Збір коштів для видання книги "Духовні скарби Ігора Пелипейка"

Автор Dana Eco-Kosiv, 19:00, 24 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

"Автор і упорядник Марія Іванчук просить допомоги з коштами для видання біографічно-меморіальної книги :please:
"Духовні скарби Ігора Пелипейка".
Книгу готують до видання у видавництві "Писаний камінь".
Власник видавництва "Писаний камінь"Михайло Павлюк. :rules
Буду вдячна за розуміння і підтримку цієї важливої справи."

IVP

Dana Eco-Kosiv

Цитата: IVP від 19:11, 24 Квітень 2009
І шо там таке має бути ?

біографічно-меморіальна книга  "Духовні скарби Ігора Пелипейка".

IVP

KosivArt

Вкажи куди можна перерахувати чи кому передати гроші.

Dana Eco-Kosiv

Михайлові Павлюку,власнику видавнитва "Писаний камінь". Просто вказати на цю книгу і все.

KosivArt

Ще добре дати замітку в газету «Гуцульський край».

IVP

Поясніть мені шо за книжка ? Я так думаю якшо хтось хоче зробити шось своє, напр пісню, книгу, фільм т.д. Має все робити за свої гроші, а якшо нема грошей, найти спонсора який буде зацікавлений в цьому і знайде вигоду і метод повернення вкладених грошей з неї.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: IVP від 22:04, 24 Квітень 2009
Поясніть мені шо за книжка ? Я так думаю якшо хтось хоче зробити шось своє, напр пісню, книгу, фільм т.д. Має все робити за свої гроші, а якшо нема грошей, найти спонсора який буде зацікавлений в цьому і знайде вигоду і метод повернення вкладених грошей з неї.

В цій книзі йде мова про людину,яка дуже багато зробила для нашого краю.

Dana Eco-Kosiv

Ніхто на цій книзі не зароблятиме гроші.Вона видається для пошановування і наслідування. Виключно творчий інтерес.

IVP

Тепер розказуйте шо вона робила. Зробила дороги, провела газ, світло в косів,.....  ? ))

ploskonos

Цитата: IVP від 08:36, 25 Квітень 2009
Тепер розказуйте шо вона робила. Зробила дороги, провела газ, світло в косів,.....  ? ))

Справа в тому,що крім матеріальних цінностей існують ще й духовні.
Можна сказати,що цих духовних цінностей Ігор Аполонович створив,напевне,як ніхто в цьому місті.

ploskonos

величезна заслуга Пелипейка хоча б в тому,що він написав книжку "Місто над Рибницею",
де кожен,кому цікаво,може дізнатися про історію свого міста.
А якщо думати тільки категоріями "Зробила дороги, провела газ, світло в косів,.....  ? ))",то й пам"ятники Шевченку та Франкові в Косові зайві?І що найцікавіше,в некультурних,нецівілізованих людей ніколи не буде добрих доріг...

KosivArt

Juha

Всі його книги завжди купляли (в мене навіть в Києві є). Це така сильна пам'ятка про рідний край :!: :!: :!: