Гуцульська дримба

Автор evilbeast, 11:16, 07 Квітень 2009

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 12:22, 06 Грудень 2010
зрозуміло, дуже дякую :) я навіть не знала, що там ноти є...
Ти не повiриш!
Ноти е навiть для тарIлок (тобте береш двi кришки вiд банякiв, дивишся в ноти...) :crazy:

odnosel4anka

Цитата: wildperson від 14:59, 06 Грудень 2010
Ти не повiриш!
Ноти е навiть для тарIлок (тобте береш двi кришки вiд банякiв, дивишся в ноти...) :crazy:

ти жартуєш! або я прикола не поняла... от бачила як паличкою по стаканчиках чи пляшечках склянних тикають.... но тарілки? ...  :crazy:

♠S.Y.♠

ноти на одній лінійці , а не на пяти

julio

Чукча и аудиокарта =)

Чукотська дримба: Варган.

Gorolya

в мене є дримба)
навіть шось трохи грати пробувала, правда мало шо з того вийшло)))
але заняття цікаве )

grossfater

Людоньки!!! Де ви жиєте? Я не вірив, як почув по телебаченню, що в Карпатах лишилось де-кілько людей, що можуть грати на флоєрі.Мій Тато зробив ту флоєру з латунної рури,за  20 хвилин, і грав, як вівці в полонину йдуть, як вівчар вівці розгубив, як знайшов і дуже зрадів, і всьо то різні мелодії.Я тут про дримбу почитав... Я просто не знаю , як зробити ,щоб Ви почули.В мене дримба є, і я можу задримбати!!!

O.V.

Хотів я купити дримбу тепер на фестивалі. Так ціну загнули в 50 наших кровних. Я аж прозрів. Це шо за ціна така??? Її собівартість максимум гривня ну і + робота 15-20. Ну куда 50???

Лангольєр

В мого колєги дримба за 200 грн. То там такй звук шо аж юй. Рекомендую купляти дримбу для грання тільки в музичних магазинах.А якшо на стіну вішати то мона і на базарі.

O.V.

Та мені подримбати десь в горах, біля вогню) Я на професійного дримбаря не претендую  :znajka