Чи вміють чоловіки(хлопці) догоджати жінці(дівчині)АБОвсі чоловіки(хл.)Сво...?

Автор Dana Eco-Kosiv, 17:23, 26 Січень 2009

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 18:58, 28 Лютий 2011
Взагалі не рахую за свято 8 березня.

Галя, чому? В цей день можна в мужика попросити все що хочеш ;) смачну вечерю, масаж, подарунок,любий жіночий каприз. Цим днем потрібно вміти користуватися, адже він тільки раз на рік. Хоча мудра жінка вміє створити собі кілька таких днів на рік :)

Galen

Цитата: odnosel4anka від 19:23, 28 Лютий 2011
Галя, чому? В цей день можна в мужика попросити все що хочеш ;) смачну вечерю, масаж, подарунок,любий жіночий каприз. Цим днем потрібно вміти користуватися, адже він тільки раз на рік. Хоча мудра жінка вміє створити собі кілька таких днів на рік :)
Так думають ті, яким тільки і получалося користувати цим днем і не більше. Я точно знаю що такі дні як 8 березня, Валентинів день можуть бути майже кожного дня протягом цілого року.

Або не знаю, значить мені дуже просто вгодити, просто приємним словом.

odnosel4anka

Цитата: gALINA_S. від 19:48, 28 Лютий 2011
Так думають ті, яким тільки і получалося користувати цим днем і не більше. Я точно знаю що такі дні як 8 березня, Валентинів день можуть бути майже кожного дня протягом цілого року.

Або не знаю, значить мені дуже просто вгодити, просто приємним словом.

Ну, говорить тобі хлопець на вушко кохана, єдина, любима, я тебе безмежно люблю, ти моє сонечко, ти моя квіточка, ти моє золотце, я нікоу ніколи тебе не віддам і бла бла бла...! Звичайно приємно, не спорю. Але ж трава не кошена, город не засаджений, замок в дверях поламаний, лампочка перегоріла і т.д. :)

Galen

Цитата: odnosel4anka від 20:01, 28 Лютий 2011
Ну, говорить тобі хлопець на вушко кохана, єдина, любима, я тебе безмежно люблю, ти моє сонечко, ти моя квіточка, ти моє золотце, я нікоу ніколи тебе не віддам і бла бла бла...! Звичайно приємно, не спорю. Але ж трава не кошена, город не засаджений, замок в дверях поламаний, лампочка перегоріла і т.д. :)
Мда...)))))))))))

Я вже писала, головне повага і взаємопорозуміння. Якщо людина поважає - то не позволить собі таких речей. Хоча і це не факт. Нікому неможна вірити, щоб пізніше не розчаруватися.

odnosel4anka

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 20:07, 28 Лютий 2011
Нікому неможна вірити, щоб пізніше не розчаруватися.
дорога в нікуда, але це мій суб"єктивний погляд :nenayu

Gorolya

иим, це вже параноя якась, нікому не вірити....
хіба можна так жити?

Galen

Цитата: Gorolya від 20:30, 28 Лютий 2011
иим, це вже параноя якась, нікому не вірити....
хіба можна так жити?
Ну не так вже категорично нікому, але стараюся не довіряти на 100%. А жити так набагато простіше, раз конкретно обпеклася,і... ну не факт що останній, та вже так не хочу.

BigFAN

Цитата: gALINA_S. від 20:42, 28 Лютий 2011
Ну не так вже категорично нікому, але стараюся не довіряти на 100%. А жити так набагато простіше, раз конкретно обпеклася,і... ну не факт що останній, та вже так не хочу.
але до того опіку мали бути повні вічуття і після нього також - це і є повноцінне повне вражень життя. хоча звичайно збоку завжди легко філосовствувати.

Galen

У стосунках між коханими людьми ціную відвертість. Конкретна бесіда шо хочеш, шо тобі не пасує і  навпаки. Не розказувати казочки і не зививати в кольорові папірчики.

Думаю це набагато важливіше ніж всякі там пелюстки троянд та кава в ліжко. Хоча й то приємно.

Marinka

Цитата: gALINA_S. від 20:59, 28 Лютий 2011
У стосунках між коханими людьми ціную відвертість. Конкретна бесіда шо хочеш, шо тобі не пасує і  навпаки. Не розказувати казочки і не зививати в кольорові папірчики.
Думаю це набагато важливіше ніж всякі там пелюстки троянд та кава в ліжко. Хоча й то приємно.
Нє, ну без кави в ліжко то не житє....)))
А відвертість... я не думаю що абсолютна відвертість комусь потрібна. Так само як і постійна брехня. Повинна бути золота середина. Стосунки між двома - це тонкий дипломатичний процес. Бо завжди потрібно думати як твої слова вплинуть як і на того кому ти їх говориш, так і на тебе... навіть, якщо цікавить відвертість на рівні "пасує-не пасує" ...

Galen

Цитата: Marinka від 14:21, 01 Березень 2011
Нє, ну без кави в ліжко то не житє....)))
А відвертість... я не думаю що абсолютна відвертість комусь потрібна. Так само як і постійна брехня. Повинна бути золота середина. Стосунки між двома - це тонкий дипломатичний процес. Бо завжди потрібно думати як твої слова вплинуть як і на того кому ти їх говориш, так і на тебе... навіть, якщо цікавить відвертість на рівні "пасує-не пасує" ...
золота середина   +1

odnosel4anka

Galen