ щодо оплати "н" і платну перездачу сесій

Автор _wanted_g, 23:43, 02 Травень 2009

Попередня тема - Наступна тема

_wanted_g

Народе :!:Пишемо тут все, що думаємо про нову постанову Кабінету міністрів України щодо оплати "н" і платну перездачу сесій. :!:

IVP

_wanted_g

Коли приймуть самі здогадаємося--студенти будуть проводити акції протесту

IVP

Vlad

Мене це вже стосуватись не буде (=
А тому хто забивав і сесію не зміг здати з першого разу - хай платить (в приватних університетах таке вже давно практикується).
Ну а якщо б я ще був курсі на 2гому - то був би 2ма руками проти!

Dana Eco-Kosiv

в мій універ прийшла така постанова недавно.
Коли вона вступить в дію-залежить від часу на її затвердження.
Я не проти такої постанови,але є різні ситуації:
1.студент поєднує навчання і роботу
2.абсолютно нецікаві маразматичні викладачі і їхні лекції.
По суті-оплата еНок :offtopic wall oh down заставляє студента бути на парах.А це - насильство :please: :!: :rules
За останніми плітками вартість становитиме за 1 н - 30-50 грн.
Мені здається, що держава намагається подолати у свій спосіб економічну кризу

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: _wanted_g від 23:43, 02 Травень 2009
Народе :!:Пишемо тут все, що думаємо про нову постанову Кабінету міністрів України щодо оплати "н" і платну перездачу сесій. :!:
а в чому суть то?

wildperson

Цитата: tHe_Eney від 22:48, 04 Травень 2009
Цитата: _wanted_g від 23:43, 02 Травень 2009
а в чому суть то?
Я також не до кiнця зрозумiв.., але здаеться за 20 рокiв нiчого не змiнилося, хiба що КабМiн всi нагальнi питання "другоi черги" вирiшив, взявся за "першочерговi", от вiд цьго дiйсно в шоцi..
Шановнi сьогоднiшнi студенти! Може я й вiдкриваю вам Америку, але так було ЗАВЖДИ! Не можеш здати залiк (екзамен)- плати, не хочеш (не можеш) ходити на пари- плати! Правда, що зараз по бородатому анекдоту в сучасному варiантi.., "..все йшло нормально, поки не вмiшався КабМiн..."- звiдси й шок. Плата до речi була рiзна, 20 рокiв назад- в користь технiкуму/вузу, 10 рокiв назад- в користь викладача/зав. кафедрою, сьгоднi- в користь п.. мiнiстрiв (не плутати з казною)
P.S. Про акцii протесту: Едина акцiя, що мае право- "Нас не пускають вчитися!!", за лозунг "Свободу не здавшим сесiю!!, Рос3,14здя1 вс1х вкра1н до купи!!"- автоматом "вовчий бiлет".