Велосипедні маршрути Карпатами і Косівщиною

Автор KosivArt, 18:17, 24 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Деяка інформація з поїздки:

Довжина маршруту: 37 км.
Максимальна швидкість руху на маршруті: 48 км/г.
Середня швидкість руху: 10 км/г.
Максимальна висота н.р.м. 934 м.
Прохід маршруту: 3 год. 40 хв.

пару моїх фото тут photoland.org.ua/?p=117

IVP

Burkut

якщо будете катати на хоминський зробіть плз трек спуску на бабин, бо я раніше іздив так, що спускався десь біля тюдова, а трек йде далі на буковець ріцький. а перти через весь малий рожин та бабин нема бажання. та й спуск там досить складний - по чугилам та потічку каменистому, а я буду везти новачків з києва, які й гір ще не бачили, тому б хотілось знати іншу дорогу, попростіше

KosivArt

KosivArt

Вже в цю неділю, якшо не буде дощу, можна махнути на фестиваль «Полонинське літо — 2012» (Верхній Ясенів).

KosivArt

Сьогодні їздив на Кринчисту, якшо й завтра буде така погода то на фест їхати буде важко — парить і спекотно..

Тарас Пасимок

їхали сьогодні бабином - величеньке село навіть і не думав шо там така територія - їдь любою дорогою і звертай куди душа забажає і все одно невідомо де опинишся)

короч рай для ровериста

Burkut

нарешті наваяв звіт про поїздку до косова на зелені свята.
російською, бо мою жожошку читає кілька росіян

IVP

приймуть закон про мови, будеш ше переводити на декілька мов.

KosivArt

Цитата: Burkut від 16:14, 11 Липень 2012
нарешті наваяв звіт про поїздку до косова на зелені свята.

файно! дікувать за промоушин косівського краю!  :good:

Burkut

Цитата: IVP від 16:17, 11 Липень 2012
приймуть закон про мови, будеш ше переводити на декілька мов.
хехе. тоді начувайтесь - я ж припрусь до вас вивчати регіональну мову прикарпаття, а потім попрусь вивчати закарпатьські мови(а там їх ой-йой сіко).
а взагалі в моєму френдлісті все рідше зустрічаються мови, відмінні від англійської. мо й сам перейду на неї, я чув, що в києві вже активісти починають кампанію, щоб зробити саме цю мову регіональною :)
Цитата: Стас від 16:21, 11 Липень 2012
файно! дікувать за промоушин косівського краю!  :good:
просто є бажання ділитись хороши, а у вас добре, тому буду ділитись і далі. як вийде, то ще уього року з людьми приїду.
та й знаю, що на день конституції приїзджали велосипедисти з києва, потім дякували мені, що підсказав таке чудове місце.
моя справа маленька - а далі ви самі працюєте на промо. так як в косові добре(я багато де в карпатах бував, тому є з чим порівняти), то люди далі будуть і самі їздити і іншим рекомендувати.
а як вийде нам разом зробити з косова українську веломекку, то буде круто :)

KosivArt

В неділю можна вже з трекером поїхати в одне з найвідоміших місць сили Карпатського краю — давнє святилище Терношори поблизу присілка Безульки села Снідавки на Косівщині.

Тут можна глянути фотографії: https://grazhda.huculia.info/303/

А тут цікаві публікації:
https://nnph.kosiv.org.ua/2011/04/04/580/
https://gig.kosiv.biz/499/

Якшо нема дощу збір о 10 ранку біля Банського мосту.

Burkut

стас, зроби будь-ласка на велокосові сторінку з усіма треками. бо саме зараз питають люди за треки косівщиною, і доводиться давати лінки на кожен архів окремо.
ще було б добре, щоб на сторінках з описами маршрутів були треки до них.
ще було б добре мати треки кількох дуже простих, але цікавих маршрутів на цілий день, по складності як маршрути на здвижин та кичеру. бо я маю купу маршрутів для коней(бо сам таке катаю), а люди часто питають щось простеньке. в мене для них є лише німчич та на шешори-росохату(і то для багатьох і це занадто складно).
але добре, що люди постійно цікавляться косівщиною, а значить їздять :)

IVP

Нарешті ми десь виїжджаємо!  :dance :dance

Навіть якшо буде невеликий дощ, їдемо всерівно, хіба б була гроза сильна.

KosivArt

Йо, з треками до маршрутів я ше буду робити ряд, але вже після велосезону.

Наразі, можеш давати лінк на всі треки ВелоКосова викладені на Джіпсіс.