Baton
Новачок
Репутація: 0
|
|
« : 15:47, 10 Березня 2009 » |
|
скажіть будь ласка, який можна купити недорогий і водночас гарний плеєр із якісним звучанням? Ось наприклад Sony Walkman NWZ-A816, довго прослужить? І яка якість звуку у соні?
|
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Репутація: 58
Moskalowka
|
|
« Відповідь #1 : 16:27, 10 Березня 2009 » |
|
я купив недавно досить непоганий плеєр, фірма якась китайська, похожий на Іpod nano, 4гб. памяті + слот на карту мініСД. батарея довго тримає+кольоровий дисплей. Головне ціна порівняно ще невелика - 360 грн. Більше таких небачив, решта від 700грн. були.
|
|
|
|
Marinka
Ст. модератор
Репутація: 85
Язва форуму:)
|
|
« Відповідь #2 : 19:16, 10 Березня 2009 » |
|
SanDisk Sansa. В мене не дуже нова модель.... Але - падав, ударявся, топився і т.д. і працює. Чудове відтворення звуку. Вбудована пам`ять + можливість поставити флеш об`ємом яким хош. Сучасні варіанти плеєрів пропонують з підтримкою відео та фотоформатів. Ну і звичайно радіо. www.sandisk.com.ua - сайт. Це з того що я знаю на 101%. Ще суперські Apple. Але дорожче за SanDisk .... але крутіше ніж Sony Walkman. Це стопудово. www.apple.com
|
Життя – то трояка ружа...
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #3 : 19:32, 10 Березня 2009 » |
|
Категорично не розумiю- для чого плеер мае бути окремо? Навiдь старенька Нокiя 6230i дае звук як мiнiмум не гiрший як вищезгадане китайське г. А тепер порiвняй цiни! Хiба що розоритися треба на фiрмовий перехiдник Нокiя/стандартний джек, бiльше мiнусiв нема у "все в одному". (До речi не лиш Нокiя, мiй Асус звук набагато кращий видае на виходi)
|
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Moskalowka
|
|
« Відповідь #4 : 19:43, 10 Березня 2009 » |
|
У мене 2 телефони, один для інету, другий з фотіком і дзвонити, і + плеєр )) на всіх маю перехідники, але музику рідко слухаю.
|
|
|
|
KosivArt
Адміністратор
Репутація: 101
|
|
« Відповідь #5 : 20:27, 10 Березня 2009 » |
|
Звук в плеєрах полюбому кращий ніж в телефонах.
|
|
|
|
wildperson
Модератор
Репутація: 83
|
|
« Відповідь #6 : 20:36, 10 Березня 2009 » |
|
Звук в плеєрах полюбому кращий ніж в телефонах.
У плеера за USD100- кращий як в телефонi за тих 100 убитих енотiв, у комунiкатора за USD300-600= навпаки, як мiнiмум порiвну.
|
|
|
|
Jur4yk
Новачок
Репутація: 0
|
|
« Відповідь #7 : 23:20, 10 Березня 2009 » |
|
рік слухав музику з Нокіа 5200. картка на 2 гб. Недоліки є. повільно грузиться, повільно музика заливається, повільно альбоми переключаються. окрім того, телефон банально розряджається. тобто інколи треба відмовлятись від прослуховування музики. зручність у тому, що це 2 в 1, не треба таскати із собою купу апаратури.
|
Юра - видатна фігура
|
|
|
Marinka
Ст. модератор
Репутація: 85
Язва форуму:)
|
|
« Відповідь #8 : 13:20, 11 Березня 2009 » |
|
Телєфон має бути телєфоном. Він для "альо" а не для діскотєки... Ну то я так думаю. Дійсно звук в плеєєрах кращий. В плеєєрі він об`ємний, а в телефоні якийсь плаский.... А там тої апаратури.... пару грам плоского телефона і пару грам плоского плеєєра....
|
Життя – то трояка ружа...
|
|
|
IVP
Ст. модератор
Moskalowka
|
|
« Відповідь #9 : 19:58, 11 Березня 2009 » |
|
Marinka ти як завжди права ))
|
|
|
|
Dana Eco-Kosiv
Абориген
Репутація: 43
Життя іде,і все без коректур...
|
|
« Відповідь #10 : 00:42, 22 Березня 2009 » |
|
У мене 2 телефони, один для інету, другий з фотіком і дзвонити, і + плеєр )) на всіх маю перехідники, але музику рідко слухаю.
В мене тел і з нетом,і плеєром і фотиком.Люксово грає з флешки на 2 гіги в ньому ж. Не розумію для чого купляти плеєр. Мені колись дуууже давно татко зі штатів прислав плеєр Sony Walkman мп3.Батарейки служили дуууже довго.Я їх після зносу молоточком стукала і вони далі працювали
|
Time is not on your side.
|
|
|
borowed
Абориген
Репутація: 21
люблю життя і красивих дівчат
|
|
« Відповідь #11 : 11:21, 22 Березня 2009 » |
|
А для чого купляти фотоапарат,якшо є супермегателефон з 2-3,2 Мпікселя на матриці? таке ж саме і про плеєр.якшо хош файний звук - з телефона не слухатимеш. Дядя Плосконос тобі про це може розповісти.Хоча не факт шо він скаже,він людина непередбачувана:)
|
|
|
|
ploskonos
Абориген
Репутація: 36
|
|
« Відповідь #12 : 18:00, 22 Березня 2009 » |
|
Та скажу,що ні один мобільний,навіть з 5мпкс фото,по якості фотографій не зрівняється з мильницею від 120 у.о.А все тому,що якість фотографій залежить від 2-х факторів:матриці і оптики.І якщо матрицю в мобілки пхають уже непогану,то для хорошої оптики фізично місця не стає. Так само з плеєром:грає в Нокіях Кспресмюзік і Соніеріксонах серії Вокмен класно,але поки з Айподом не порівнюєш. Хоча як компромісний варіант мобілка поза конкуренцією.
|
|
|
|
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор
Репутація: 94
Кавайне панденЯ
|
|
« Відповідь #13 : 21:07, 29 Грудня 2010 » |
|
У плеера за USD100- кращий як в телефонi за тих 100 убитих енотiв, у комунiкатора за USD300-600= навпаки, як мiнiмум порiвну.
можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звічання як яблочний iPod маю старенький iPod Nano яким до тепер неможу натішитися і пробув з другом влючати одну і ту саму пісню на тих же вухах... тільки в нього був вищезгаданий sandisk - небо і земля, то китайське ГЕ навіть в половини того не може шо надкушене яблоко
|
Born stupied? Try again!
|
|
|
Gorolya
Абориген
Репутація: 64
|
|
« Відповідь #14 : 21:30, 29 Грудня 2010 » |
|
можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звічання як яблочний iPod маю старенький iPod Nano яким до тепер неможу натішитися і пробув з другом влючати одну і ту саму пісню на тих же вухах... тільки в нього був вищезгаданий sandisk - небо і земля, то китайське ГЕ навіть в половини того не може шо надкушене яблоко от чесно думала що - можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звучання як...- закінчиться словами - як мій)
|
|
|
|
|
|