Косів: форум міста та району
11:39, 10 Грудня 2024 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Увійти

Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація WAP  
Сторінок: [1] 2 |   Вниз
  Друк  
Автор Тема: мр3-плеєр  (Прочитано 31317 раз)
Baton
Новачок

Репутація: 0

« : 15:47, 10 Березня 2009 »

скажіть будь ласка, який можна купити недорогий і водночас гарний плеєр із якісним звучанням? Ось наприклад Sony Walkman NWZ-A816, довго прослужить? І яка якість звуку у соні?
IVP
Ст. модератор

Репутація: 58

Moskalowka

« Відповідь #1 : 16:27, 10 Березня 2009 »

я купив недавно досить непоганий плеєр, фірма якась китайська, похожий на Іpod nano, 4гб. памяті + слот на карту мініСД. батарея довго тримає+кольоровий дисплей. Головне ціна порівняно ще невелика - 360 грн. Більше таких небачив, решта від 700грн. були.
Marinka
Ст. модератор

Репутація: 85

Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)

« Відповідь #2 : 19:16, 10 Березня 2009 »

SanDisk Sansa. В мене не дуже нова модель.... Але - падав, ударявся, топився і т.д. і працює. Чудове відтворення звуку. Вбудована пам`ять + можливість поставити флеш об`ємом яким хош.
Сучасні варіанти плеєрів пропонують з підтримкою відео та фотоформатів.
Ну і звичайно радіо.
www.sandisk.com.ua - сайт. Це з того що я знаю на 101%.
Ще суперські Apple. Але дорожче за SanDisk .... але крутіше ніж Sony Walkman. Це стопудово.  www.apple.com

Життя – то трояка ружа...
wildperson
Модератор

Репутація: 83

« Відповідь #3 : 19:32, 10 Березня 2009 »

Категорично не розумiю- для чого плеер мае бути окремо? Навiдь старенька Нокiя 6230i дае звук як мiнiмум не гiрший як вищезгадане китайське г. А тепер порiвняй цiни! Хiба що розоритися треба на фiрмовий перехiдник Нокiя/стандартний джек, бiльше мiнусiв нема у "все в одному". (До речi не лиш Нокiя, мiй Асус звук набагато кращий видае на виходi)

IVP
Ст. модератор

Moskalowka

« Відповідь #4 : 19:43, 10 Березня 2009 »

У мене 2 телефони, один для інету, другий з фотіком і дзвонити, і + плеєр )) на всіх маю перехідники, але музику рідко слухаю.
KosivArt
Адміністратор

Репутація: 101

« Відповідь #5 : 20:27, 10 Березня 2009 »

Звук в плеєрах полюбому кращий ніж в телефонах.
wildperson
Модератор

Репутація: 83

« Відповідь #6 : 20:36, 10 Березня 2009 »

Звук в плеєрах полюбому кращий ніж в телефонах.
У плеера за USD100- кращий як в телефонi за тих 100 убитих енотiв, у комунiкатора за USD300-600= навпаки, як мiнiмум порiвну.

Jur4yk
Новачок

Репутація: 0

« Відповідь #7 : 23:20, 10 Березня 2009 »

рік слухав музику з Нокіа 5200. картка на 2 гб. Недоліки є. повільно грузиться, повільно музика заливається, повільно альбоми переключаються. окрім того, телефон банально розряджається. тобто інколи треба відмовлятись від прослуховування музики.
зручність у тому, що це 2 в 1, не треба таскати із собою купу апаратури.

Юра - видатна фігура
Marinka
Ст. модератор

Репутація: 85

Awards: KosivArt Язва форуму 2010

Язва форуму:)

« Відповідь #8 : 13:20, 11 Березня 2009 »

Телєфон має бути телєфоном. Він для "альо" а не для діскотєки... Ну то я так думаю. wink3 Дійсно звук в плеєєрах кращий. В плеєєрі він об`ємний, а в телефоні якийсь плаский....
А там тої апаратури.... пару грам плоского телефона і пару грам плоского плеєєра....

Життя – то трояка ружа...
IVP
Ст. модератор

Moskalowka

« Відповідь #9 : 19:58, 11 Березня 2009 »

Marinka

ти як завжди права wink3))
Dana Eco-Kosiv
Абориген

Репутація: 43

Awards: KosivArt Ракета 2010

Життя іде,і все без коректур...

« Відповідь #10 : 00:42, 22 Березня 2009 »

У мене 2 телефони, один для інету, другий з фотіком і дзвонити, і + плеєр )) на всіх маю перехідники, але музику рідко слухаю.
В мене тел і з нетом,і плеєром і фотиком.Люксово грає з флешки на 2 гіги в ньому ж.
Не розумію для чого купляти плеєр.
Мені колись дуууже давно татко зі штатів прислав плеєр Sony Walkman мп3.Батарейки служили дуууже довго.Я їх після зносу молоточком стукала і вони далі працювали

Time is not on your side.
borowed
Абориген

Репутація: 21

люблю життя і красивих дівчат

« Відповідь #11 : 11:21, 22 Березня 2009 »

А для чого купляти фотоапарат,якшо є супермегателефон з 2-3,2 Мпікселя на матриці?
таке ж саме і про плеєр.якшо хош файний звук - з телефона не слухатимеш.
Дядя Плосконос тобі про це може розповісти.Хоча не факт шо він скаже,він людина непередбачувана:)
ploskonos
Абориген

Репутація: 36

Awards: KosivArt Порадник 2010

« Відповідь #12 : 18:00, 22 Березня 2009 »

Та скажу,що ні один мобільний,навіть з 5мпкс фото,по якості фотографій не зрівняється з мильницею від 120 у.о.А все тому,що якість фотографій залежить від 2-х факторів:матриці і оптики.І якщо
матрицю в мобілки пхають уже непогану,то для хорошої оптики фізично місця не стає.
Так само з плеєром:грає в Нокіях Кспресмюзік і Соніеріксонах серії Вокмен класно,але поки з Айподом
не порівнюєш.
Хоча як компромісний варіант мобілка поза конкуренцією.
Жирна_Бойова_Панда
кунг-фу модератор
Ст. модератор

Репутація: 94

Awards: KosivArt Душа форуму 2010

Кавайне панденЯ

« Відповідь #13 : 21:07, 29 Грудня 2010 »

У плеера за USD100- кращий як в телефонi за тих 100 убитих енотiв, у комунiкатора за USD300-600= навпаки, як мiнiмум порiвну.

можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звічання як яблочний iPod
маю старенький iPod Nano яким до тепер неможу натішитися і пробув з другом влючати одну і ту саму пісню на тих же вухах... тільки в нього був вищезгаданий sandisk - небо і земля, то китайське ГЕ навіть в половини того не може шо надкушене яблоко 

Born stupied? Try again!
Gorolya
Абориген

Репутація: 64

Awards: KosivArt Нікнейм 2010

« Відповідь #14 : 21:30, 29 Грудня 2010 »

можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звічання як яблочний iPod
маю старенький iPod Nano яким до тепер неможу натішитися і пробув з другом влючати одну і ту саму пісню на тих же вухах... тільки в нього був вищезгаданий sandisk - небо і земля, то китайське ГЕ навіть в половини того не може шо надкушене яблоко 

от чесно думала що - можу спорити, шо жоден телефон не видасть такого звучання як...- закінчиться словами - як мій)
Сторінок: [1] 2 |   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

© 2007—2024 KosivArt | Працює на SMF