Який у вас монітор?

Автор KosivArt, 19:35, 14 Травень 2008

Попередня тема - Наступна тема

В мене

Монітор на ЕПТ (ящик з кінескопом)
2 (14.3%)
ЖК (плоский)
6 (42.9%)
В мене лаптоп
3 (21.4%)
Проектор :)
3 (21.4%)

Всього голосів: 14

Жирна_Бойова_Панда

до 1.5к з 19 дюймів люба ЛиЖа
зі. ідеш в чудо-магазин "Світ Техніки"... там тобі всьо чотко підберуть  :bu

ploskonos

До півтора навіть 22" є непогані

wildperson

Цитата: TEODORUK від 12:01, 20 Грудень 2010
Люди порадьте який надійний монік купляти,бо в моєму матриця згоріла,хочу шось файне з жк- 19 дюймових до 1500 грн?
Можу порадити пошукати в першу чергу магазин хороший, з толковим продавцем. А модель вже пiдберуть пiд грошi, там в принципi в характеристиках нема великоi рiзницi, питання лиш в надiйностi (ще можно в сервiс зайти й спитати на що бiльше всього претензiй)
P.S. ACER AL1914 живе в мене 4-й рiк, задоволений за тi маленькi (в порiвняннi) грошi.

TEODORUK

Купив вчора монітор LG FLATRON W2243S за 1485 грн,тепер насілую мозок бо відеокарта заслабонька і неможливо поставити нормальне розширення

julio

Це западло.
Біжи по відяху! )))

yaro my

Перш ніж  бігти, можна спробувати обновити драйвер відеокарти. І потім спробувати міняти установки.

julio

Але так не буде нової відяхи!!!

TEODORUK

А як обновити драйвер відюхи? Видалити теперішній і встановити ще раз з диска від відеокарти чи треба з інтернету драйвер скачати і поставити

wildperson

якщо в коробц1 був диск- однозначно ставити дрова спочатку зв1дти, на те, що в1нда сама знайде- розраховувати н1коли не варто.

KosivArt

Цитата: TEODORUK від 17:29, 26 Грудень 2010
з інтернету НОВИЙ драйвер скачати і поставити
саме так

ploskonos

Нову відяху знайти,щоб підходила до старої материнки - проблематично.
Буде дорога,а по характеристиках значно поступатись сучасним.
Однозначно,треба іти шляхом найменшого опору - починати з драйверів.

TEODORUK

Підкажіть як мені знайти саме драйвер відеокарти ,і як його правильно видалити,через панель управління/установка и удаление програм,чи іншим способом?

yaro my

Спочатку виясніть, яка у Вас відеокарта. Чи для Вас це теж проблема?
Буває, що їх дві, (я так зрозумів, що у Вас не ноутбук, а системний блок (ящик)).
Одна з них інтегрована в материнку (переважно слабенька і нею не користуються) і друга в слоті (слот у старих називався AGP, у нових PCIExpress). Треба перевірити, до якого роз"єму підключений монітор, бо всяке буває.
А драйвер  для своєї моделі відеокарти скачати найкраще з сайту виробника, вибравши  для Вашої ОС (операційної системи).